• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyeteli anneler nasılsınız

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
168
Puanlar
53
Herkeze merhaba ben cok youn yaşayan anksiyete panik atak li biriyim ve anneyim belirtilerim cok fazla mide bulantisi,bas donmesi kaygi,kusma,isal uyusma hepsi var kalp carpintisi yani ne ararsan var panik halindeyken bunlarin hepai youn bir sekilde yasiyan biriyim cok korkuyorum ogluma iyi annelik edememkten ve benim cocumda zor bir cocuk hasta olunca ilac icmiyor surekli kabiz yani rahat oldugum gunler cok az aglamadi bir gun bile yok 2 yasinda ve tek kulada mikrotiya yani kulagi yok siz napiyorsunuz kaygi aninda kendiniz nasil rahatlatiyorsunuz turkcem kotu olabilir vulgaristanda yasiyorum yalnis visey yazdisam ozur dilerim

Herkeze merhaba ben cok youn yaşayan anksiyete panik atak li biriyim ve anneyim belirtilerim cok fazla mide bulantisi,bas donmesi kaygi,kusma,isal uyusma hepsi var kalp carpintisi yani ne ararsan var panik halindeyken bunlarin hepai youn bir sekilde yasiyan biriyim cok korkuyorum ogluma iyi annelik edememkten ve benim cocumda zor bir cocuk hasta olunca ilac icmiyor surekli kabiz yani rahat oldugum gunler cok az aglamadi bir gun bile yok 2 yasinda ve tek kulada mikrotiya yani kulagi yok siz napiyorsunuz kaygi aninda kendiniz nasil rahatlatiyorsunuz turkcem kotu olabilir vulgaristanda yasiyorum yalnis visey yazdisam ozur dilerim
Merhaba ben de 2 kız çocuğu annesiyim atipik psikoz teşhisinden ötürü çocuklarıma bakamadım. Babanneleri bakıyor. 6 yıl önce teşhis kondu. Çocukların bakımı ilaçlar benim sürekli uyumam evliliğimizi bitme noktasına getirdi. Ruh sağlığı bozuk insanların çocuk yetiştirmesinin ne kadar zor olduğunu bilirim.

Merhaba ben de 2 kız çocuğu annesiyim atipik psikoz teşhisinden ötürü çocuklarıma bakamadım. Babanneleri bakıyor. 6 yıl önce teşhis kondu. Çocukların bakımı ilaçlar benim sürekli uyumam evliliğimizi bitme noktasına getirdi. Ruh sağlığı bozuk insanların çocuk yetiştirmesinin ne kadar zor olduğunu bilirim.
Evet ilaclar uyku yapti icin ben kulanmiyorum o yuzdende youn yasiyorum esim kafaya takam desede olmuyor Alla yardimciniz olsun hepimize de

Merhaba .anneliği iyi yapamamakdan korkuyosaniz iyi bi annesiniz.cocugu icin elinizden geleni yapiyosunuz.yetersizlik hissi bu anksiyeteden dolayi sizden değil.tam yazdıklarınızı anlayamadım.Allah kolaylık versin şifa versin acil kolay tez vakitte.bende anksiyete var.bende henüz çözemedim

Merhaba .anneliği iyi yapamamakdan korkuyosaniz iyi bi annesiniz.cocugu icin elinizden geleni yapiyosunuz.yetersizlik hissi bu anksiyeteden dolayi sizden değil.tam yazdıklarınızı anlayamadım.Allah kolaylık versin şifa versin acil kolay tez vakitte.bende anksiyete var.bende henüz çözemedim
Bulgaristanliyim kusura bakmayin kendimi dogru bir sekilde ifade edemememis olabilirim kusura bakmayin zaten stresli bir donemden geciyorum arti bu anksiyete de cok zorluyor

Bulgaristanliyim kusura bakmayin kendimi dogru bir sekilde ifade edemememis olabilirim kusura bakmayin zaten stresli bir donemden geciyorum arti bu anksiyete de cok zorluyor
Estagfirullah.siz iyi bı annesiniz.umarim kısa zamanda iyilesirsiniz

Insallah bu aralar youn yasiyorum bir anda basim donuyor kaygilaniyorum birak belirdlti daha annelik yinede cok guzel ama zor

Evet ilaclar uyku yapti icin ben kulanmiyorum o yuzdende youn yasiyorum esim kafaya takam desede olmuyor Alla yardimciniz olsun hepimize de
Canım Allah Şafi sıfatıyla hepimize şifa versin🤲 seni çok iyi anlıyorum bende bir anneyim çocuğum 4 yasinda tek başımayım. Annemi 10 sene önce kaybettim. Eşim işte genelde akşam yardim edebildiği kadar. Kayinvalidem umursamaz. Başkada kimsem yok allahtan başka. Çocuk 4 yaşına geldi ama nasil geldi birde bana sor...
Geçecek kız kardeşim. Nefes egzersizi yap, etrafında bazı nesneleri say, renklerine bak söyle. Çocuğunla oyin oyna boyama yap bu bende çok işe yarar genelde. Onun dışında dua et şükür et zikr çok. Bunlar bende işe yarıyor bunlar sayesinde 2 yildir ilaç kullanmıyorum

Geçmiş olsun canım ilaç kullanınca psikoz geçmiyormu ilacın faydası yokmu cok üzüldüm durumuna

Bu hastalıkla 24 yıldır yasıyorum ıkı çocuk doğurdum büyüttüm bırısı engellı.yasadıgım stresı tahmın edemezsın. Tek basımayım hastalıgımdan dolayı sanırım çocuklarımı kımseye emanet edemedım. Sımdı onlara bakıyorum ve dıyorumkı keşke yapmasaydım çocuk benım gıbı bır annelerı olmazdı ozaman. Sureklı hastayım ölüyorum dıyen bır anne var hele büyük kızım benımle hastanede büyüdü desem yerıdır. Sureklı hastanedeydık ataklar yüzünden. Sımdıde gerçek fizikî hastalıklar yüzünden hastayım artık üstüne oanık atak anksiyete eklenınce oh mıs gıbı bır anne demı. Utanıyorum cocuklarımdan esımden sureklı böyle olmaktan. Bazen dayanacak gücüm kalmıyor

Back
X