Anksiyete ve uykusuzluk :(((((

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
arkadaşlar aranızda stresten dolayi uykusuzluk sorunu yasayan var mi?Ben senelerdir geceleri uyuyamiyorum yani uykuya dalmakta zorluk cekiyorum.Uyursam uyanma sorunum yok öyle sürekli ama bu uykuya dalamamak beni cok stres yaptiriyo.Nedenine gelince gece yataga yattigimda aklima hep kaygı dolu düşünceler geliyor veya takıntı yaptigim seyler.Ama tüm hayatim düzensiz bu uyku sorunum yüzünden.Tüm gece uyumasam sabah erken kalksam akşam uykudan ölsem bile erken yatamiyoeum kendimi şartlamışım yattigimda gene aklima gelecek üzülücem stres olucam uyuayamicam diye ne yapabilirim gercekten bilmiyorum böyle olan var mi baska?

Ben ilaç almadan uyuyamiyorum.Caresini bulamadim.Caresiz derde düsmüş olmak da ayrıca üzüyor.
Bir travma yasadın mi?

Yok denemedim işte cok stres oluyorum diye telefonla kafa dagitmaya calisiyorum ama o da iyice uykumu kaciriyor
Telefon ışığı falan kaçırır uykunuzu. Özel dinginleştiren müzikler var onları açın eminim birazda olsa işe yarar. Bende yaramıştı yani.

Bide kendinizi yoracak şeyler yapın yatmadan güzel bi spor yapın hoplayın zıplayın. İkisi bir arada uyutur bence.

Telefon ışığı falan kaçırır uykunuzu. Özel dinginleştiren müzikler var onları açın eminim birazda olsa işe yarar. Bende yaramıştı yani.

Bide kendinizi yoracak şeyler yapın yatmadan güzel bi spor yapın hoplayın zıplayın. İkisi bir arada uyutur bence.
Aynen pekte yorulmuyorum bedenen oda etkiliyor herhalde.Deneyecegim tesekkür ederim

Ben anksiyete ve okb hastasiyim yillardir.. donem donem artar azalir.. tedavilerim basariyla sonuclaniyor zaten Rabbime sukur.. ama cok zor birsey.. ya bi insan hepmi felaket senaryolarini dusunur, hepmi karamsar olur, BEN ISTE !! Mecburen ilac kullaniyorum, ilaci doktorum birak dedi, bu kez okb rahatsizligim artti.. tekrar basladim ilaca.. bunada sukur diyorum ne diyeyim.. sanada gecmis olsun cnm

Bende gece uyuyamayanlardanım.
Stresten sanırım.
Ama sabahta uyanamıyorum can sıkıcı oluyor.
Bi türlü düzene sokamadım gitti.
Geç uyanıyorum günün yarısı geçmiş oluyor ve sersem oluyorum.
Gece mışıl mışıl uyuyup gündüz turp gibi gezenlere özeniyorum valla.
Galiba bende de bu ankstiye mevcut çünkü bi türlü rahat olamıyorum :bicak:

Aynı sorunu yaşamış ve ara ara tekrar yaşayan biri olaraktan melisa ve papatya çayı diyorum. İkisini bir karıştırıp içiyorum oohhh sabahlar olmasın.. anında uyutmasa da gevşetiyo ve rahatça uykuya geçebiliyosunuz

Ben anksiyete ve okb hastasiyim yillardir.. donem donem artar azalir.. tedavilerim basariyla sonuclaniyor zaten Rabbime sukur.. ama cok zor birsey.. ya bi insan hepmi felaket senaryolarini dusunur, hepmi karamsar olur, BEN ISTE !! Mecburen ilac kullaniyorum, ilaci doktorum birak dedi, bu kez okb rahatsizligim artti.. tekrar basladim ilaca.. bunada sukur diyorum ne diyeyim.. sanada gecmis olsun cnm
Ben de sizin gibi hem anksiyete hem de okb hastasıyım ama tedavi almiyorum antidepresan yan etkilerinden korktugumdan dolayi bir de hastalik hastaligim var cunku herseyi cok büyütüyorum bıktım artik :((

Bende gece uyuyamayanlardanım.
Stresten sanırım.
Ama sabahta uyanamıyorum can sıkıcı oluyor.
Bi türlü düzene sokamadım gitti.
Geç uyanıyorum günün yarısı geçmiş oluyor ve sersem oluyorum.
Gece mışıl mışıl uyuyup gündüz turp gibi gezenlere özeniyorum valla.
Galiba bende de bu ankstiye mevcut çünkü bi türlü rahat olamıyorum :bicak:
Aynısı benim gün bitmiş oluyor ben uyanınca cok kötü gercekten uyku düzensiz olunca yedigin yemeklerde düzensiz oluyo öğün atlamak zorunda kaliyorum herseyim düzensiz stresi de arttırıyor

Aynı sorunu yaşamış ve ara ara tekrar yaşayan biri olaraktan melisa ve papatya çayı diyorum. İkisini bir karıştırıp içiyorum oohhh sabahlar olmasın.. anında uyutmasa da gevşetiyo ve rahatça uykuya geçebiliyosunuz
Aynen onlari ben de bir ara cok iciyordum papatya çayı adaçayı beni sakinlestiriyodu biraz bir de telefondan uzak durabilsem uyuyabilsem keske

Back
X