Anksiyete

qzmqzm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
209
118
18
34
hanımlar hiç anksiyetesi olan varmı hepimizin doğumu yakın ben atlatamıyorum benim gibi olanlar varmı ?

İlaç kullanıyormusunız hep aynı şeyler işte

Hayir ilac kullanmiyorum kullanmakta istemiyorum bir ay kullandim 2sene once ama daha cok kotu oldum hap kullanmak istemiyorum en ufak bi sorunda butun etkileri yasiyorum kapi calsin telefin calsin kalp carpintisi derin nefes alamama kendime guvenim kalmadi çalışamıyorum sürekli evdeyim insanlarla iliskim gayet iyi ama ucaga binemiyorum binince kesin olcem korkusu elim ayagim terliyor ve cok alinganim cBuk kırılıyorum ve agresif . Annemin baso agrisa kesin biis var deyip internnten arastriyorm takıntı gibi

Baş dönmesi etraf yabancılaşması olmuyorsa gene iyi.bende öyle kolum ağrısın hemen nete bakıp araştırıyorum.ama ben gün içinde sürekli böyleyim hiç geçmiyo yani hep huzursuzum ne zaman ne olcak diye beklyiroım alınganlık o bu allah büyül dert vermesin ama bu nasıl bişeyse kimse anlamıyor

Sürekli elim nabzımda işte günlül hayatınzı etkiliyormu sizinde her an her dk ya

Evet etkilemezmi isteksizlik var çalışamıyorum kndime güvenim kalmadi heran kan sekerim duscek gibi mutsuz oldgm zmanlarda yada mutlu olup kisa sure snra ic sikintisi sürekli uzanma isteği hicbirsey yapmama isteği ama en cok sikayetim nefes darligi ve çarpıntı

Benimde su aralar iyice kudurdu 3 gündür kapali bi mekana yemege gittik yuksek ses muzik kapali alan dayanamadim 1 saat piskologa gitmem lazim boyle olmicak kapali alanda duramiyorum hic biyle olmazdm

Mesela senin suan hayatında herseh normal mi yoksa ters giden bisilee oldgnda mi daha cok anksiyete kendini gösteriyor

Hamileyim işte ce herşeyi takıntı yapıyorım baktığın zaman aman aman sorunlar yok

Allah yardımcımız olsın nasıl geçicek bu şey bilmşyorım

Hemen hemen herkeste var ama artik yedigimiz şeylerdenmi hormon lardanmi bilmiyorm

Allah yardımcımız olsın nasıl geçicek bu şey bilmşyorım
hiç yokmuş gibi davran kendini sürekli telkin et çarpıntın olduğun da nefesin daraldığın da direk dikkat dağıt..benim de hamileliğim de ortaya çıkmıştı tabi biz ozaman anlayamadık ne olduğunu doğumdan sonra ki(ben erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim) çok daha kötü bir şekilde ortaya çıktı yabancılaşma bende de oluyor ve bunların hepsi daha çok yeni 2 ay olmadı bile psikoterapiste başladım daha bir seans gittim ve ilaç için psikiyatriste yönlendirdi işin içine ilaç girince en iyisine gitmek istedim ve türkiyenin hatrı sayılır bir psikiyatristine gittim 4 gün önce paxil yazdı henüz etkisini görmedim 2. haftada başlıyormuş etkisi...benimkisine depresyonda dahil oldu...işe başladım yeni evde otırmak istemedim ve gerçekten kalp çarpıntısı falan geldiğinde direk dikkatimi dağıtıyorum ve nefes egzersizi yapıyorum iyi geliyor...hiç takma kafana gözünde de büyütme geçecek Allahın izniyle Yaradan bizleri hastalıkla ölümle ve korkuyla sınayacağını bildirmiş..bunların hepsi bir sınav

Üzüldüm canım bebeğine :( allah kimseye yaşatmasın kaç aylıktı ben ekstraatımlar olunca çok panik yapıyorum o illet beni mahvediyo bende paxil kullanıyodum bilmiyorum ya korku çok kötü birşey

Üzüldüm canım bebeğine :KK43: allah kimseye yaşatmasın kaç aylıktı ben ekstraatımlar olunca çok panik yapıyorum o illet beni mahvediyo bende paxil kullanıyodum bilmiyorum ya korku çok kötü birşey
canım 6 aylıktı tam ama zaten panik ataktan yada anksiyeteden olmadı mümkün değil öyle bişey zaten..içini rahat tut inşallah Allah'ın izniyle alırsın kucağına bebeğini..klasik müzik dinle meditasyon müzikleri falan iyi geliyor insana..

Back
X