Anksiyeteyi abartıyor muyum

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
33
Kızlar bi çok defa bu konuyu açtım ve çok güzel yorumlar aldım ama bugün bi tuhaf uyandım, dün ailemden ayrılıp okula geldim sınavlardan dolayı okulum da başka ilde neyse işte sabah bi negatif uyandım anksiyeteyi yendim gibi çünkü dün doktor çok iyisin terapiye bile gerek yok dedi ki haklıda ama bugün bişey yapasım yok sınavım var 5te ama negatifim kızlar. Bunu yaşayanlar var mı aranız da

Kızlar bi çok defa bu konuyu açtım ve çok güzel yorumlar aldım ama bugün bi tuhaf uyandım, dün ailemden ayrılıp okula geldim sınavlardan dolayı okulum da başka ilde neyse işte sabah bi negatif uyandım anksiyeteyi yendim gibi çünkü dün doktor çok iyisin terapiye bile gerek yok dedi ki haklıda ama bugün bişey yapasım yok sınavım var 5te ama negatifim kızlar. Bunu yaşayanlar var mı aranız da
5 yıllık pa ve ank hastasıyım (hastasıyım diyemem aslında ) ama bu yaşadığın duygu durum hava değişiminden eminim..kafanı anksiyeteye şartlama lütfen :KK66:

Bende öyle tahmin ediyorum ama bu sıkıntı benim canımı sıkıyo tekrardan başlar korkusu var. Mesela ufak bi olumsuz düşünsem aha tamam diyorum yine nükse etti :KK43:

Bende öyle tahmin ediyorum ama bu sıkıntı benim canımı sıkıyo tekrardan başlar korkusu var. Mesela ufak bi olumsuz düşünsem aha tamam diyorum yine nükse etti :KK43:
bu seferde beklenti anksiyetesi oluşturuyorsun zaten hiç düşünme kendini meşgul et ders çalış takı yap tv seyret yap bir şeyler

bende de kaygı bozuklugu var ılac kullandım bı sene kadar sonra bıraktım..suankı durum herseye olumsuz ..hep bıseylerden somurtan ve de asırı sınırlı bırı var içimde...nerdeyse gecen gun kullanacaktım ılacımdan... bı oyle bı boyle gıdıyorum bakalım :KK43:

X