- 5 Ekim 2024
- 117
- 5
- 28
- Konu Sahibi papatya _fal
Anksiyete belirtileri nelerdir? Yaşayan var mı birde misol 50 mg kullanan varsa etkisi ne zaman olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefes darlığı, çarpıntı, ölüm korkusu, kendine ve çevrene yabancılaşma, sıcak basması, sol kol ve göğüs ağrısı vs. Bende anksiyete ve panik atak hastasıyım ilacı bırakma sürecindeyim arada ataklarım geliyor ama bu hastalığı yeneceğim inşallah. Ama şu aralar bende aşırı iştahsızlık var sizde de oluyor mu?Anksiyete belirtileri nelerdir? Yaşayan var mı birde misol 50 mg kullanan varsa etkisi ne zaman olur
Nefes darlığı, çarpıntı, ölüm korkusu, kendine ve çevrene yabancılaşma, sıcak basması, sol kol ve göğüs ağrısı vs. Bende anksiyete ve panik atak hastasıyım ilacı bırakma sürecindeyim arada ataklarım geliyor ama bu hastalığı yeneceğim inşallah. Ama şu aralar bende aşırı iştahsızlık var sizde de oluyor mu?
Bir müddet sonra çok iyi etki eder yeniden doğmuş gibi olacaksın, ben öyleydim. Şimdi bırakma evresinde olduğum için çok zorlanıyorum sürekli ağlayasım var iştahım hiç yok içim sıkılıyor Allah yardımcımız olsunEvet oluyor. 6 ayıma girmişim ilaç kullanmaya yeni başladım 7.gunüm
Bir müddet sonra çok iyi etki eder yeniden doğmuş gibi olacaksın, ben öyleydim. Şimdi bırakma evresinde olduğum için çok zorlanıyorum sürekli ağlayasım var iştahım hiç yok içim sıkılıyor Allah yardımcımız olsun
Aynen benimde birikti birikti patladıÇok değişik bir duygu gerçi bir gün patlıcak demiştim stres ve üzüntülü zamanlardan geçtim.çocukluğumdan gelen bir sürü kötü anı.
Merhabalar geçmiş olsun bende anksiyete hastasiyim iki aydır tetiklendi ve başa çıkamıyorum drum banada misol 50g verdi ama kullanmaya cesaret edemiyorum size iyi geldimi etkisini gorsunuzmu daha önce ilacsiz atlattım ama bu sefer çok zorluyor ilaca başlayacağım bir cesaret gelirseAnksiyete belirtileri nelerdir? Yaşayan var mı birde misol 50 mg kullanan varsa etkisi ne zaman olur
Hanımefendi ben de uzun yıllardır anksiyete ile cebelleşiyorum ama bu aralar sanki beynimde çınlama sesi var gibi sersemlik , baş dönmesi. En son mayıs ayında MR çektirmiştim bir şey yoktu. Sizde de böyle şikayetler var mıydı?Nefes darlığı, çarpıntı, ölüm korkusu, kendine ve çevrene yabancılaşma, sıcak basması, sol kol ve göğüs ağrısı vs. Bende anksiyete ve panik atak hastasıyım ilacı bırakma sürecindeyim arada ataklarım geliyor ama bu hastalığı yeneceğim inşallah. Ama şu aralar bende aşırı iştahsızlık var sizde de oluyor mu?
herşeyı düşünürsün ufacık bir olayla ilgili herşeyi beynın hiç susmaz kalp çarpıntısı, sinir ve bazen sabırsızlığından herşeyı bombok edersin herşeyın en kötüsünü en olumsuzunu eklersin ki dşüncenin arasına o kalbin iyice bi sıkışıp ellerin titresin anksiyetemi kontrol edebiliyorum bazen bundan dolayı doktor ilaç yazmadıAnksiyete belirtileri nelerdir? Yaşayan var mı birde misol 50 mg kullanan varsa etkisi ne zaman olur
Suanda nasilsinizAnksiyete belirtileri nelerdir? Yaşayan var mı birde misol 50 mg kullanan varsa etkisi ne zaman olur
Anksiyetem var benimde. Senin dediğin ilacı kullanmıyorum ben fulsak kullanıyorum anti depresan Latin etkisi üç haftada anca etki ediyorAnksiyete belirtileri nelerdir? Yaşayan var mı birde misol 50 mg kullanan varsa etkisi ne zaman olur