Yüz germe için güvenilir ve makul bir cerrah

Merhaba. Vallahi benim beynim artık algılamıyor :KK53: o kadar çok okuyorum ki, hepsi bir birine karıştı. Önce Erhan beyi düşünüyordum, görüşmeye gittim ve memnundum, gerçi bana yaptığı işlerini göstermedi, ben yinede beğenmiştim. Ama sonra baktım adam nerdeyse ameliyat hiç yapmıyor, devamlı sempozyum, sunum, toplantı vesaire…. Genelde daha fazla eğitim veriyor ama pratik yapmak daha önemli bana göre. O yüzden başka doktorlara yöneldim ama orada da kayboldum. Ben şimdi bir kaç doktor seçtim, konu açacağım, zahmet olmazsa sizde katılın, birlikte tek tek masaya yatıralım en iyilerini. 😉
Merhaba Erhan Bey'in sik ameliyat yapmadigi sonucuna neye gore vardiniz? Merak ettigim icin soruyorum cunku ben de kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum.

Merhaba Erhan Bey'in sik ameliyat yapmadigi sonucuna neye gore vardiniz? Merak ettigim icin soruyorum cunku ben de kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum.
Kendisini takip ediyorum ve her ay kongreye katılıyor, yurtdışına gidiyor, başka şehirlere gidiyor, son yüz germe paylaşımı bir sene önce yaptı. Bu da beni tedirgin ediyor. Bu arada ben böyle yazdım diye fikrinizi değiştirmeyin lütfen, benim karakterim bu, her detaya önem veriyorum, her şeyi kurcalıyorum ve güzel bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben annem için basit kulaklık almak için, bir hafta araştırdım. Huyum batsın, detaylar beni bitiriyor zaten.

Back