Anladım ki hep baskın olmakta bi işe yaramıyormuş

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
arkadaşlar bazen forumu okurken şaırıyorum hep alttan alıyorum yalvarıyorum çok fedakarlık ettim diyen bayan arkadaşlara inanamıyorum.4 yıllık ilişkimde sevgilim beni deli gibi seviyordu ben ne dersem oydu bişe ya olacak ya olacaktı eğer olmazsa kıyamet koparıyordum.ama şimdi sırf kendimi kötülemiyim ona sonsuz iyiliklerim faydalarımda dokundu ama işte çok başına dik birisiydim çok hep basit şeyleri sorun ederdim arkadaşlarımız kavga nedenlerimize şaşardı.hiç alttan almaz işine gelirse derdim ama ona hiç haya yapmazdım o ise hata yapardı ben katı şekilde rest çekincede yalvar yakar olurdu neoldu sonunda biliyomusunuz herşeyyyyyyy tersine döndü anlamadım nasıl oldu şimdi obana işine gelirse diyo kaldıramıyorum ölüyorum ama diyo işte bi kızda musallat olmuş ona belkide bide ondan hiç umrunda değilim gibi davranıyo hala seviyorum diyo ama eskisi gibi olmuycam yeter diyo soğuk davranıyo eski halinden eser bile yokkk ben ne yapcammmm bazen eski haline getirene kadar alttan al diyorum bazende bikere ipi verme boşver çek yine resti önceden rest çekince nasıl geliyodu ya şimdide gelsin yada gelmiyosa demek benim değildir diyorum ama bilmiyorummmmmmmmmmmmm.ne yapmalıyım

fedakarlık tek taraflı olmaz. nasıl ki burda konu açan arkadaşlar " her şeyi yaptım artık dayanamıyorum resti çekeceğim" diyorsa sevgiliniz de şu an o durumda. resti çekmiş. ya bırakacaksınız ya yumuşayacaksınız. ayrıca şu ip meselesi de hiç hoş değil. kimse köpek beslemiyor, duygularını paylaşıyor...

fedakarlık tek taraflı olmaz. nasıl ki burda konu açan arkadaşlar " her şeyi yaptım artık dayanamıyorum resti çekeceğim" diyorsa sevgiliniz de şu an o durumda. resti çekmiş. ya bırakacaksınız ya yumuşayacaksınız. ayrıca şu ip meselesi de hiç hoş değil. kimse köpek beslemiyor, duygularını paylaşıyor...

mecaz anlam diye bişe var o ip meseleside o işte yoksa zaten kimsenin sevgilisini köpek gördüğü yok ip den kasıt söz hakkını tamamen ona vermek

Fazla naz aşık usandırır diye bir laf var ya aynen öyle olmuş usandırmışsın sevgilini! Gün olur devran döner arkadaşım.. Her insanın sabrı bir yere kadar. Demek ki artık sabrı kalmamış.. Keşke bukadar süründürmeseydin.. Bak onun düştüğü duruma düştün sende şimdi. Nasıl oluyomuş? Bence eskiye dönüp aynı şeyleri yapmaya devam edersen onu tamamen kaybedebilirsin.. Ya karşına alıp ''bu şekilde olmuyo tamam artık bende sana böyle davranmıcam sende bana karşı mesafeli olma'' dicek yoluna sokucaksın bu işi yada bitiriceksin başka yolu yok...:45:

mecazın farkındayım sadece genel kullanımı hoş değil kanımca. her neyse mesele benim bunu ne olarak algıladığım değil. kendiniz söylemişsiniz "söz hakkını tamamen ona bırakmak" diye... ilişki bir paylaşımdır, o da kullanacak söz hakkını siz de. ama sizin anlattıklarınızdan bugüne kadar ona pek bu hakkı vermediğinizi anlıyorum ki isyan bayrağını çekmiş haklı olarak. dediğim gibi ya ben huyumdan vazgeçmem diyip dönüp gideceksiniz, ya da fedakarlık sırası sizde.

ilişkiler bir iş anlaşması degilki neden acaba hep üstünlük kurma çabası yada dedigim olsun takıntısı karşılıklı fedakarlık özveri olsa bugun bu durumlara düşülmez.ilişkilere yada evliliklere mutlu olmak için degilde mutlu etmek için ugrassak tabiki sevgili yada eslerimizde aynen öyle davransa hiç sorun olmıcak .baştan üstünlük kurmaya çalışmakla yanlış yapmışsınız herkesin bir tahammül sınırı vardır .ve o sınır bittiginde emin olun gözünüz kimseyi görmez askından ölseniz bile . sevgilinizin tahammül sınırı dolmuş yada dolmak üzere . bu gibi ilişkilerde de zatn sağlıklı sonuclar beklememk lazım çünkü çiftlerden birisi hep yorgun olacaktır psikolojik olarak .zamanla soğuyacak ve uzaklaşacaktır .emin olun kaçınılmaz son budur .o sizin emir eriniz degilki sevdiginiz onunda istedikleri olsun sözü geçsin sizinde oda kendisini ilişkide söz sahibi hissetsin .umarım düzelirsiniz ama düzelmek derken eşit şartlarda olsun bu durum ..

