Anksiyete

Anksiyete belirtileri nelerdir? Yaşayan var mı birde misol 50 mg kullanan varsa etkisi ne zaman olur 🙏
Nefes darlığı, çarpıntı, ölüm korkusu, kendine ve çevrene yabancılaşma, sıcak basması, sol kol ve göğüs ağrısı vs. Bende anksiyete ve panik atak hastasıyım ilacı bırakma sürecindeyim arada ataklarım geliyor ama bu hastalığı yeneceğim inşallah. Ama şu aralar bende aşırı iştahsızlık var sizde de oluyor mu?

Nefes darlığı, çarpıntı, ölüm korkusu, kendine ve çevrene yabancılaşma, sıcak basması, sol kol ve göğüs ağrısı vs. Bende anksiyete ve panik atak hastasıyım ilacı bırakma sürecindeyim arada ataklarım geliyor ama bu hastalığı yeneceğim inşallah. Ama şu aralar bende aşırı iştahsızlık var sizde de oluyor mu?

Evet oluyor. 6 ayıma girmişim ilaç kullanmaya yeni başladım 7.gunüm
Bir müddet sonra çok iyi etki eder yeniden doğmuş gibi olacaksın, ben öyleydim. Şimdi bırakma evresinde olduğum için çok zorlanıyorum sürekli ağlayasım var iştahım hiç yok içim sıkılıyor Allah yardımcımız olsun

Çok değişik bir duygu gerçi bir gün patlıcak demiştim stres ve üzüntülü zamanlardan geçtim.çocukluğumdan gelen bir sürü kötü anı.

Anksiyete belirtileri nelerdir? Yaşayan var mı birde misol 50 mg kullanan varsa etkisi ne zaman olur 🙏
Merhabalar geçmiş olsun bende anksiyete hastasiyim iki aydır tetiklendi ve başa çıkamıyorum drum banada misol 50g verdi ama kullanmaya cesaret edemiyorum size iyi geldimi etkisini gorsunuzmu daha önce ilacsiz atlattım ama bu sefer çok zorluyor ilaca başlayacağım bir cesaret gelirse

Hanımefendi ben de uzun yıllardır anksiyete ile cebelleşiyorum ama bu aralar sanki beynimde çınlama sesi var gibi sersemlik , baş dönmesi. En son mayıs ayında MR çektirmiştim bir şey yoktu. Sizde de böyle şikayetler var mıydı?

hanımlar - ilaçlarınızı asla ihmal etmeyin - bahsettiğiniz şeyler bir kaç gün geçsin deyip atlatabileceğiniz durumlar değil. Anksiyete ciddi ve tedavi gerektiren bir hastalıktır. İlaçların minimum 6-9 ay kullanılmasını öneriyor doktorlar - ki genelde daha uzun sürüyor tedavi. İlk 2 ay çok önemli hemen bir sonuç almayı beklemeyin lütfen - sabırlı olun.

herşeyı düşünürsün ufacık bir olayla ilgili herşeyi beynın hiç susmaz kalp çarpıntısı, sinir ve bazen sabırsızlığından herşeyı bombok edersin herşeyın en kötüsünü en olumsuzunu eklersin ki dşüncenin arasına o kalbin iyice bi sıkışıp ellerin titresin anksiyetemi kontrol edebiliyorum bazen bundan dolayı doktor ilaç yazmadı

Merhabalar, ben misol 50 mg kullanıyorum 4. Ayıma girdim şu an 4. Kutumdayım. İnanın geçmez dediğiniz ne varsa geçiyor, ben asla eski halime gelemem diye kendimi yedim bitirdim ama ilacın 1. Ayından itibaren giderek iyi hissetmeye başladım şu an çok şükür çok iyiyim. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim. Bu arada ilacın ilk haftaları maalesef felaket ama alışıyorsunuz

Valla yokluyor ya eskisi gibi değilim ama arada geliyor nefes alamıyorum arada elim ayağım buz kesti geçen gece hep gece oluyor kalp atışım hızlanıyor midem bile atıyor korkuyorum o zaman baya

X