arkadaşlar bazen forumu okurken şaırıyorum hep alttan alıyorum yalvarıyorum çok fedakarlık ettim diyen bayan arkadaşlara inanamıyorum.4 yıllık ilişkimde sevgilim beni deli gibi seviyordu ben ne dersem oydu bişe ya olacak ya olacaktı eğer olmazsa kıyamet koparıyordum.ama şimdi sırf kendimi kötülemiyim ona sonsuz iyiliklerim faydalarımda dokundu ama işte çok başına dik birisiydim çok hep basit şeyleri sorun ederdim arkadaşlarımız kavga nedenlerimize şaşardı.hiç alttan almaz işine gelirse derdim ama ona hiç haya yapmazdım o ise hata yapardı ben katı şekilde rest çekincede yalvar yakar olurdu neoldu sonunda biliyomusunuz herşeyyyyyyy tersine döndü anlamadım nasıl oldu şimdi obana işine gelirse diyo kaldıramıyorum ölüyorum ama diyo işte bi kızda musallat olmuş ona belkide bide ondan hiç umrunda değilim gibi davranıyo hala seviyorum diyo ama eskisi gibi olmuycam yeter diyo soğuk davranıyo eski halinden eser bile yokkk ben ne yapcammmm bazen eski haline getirene kadar alttan al diyorum bazende bikere ipi verme boşver çek yine resti önceden rest çekince nasıl geliyodu ya şimdide gelsin yada gelmiyosa demek benim değildir diyorum ama bilmiyorummmmmmmmmmmmm.ne yapmalıyım