Son düzenleme:
Fazla naz aşık usandırır diye bir laf var ya aynen öyle olmuş usandırmışsın sevgilini! Gün olur devran döner arkadaşım.. Her insanın sabrı bir yere kadar. Demek ki artık sabrı kalmamış.. Keşke bukadar süründürmeseydin.. Bak onun düştüğü duruma düştün sende şimdi. Nasıl oluyomuş? Bence eskiye dönüp aynı şeyleri yapmaya devam edersen onu tamamen kaybedebilirsin.. Ya karşına alıp ''bu şekilde olmuyo tamam artık bende sana böyle davranmıcam sende bana karşı mesafeli olma'' dicek yoluna sokucaksın bu işi yada bitiriceksin başka yolu yok...:45:

evet keşke bu nedenle anlamasaydım ama anladım hatamı aynı şehirlerde olsaydık birzamanlardaki gibi ozaman ben hem yumuşar hemde tamamen onu üste çıkarmazdım ama şimdi ayrı şehirlerdeyiz ve o artık okadar katıki bugünbana mükemmelliyetçi olmandan bıktım dedi vazgeçmekde istemiyorum ondan ama öle olmakda istemiyorum çünkü kişiliğime ters

ilişkiler bir iş anlaşması degilki neden acaba hep üstünlük kurma çabası yada dedigim olsun takıntısı karşılıklı fedakarlık özveri olsa bugun bu durumlara düşülmez.ilişkilere yada evliliklere mutlu olmak için degilde mutlu etmek için ugrassak tabiki sevgili yada eslerimizde aynen yle davransa hiç sorun olmızak .baştan üstün kurmaya çalışmakla yanlış yapmışsınız herkesin bir tahammül sınırı vardır .ve o sınır bittiginde emin olun gözünüz kimseyi görmez askından ölseniz bile . sevgilinizin tahammül sınırı dolmuş yada dolmak üzere . bu gibi ilişkilerde de zatn sağlıklı sonuclar beklememk lazım çünkü çiftlerden birisi hep yorgun olacaktır psikolojik olarak .zamanla soğuyacak ve uzaklaşacaktır .emin olun kaçınılmaz son budur .o sizin emir eriniz degilki sevdiginiz onunda istedikleri olsun sözü geçsin sizinde oda kendisini ilişkide söz sahibi hissetsin .umarım düzelirsiniz ama düzelmek derken eşit şartlarda olsun bu durum ..

arkadaşım evet keşke dediğin gibi olsa sağol ama okuyunca kendime biraz haksızlık etmiş görüyorum ben ona karşı hatasızdım hiç hata yapmazdım kırmazdım güvenini sarsmazdım o ise hata yapardı ve ozaman da aşırı katı davranırdım biz küsmek nedir hiç bilmedik direk resti çekerdim ayrılırdım oda yalvar yakar olurdu barışırdık.ben ona kusursuz davrandığım için onunda öle olmasını mükemmeli isterdim yani.ama şimdi katlanmıyo evet patladı resmen ben ise eski sevgilimi istiyom

ben de sen gibiyim, ama olmuyor, yanlış yapıyoruz, karşı tarafı dinlemeyi ''biz'' olmayı bilmemiz lazım. ben biraz düzeltmeye çalışıyorum kendimi. bu şekilde davranarak kendine bağlayacağını düşündün sanırım. ama inan ki bi süre sonra onların sabrı kalmaz, ki öyle olmuş. belki başka birinde anlayış görünce, ona yönelmiş olabilir. bi kız musallat oldu demişsin.. erkeklere çok katı davranmamak lazım yani büyük hatalarda resti çek tabi ama küçük kavgalarda da ayrılık moduna girme.
ayrı şehirlerdeymişsin yanına gitme ihtimalin var mı yakın zamanda. yanına git konuş, ya da tlf ile işte. ama birden cici kız haline bürünme. o zaman şımarır çünkü şimdiye kadar böyle değildi bak peşimden koşuyor artık der.

