Merhaba ben de 2 kız çocuğu annesiyim atipik psikoz teşhisinden ötürü çocuklarıma bakamadım. Babanneleri bakıyor. 6 yıl önce teşhis kondu. Çocukların bakımı ilaçlar benim sürekli uyumam evliliğimizi bitme noktasına getirdi. Ruh sağlığı bozuk insanların çocuk yetiştirmesinin ne kadar zor olduğunu bilirim.Herkeze merhaba ben cok youn yaşayan anksiyete panik atak li biriyim ve anneyim belirtilerim cok fazla mide bulantisi,bas donmesi kaygi,kusma,isal uyusma hepsi var kalp carpintisi yani ne ararsan var panik halindeyken bunlarin hepai youn bir sekilde yasiyan biriyim cok korkuyorum ogluma iyi annelik edememkten ve benim cocumda zor bir cocuk hasta olunca ilac icmiyor surekli kabiz yani rahat oldugum gunler cok az aglamadi bir gun bile yok 2 yasinda ve tek kulada mikrotiya yani kulagi yok siz napiyorsunuz kaygi aninda kendiniz nasil rahatlatiyorsunuz turkcem kotu olabilir vulgaristanda yasiyorum yalnis visey yazdisam ozur dilerim
Evet ilaclar uyku yapti icin ben kulanmiyorum o yuzdende youn yasiyorum esim kafaya takam desede olmuyor Alla yardimciniz olsun hepimize deMerhaba ben de 2 kız çocuğu annesiyim atipik psikoz teşhisinden ötürü çocuklarıma bakamadım. Babanneleri bakıyor. 6 yıl önce teşhis kondu. Çocukların bakımı ilaçlar benim sürekli uyumam evliliğimizi bitme noktasına getirdi. Ruh sağlığı bozuk insanların çocuk yetiştirmesinin ne kadar zor olduğunu bilirim.
AminEvet ilaclar uyku yapti icin ben kulanmiyorum o yuzdende youn yasiyorum esim kafaya takam desede olmuyor Alla yardimciniz olsun hepimize de
Merhaba .anneliği iyi yapamamakdan korkuyosaniz iyi bi annesiniz.cocugu icin elinizden geleni yapiyosunuz.yetersizlik hissi bu anksiyeteden dolayi sizden değil.tam yazdıklarınızı anlayamadım.Allah kolaylık versin şifa versin acil kolay tez vakitte.bende anksiyete var.bende henüz çözemedimHerkeze merhaba ben cok youn yaşayan anksiyete panik atak li biriyim ve anneyim belirtilerim cok fazla mide bulantisi,bas donmesi kaygi,kusma,isal uyusma hepsi var kalp carpintisi yani ne ararsan var panik halindeyken bunlarin hepai youn bir sekilde yasiyan biriyim cok korkuyorum ogluma iyi annelik edememkten ve benim cocumda zor bir cocuk hasta olunca ilac icmiyor surekli kabiz yani rahat oldugum gunler cok az aglamadi bir gun bile yok 2 yasinda ve tek kulada mikrotiya yani kulagi yok siz napiyorsunuz kaygi aninda kendiniz nasil rahatlatiyorsunuz turkcem kotu olabilir vulgaristanda yasiyorum yalnis visey yazdisam ozur dilerim
Bulgaristanliyim kusura bakmayin kendimi dogru bir sekilde ifade edemememis olabilirim kusura bakmayin zaten stresli bir donemden geciyorum arti bu anksiyete de cok zorluyorMerhaba .anneliği iyi yapamamakdan korkuyosaniz iyi bi annesiniz.cocugu icin elinizden geleni yapiyosunuz.yetersizlik hissi bu anksiyeteden dolayi sizden değil.tam yazdıklarınızı anlayamadım.Allah kolaylık versin şifa versin acil kolay tez vakitte.bende anksiyete var.bende henüz çözemedim
Estagfirullah.siz iyi bı annesiniz.umarim kısa zamanda iyilesirsinizBulgaristanliyim kusura bakmayin kendimi dogru bir sekilde ifade edemememis olabilirim kusura bakmayin zaten stresli bir donemden geciyorum arti bu anksiyete de cok zorluyor
Canım Allah Şafi sıfatıyla hepimize şifa versinEvet ilaclar uyku yapti icin ben kulanmiyorum o yuzdende youn yasiyorum esim kafaya takam desede olmuyor Alla yardimciniz olsun hepimize de
Geçmiş olsun canım ilaç kullanınca psikoz geçmiyormu ilacın faydası yokmu cok üzüldüm durumunaMerhaba ben de 2 kız çocuğu annesiyim atipik psikoz teşhisinden ötürü çocuklarıma bakamadım. Babanneleri bakıyor. 6 yıl önce teşhis kondu. Çocukların bakımı ilaçlar benim sürekli uyumam evliliğimizi bitme noktasına getirdi. Ruh sağlığı bozuk insanların çocuk yetiştirmesinin ne kadar zor olduğunu bilirim.