Anksiyete

Berenco

Nirvana
Pro Üye
2 Şubat 2010
1.059
1.514
658
İstanbul
Slm hanimlar,
Daha once anksiyeteyle ilgili 2 yil ilac kullanmistim.Daha sonrasinda kendimi iyi hissedince biraktim.Ama yakinlarda babami kaybettim.Pandemide ustune eklenince yine ayni sorunlari yasamaya basladim
2 haftadir uyuyamiyorum.Uykuya daldigim zaman yarim saat sonra uyaniyorum.Ve bu yarim saatin icindede 20 kere uyaniyorum.Daha sonrasi kalp carpintisi, terleme, üsüme derken korkarak uykudan uyaniyorum.Uyumaya ihtiyacim var. Daha once basina gelen var mi? Varsa nasil atlattiniz?Gerçekten artik çildiricam😣😓

Canım ilaç iyi geldiğini söylüyorsun doktora gidip alsan yine sorun düzelebilir :) babacağına rahmet diliyorum dünya hayatı biraz salla hayatı takma bu kadar canım geçmiş olsun

Kendini rahat bırak çok karamsar olma iyi şeyler düşün müzik dinle yalnızsan sevgili bul arkadaşlarınla derteş

Anksiyeteyi bilemiyorum ama saydığınız belirtilerin tıpatıp aynısı bir yakınımda vardı. Trioid hormonu aşırı yükselmiş, ilaç tedavisi aldı, düzeldi. Belki sizin de stresten öyle bi durum olmuştur, bi gidin doktora bence.

Doktora gittim ama ilaclar henuz etkisini gostermedi.Evliyim ve birde kizim var.gece uyumayinca sabah cocukla uğrasmak cok zor oluyor😐

Doktora gittim ama ilaclar henuz etkisini gostermedi.Evliyim ve birde kizim var.gece uyumayinca sabah cocukla uğrasmak cok zor oluyor😐
Yani siz önceki ilaçtan dolayı daha iyi bilirsiniz ne kadar sürede etki ettiğini falan ama belki anksiyeteden kaynaklı değilse diye dedim, tiroid yükselmesinde de ayni belirtiler oluyo. Hatta yakinim 1 aydır uyuyamadığını artık çıldırcağını falan söyleyince hepimiz şaşırdık psikolojik sandık. Ama tabi sizin başka bir ilaç geçmişiniz var, daha iyi bilirsiniz belirtiler aynıysa dediğiniz gibi ilaç etki etmemiştir belki de henüz.

Ilaç etki edene kadar uyumak için ilaç yazmasını isteyebilirsiniz doktorunuzdan. Benim de daha önce anksiyete rahatsızlığım vardı. Ilaç kullanmıştım ve bırakıp iyileşmiştim. Bir süre iyi gittikten sonra corona sebebiyle basa döndüm. Şimdi ilaç kullanıyorum, başta siz gibi uyuyamıyordum doktor uyumam için bir ilaç verdi tatlı bir rahatlık veriyor tavsiye ederim. Ilaç almazsanız papatya çayı melisa çayı gibi dinginlik veren bitki çayları da deneyebilirisniz uyumadan önce

anksiyete maalesef böyle bir illet. Üzücü durumlarda birden hortluyor. Bazen hatta acını unutup anksiyeteyle cebbelesiyorsun.
Bence tekrar ilac yardimi al

Yani siz önceki ilaçtan dolayı daha iyi bilirsiniz ne kadar sürede etki ettiğini falan ama belki anksiyeteden kaynaklı değilse diye dedim, tiroid yükselmesinde de ayni belirtiler oluyo. Hatta yakinim 1 aydır uyuyamadığını artık çıldırcağını falan söyleyince hepimiz şaşırdık psikolojik sandık. Ama tabi sizin başka bir ilaç geçmişiniz var, daha iyi bilirsiniz belirtiler aynıysa dediğiniz gibi ilaç etki etmemiştir belki

Tahlillerim felan hepsi yapildi hatta ilk etapta mideme vurduğu icin gecen hafta endeskopi bile yapildi onemli bir sey çikmadi

Back
X