senin yapman gereken onun bu davranışlarından kırıldığını böyle devam edemeyeceğini belirtmen. yani yine rest çek ama yumuşak davran, ''seni seviyorum ama böyle de olmaz ki'' ana fikriyle konuş.. :34:

ben de sen gibiyim, ama olmuyor, yanlış yapıyoruz, karşı tarafı dinlemeyi ''biz'' olmayı bilmemiz lazım. ben biraz düzeltmeye çalışıyorum kendimi. bu şekilde davranarak kendine bağlayacağını düşündün sanırım. ama inan ki bi süre sonra onların sabrı kalmaz, ki öyle olmuş. belki başka birinde anlayış görünce, ona yönelmiş olabilir. bi kız musallat oldu demişsin.. erkeklere çok katı davranmamak lazım yani büyük hatalarda resti çek tabi ama küçük kavgalarda da ayrılık moduna girme.
ayrı şehirlerdeymişsin yanına gitme ihtimalin var mı yakın zamanda. yanına git konuş, ya da tlf ile işte. ama birden cici kız haline bürünme. o zaman şımarır çünkü şimdiye kadar böyle değildi bak peşimden koşuyor artık der.

senin yapman gereken onun bu davranışlarından kırıldığını böyle devam edemeyeceğini belirtmen. yani yine rest çek ama yumuşak davran, ''seni seviyorum ama böyle de olmaz ki'' ana fikriyle konuş.. :34:

sağolasın böle fikirlere ihtiyacım var.evet p.tesi gidicem yanına o kız meseleside varya arada nasıl davranacağımı bilmiyorum benim gibi özellikle böle şeylere katı insan bu kız meselesi arada varken yumuşarsa o bunu kabullendim sanır diye korkuyorumm bi 2gün öncede yanındaydım birbirimize girdik yine ben gittim ama akşam hemen aradı anladımki yanındayken yine aynı ama uzaktayken olsaydı böle bişe hayatta aramazdı.ee şimdi gidicem ama bidaha yanına gitme imkanım yok ozaman nolacak bi diyorum sakin konuşayım ama görseniz haa sakin konuşuyo iyi bende biraz sakin olayım demiyo resmen patlamış hiç tahammülü yok.ama bazende hazır ordayım yine kıyamet kopacaksa kopsun sonra yumuşayım diyorum kararsıızım ama o çok değişti ya çokkk:(((((((

arkadaşlar bazen forumu okurken şaırıyorum hep alttan alıyorum yalvarıyorum çok fedakarlık ettim diyen bayan arkadaşlara inanamıyorum.4 yıllık ilişkimde sevgilim beni deli gibi seviyordu ben ne dersem oydu bişe ya olacak ya olacaktı eğer olmazsa kıyamet koparıyordum.ama şimdi sırf kendimi kötülemiyim ona sonsuz iyiliklerim faydalarımda dokundu ama işte çok başına dik birisiydim çok hep basit şeyleri sorun ederdim arkadaşlarımız kavga nedenlerimize şaşardı.hiç alttan almaz işine gelirse derdim ama ona hiç haya yapmazdım o ise hata yapardı ben katı şekilde rest çekincede yalvar yakar olurdu neoldu sonunda biliyomusunuz herşeyyyyyyy tersine döndü anlamadım nasıl oldu şimdi obana işine gelirse diyo kaldıramıyorum ölüyorum ama diyo işte bi kızda musallat olmuş ona belkide bide ondan hiç umrunda değilim gibi davranıyo hala seviyorum diyo ama eskisi gibi olmuycam yeter diyo soğuk davranıyo eski halinden eser bile yokkk ben ne yapcammmm bazen eski haline getirene kadar alttan al diyorum bazende bikere ipi verme boşver çek yine resti önceden rest çekince nasıl geliyodu ya şimdide gelsin yada gelmiyosa demek benim değildir diyorum ama bilmiyorummmmmmmmmmmmm.ne yapmalıyım

seni gözden çıkarmış gibi geldi bana. bi kız musallat oldu diyorsun. berabermi acaba o kızla. bence bırak gitsin. yana yakıla geleceğini düşünüyorum.dediğin gibi dizginleri kaptırırsan ozaman zaten hem ezer, hem terk eder. bence mesafeni korumalısın. bırak gitsin bakalım ne yapacak. ömür boyu ezilmekten iyidir. zaten gittikten sonra geri dönerse ozaman ipler tamamen senin elinde olur. genede sen bilirsin :)

ben bıraktım, geri geldi. bir dediğim 2 olmuyor şimdi :) inşallah hep böyle devam eder.

biraz alttan almayı deneyin bakın siz alttan alınca sevgiliniz yine eskisi gibi mi oluyor yoksa kendince yola getirdim havalarına mı giriyor. Eğer eskisi gibi olmazsa olmayacak der yollarınızı ayırırsınız

dünya onun etrafında dönmüyor neticede. Bir de başka bir kız mı girdi aranıza anlayamadım da tam olarak?

