Anksiyete

Ruki1634

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
125
14
18
31
Anksiyete panik atak hastası olupta kalpte gürültü çarpıntı gibi ve yer ayağının altından kayıyor hissi yaşayıp içini korku ve panik kaplayan var mı

Anksiyete panik atak hastası olupta kalpte gürültü çarpıntı gibi ve yer ayağının altından kayıyor hissi yaşayıp içini korku ve panik kaplayan var mı
Ben ciddi şekilde yaşıyordum bunları ben uyurken bi anda nefessiz kalıp öluyorum diye uyaniyordum gitmedigim acil kardiyoloji göğüs hastalıkları kalmamisti hepsinde temizdi sonuçlar psikiyatri gittiğimde panik atak denmişti fakat doktorunun verdiği ilaçlar bı sure iyi gelmişti fakat iyi gelirken gece uyku sıçramalari , kalpte tekleme hissetmeye devam etmişti bu süreçte çok zor şeyler yaşandı tabi ki sonra uyku testi yapıldı uyku apnesi olabileceğine dair ama maalesef o da çikmadi bulunduğum ortamda kendimi tedirgin ve korku hissettiğim için beynim bu şekilde tepki veriyormus çok şükür ki ortamdan uzaklastigimdan beri 2 kez falan uykudan sıçrayıp uyandım onun haricinde ataklar yok

Ben. Nabzım hep 100 üzeri çok kötü bir durum şuan bile yaşıyorum 9 aydır

Ben ciddi şekilde yaşıyordum bunları ben uyurken bi anda nefessiz kalıp öluyorum diye uyaniyordum gitmedigim acil kardiyoloji göğüs hastalıkları kalmamisti hepsinde temizdi sonuçlar psikiyatri gittiğimde panik atak denmişti fakat doktorunun verdiği ilaçlar bı sure iyi gelmişti fakat iyi gelirken gece uyku sıçramalari , kalpte tekleme hissetmeye devam etmişti bu süreçte çok zor şeyler yaşandı tabi ki sonra uyku testi yapıldı uyku apnesi olabileceğine dair ama maalesef o da çikmadi bulunduğum ortamda kendimi tedirgin ve korku hissettiğim için beynim bu şekilde tepki veriyormus çok şükür ki ortamdan uzaklastigimdan beri 2 kez falan uykudan sıçrayıp uyandım onun haricinde ataklar

Ben ciddi şekilde yaşıyordum bunları ben uyurken bi anda nefessiz kalıp öluyorum diye uyaniyordum gitmedigim acil kardiyoloji göğüs hastalıkları kalmamisti hepsinde temizdi sonuçlar psikiyatri gittiğimde panik atak denmişti fakat doktorunun verdiği ilaçlar bı sure iyi gelmişti fakat iyi gelirken gece uyku sıçramalari , kalpte tekleme hissetmeye devam etmişti bu süreçte çok zor şeyler yaşandı tabi ki sonra uyku testi yapıldı uyku apnesi olabileceğine dair ama maalesef o da çikmadi bulunduğum ortamda kendimi tedirgin ve korku hissettiğim için beynim bu şekilde tepki veriyormus çok şükür ki ortamdan uzaklastigimdan beri 2 kez falan uykudan sıçrayıp uyandım onun haricinde ataklar yok
Altlatmaniza sevindim benimki bütün gun sürüyor

Psikolojik olduğuna yüzde yüz emin olamıyor insan oda böyle yapıyor başka hangi belirtiler vardı sizde yazabilir misiniz

Back
X