Anksiyete ve uykusuzluk :(((((

Akşamları çay kahve tuketmeyin.(melisa cayi icebilirsiniz) iyice uykunuz gelmeden yataga girmeyin. Yatağa girince de boşluğa odaklanin birşey düşünmeyin. Ellerinize, başıniza (kaşlarınıza) masaj yapın. Kaygiyla basa cikamiyorsaniz psikologa gidin. Gerek görürse hafif duzeyli bir ilac alırsınız.

Bi dönem bende de oldu sorna psikatri bana bi ilac yazdi evlerden uzak resmen yaşadigimi unuttum surekli uyutuyordu neyse ilacı bıraktım ve uyku gözlüğü aldim takiyorum gözüme bi iki dakika kotu düşünce gelir gibi oluyor sonra bi bakiyorum sabah olmus:) tavsiye ederim ben öyle aşmıştim yani :)

Haklisiniz tabi ki biliyorum dogru olanın o oldugunu ama o kadar cok stresleniyorum ki böyle negatif bisey okudugumda falan ya bendede olursa falan diye o beni engelliyo birden
Hiç etkilenme. Bende çok önyargıyla başladım antidepresana. ama okb için değil. yan etkilerinden çok korktum ama sandığım kadar da olmadı. Herkeste farklı etki yapıyor. Mesela o kadar umursamaz oldum ki, bugün yaşadığım şeyi tedaviden önce yaşasaydım acilden toplarlardı beni. Ama şuan gerçekten ama gerçekten en olumlu yanından bakıyorum. İnan bana ikna etmek için söylemiyorum. Keşke çok daha önce yapsaymışım kendime bu iyiliği.

Back
X