Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Ankstre set önerisi

Rosebek88

27.10.14 Yiğit Kaan aşk#şükür#dua#mutluluk#herşey#
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
2.223
3.522
248
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1aydır ankastre arayışındayım ve çıldırmak üzereyim yaa hiç bir markada karar kılamadım hangisine karar versem şikayet yorumlarını okuyup vazgeçtim lütfen bana kullanıp memnun kaldıgınız uygun fiyatlı ankastre markalarınızı söylermisiniz ciddi taktım kafaya yeni eve taşıncaz biran önce karar vermem lazım şimdiden teşekkürler.

Renk olarak kesinlikle beyazı tavsiye ederim temizliği çok kolay siyah ve gri gibi iz birakmiyor. Bende geçen sene aldım çok araştırdım hem fiyat hem kalite hem de görsellik olarak Profilo da karar kıldım. Önceki kullandığım beyaz eşyalarım da profiloydu hiç sıkıntı çıkarmadı bana o yüzden yine profiloyu tercih ettim. Sana da tavsiye ederim bir araştır.

Teşekkür ederim yorum için fırın modeli tam olarak nedir rica etsem yazabilirmisin profilo hiç aklıma gelmemişti yaa gidip bakmam lazım

Teşekkür ederim yorum için fırın modeli tam olarak nedir rica etsem yazabilirmisin profilo hiç aklıma gelmemişti yaa gidip bakmam lazım
Model olarak hatırlamıyorum evde değilim şu an ama özellik olarak söyleyim kendi kendini temizleme özelliği var dijital ekranı çocuk kilidi alarmı falan var belki böyle söylersen yardımcı olurlar rengi beyaz. Ocak da beyaz cam. İkisini geçen sene 1600 e almıştım. Daha uygunlari da vardı ama ben bunları beğenmiştim. İnşallah bulursun aradığını:)

merhaba bende uzunca bir süre ankastre aradım hem uygun olsun hem kullanışlı olsun diye bir sürü araştırdım kafam daha çok karıştı :) sonra gözümü kararttım koçtaştan est marka 3lü beyaz set aldık (silverline servisi gelip kuruyor) 1500tlye kısmetse mayısta kullanmaya başlayacagım sanş işi olduguna inanıyorum umarım sende hem bütcene hem gözüne ve gönlüne hitap eden bir set bulursun :)

Bu arada Bosch Profilo ve Siemens aynı fabrika uretimiymis. En pahalisi Siemens sonra Bosch sonra Profilo demişti magazadaki görevliler. Ama kalite olarak hiçbir farkı yok demişlerdi sadece isim farkı varmış

Benim bütün beyaz eşyalarımı bosch çok para vermiştik gereksizmis. Arcelik de güzel marka hem daha uygun.uerinde olsam arcelik alırım hem kaliteli hem uygun

Eşim Profilo alır her eşyayı hem ucuz hem de kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…