Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde öyleydi canım panik atağım bitmiş bile değil. Uzun yıllar psikiyatriye gitmiştim ilaç falan kullanmıştım. İştahsızlık,uykusuzluk,kilo kaybı ve anlamsız şeyler düşünüp dururdum. Elimizde olmadan yaşanılan şeylerden ve gerçek hastaların hasta ettikleri bizler çekiyoruz bütün sıkıntıyı. Odağımı biraz daha kendime çevirdim. Kafamın meşgul olacağı şeylerle uğraştım. İşe girdim o dönem haliyle odağım o oldu. İzlemekten hoşlandığım ilgi çekici konular bulup onları izlerdim. Böyle böyle hafifledi. Ama bu panik atak Allah ım düşmanıma vermesin gerçekten seni çok iyi anlıyorum. Geceleri nefesim kesilerek uyanırdım çok zor günlerdi. Korkma. Kendine iyi gelen şeyler bul sana ne iyi hissettiriyorsa onu yap kendini zorla zamanla hafifleyecek. Bu arada 27 yaşında 44 kiloydum 67 den düşmüştüm. Korkma yalnız değilsin.
Olmaz mı canım günde 20 defa tartıya çıkardım bir ayda 9 kiloya yakın verdi m aşeren kişi gibi öğürürdüm yiyemezdim lokma lar ağzımda büyürdü çok zor onu yaşamak ama geçiyor Yemen gerektiğini kendine kodla sürekli