biraz alttan almayı deneyin bakın siz alttan alınca sevgiliniz yine eskisi gibi mi oluyor yoksa kendince yola getirdim havalarına mı giriyor. Eğer eskisi gibi olmazsa olmayacak der yollarınızı ayırırsınız

dünya onun etrafında dönmüyor neticede. Bir de başka bir kız mı girdi aranıza anlayamadım da tam olarak?

evet başka bir kız sevgilimden hoşlanıyor ilk önce güya arkadaşca konuşmuşlar dertleşmiş ayrı olduğumuz dönemde beni anlatmış işte ona öle yaptım böle yaptım değerimi bilmedi gibisinden kızda hoşlanmış bundan şimdi peşini bırakmıyo yaa işte bide bu var ben nasıl alttan alayım hala seni seviyorum ben senden başkasıyla ölürümde olmam diyo bana(zaten bu olay yüüznden dünyayı başına yıktım)ama bilemiyorum ters davranıp iyice ona yaklaşsın istemiyorum ama iyi davranırsamda haa bak böle olay oldu yola geldi desinde istemiyorum.şimdi bırak gidecekse o kıza gitsin demelerinizi tahmin ediyorum ama sevgilinizi birine teslim etmek nekadar zor buna dayanamıyorum.o resti çekme kolay olan ben bukez yapamıyom

seni gözden çıkarmış gibi geldi bana. bi kız musallat oldu diyorsun. berabermi acaba o kızla. bence bırak gitsin. yana yakıla geleceğini düşünüyorum.dediğin gibi dizginleri kaptırırsan ozaman zaten hem ezer, hem terk eder. bence mesafeni korumalısın. bırak gitsin bakalım ne yapacak. ömür boyu ezilmekten iyidir. zaten gittikten sonra geri dönerse ozaman ipler tamamen senin elinde olur. genede sen bilirsin :)

ben bıraktım, geri geldi. bir dediğim 2 olmuyor şimdi :) inşallah hep böyle devam eder.

onunla berabermi bilmiyorum ama aynı şehirdeler o var işte ama o yeminler ederek ben hiç haberim yok görmüyorum bilmiyorum diyo

İlişkiler "iki" kişiliktir. "Baskınlık" söz konusuysa ilişki zaten problemlidir.:50: "İşine gelirse"yle de aşkından öse bile insan bir yere kadar idare eder.:19: Onunda "canına tak etmiş" olmalı, haklı görüyorum.

İlişkiler "iki" kişiliktir. "Baskınlık" söz konusuysa ilişki zaten problemlidir.:50: "İşine gelirse"yle de aşkından öse bile insan bir yere kadar idare eder.:19: Onunda "canına tak etmiş" olmalı, haklı görüyorum.

öle haklıısn bu konuda araya girmeseydi benyine belki dediği gibi olurdum ama budurumda nasıl yumuşak davranabilirmki ona bilemiyorum haa oda zaten bıkmış okuyu açınca dahi agresifleşiyo

ben anlamıyorum insanlar neden değişir
yılların verdiği bi birikim vardı sanırım erkek arkadaşında
senin yaptıklarını şimdi o sana yapıyo
anlamışsındır neler çektirdiğini:)
aslında seni sevmese çekmezdi bence bunları

ama erkek arkadaşın bi kız yüzünden böyle değişmişse ondan hayır gelmez!

ben anlamıyorum insanlar neden değişir
yılların verdiği bi birikim vardı sanırım erkek arkadaşında
senin yaptıklarını şimdi o sana yapıyo
anlamışsındır neler çektirdiğini:)
aslında seni sevmese çekmezdi bence bunları

ama erkek arkadaşın bi kız yüzünden böyle değişmişse ondan hayır gelmez!

beni çok seviyordu halada seviyor gibi görünüyor ama ya tahammülü kalamdı yada aklı kaydı bilmiyorumki tabi bende onu seviyorum yıllarımız beraber geçti.ondanda bıkmış yeter artık biizmki çok uzadı ben senle sevgili değil nişanlı olmak istiyorum ailenle kesin konuş 2 ay içinde nişlanlanalım diyor.hani düşünüyorum sevmese aklı kaysa nişanlanmak istermi ama onu bu haliyle bu vurdumduymazlığıyla ben çekemem

o size bunca sene nasıl katlandıysa aynı fedakarlıkları sizde ona yapın.
herşey karşılıklı fazla naz aşık usandırır diye boşuna dememişler

ama onun başka kızla güya arkadaşca konuşmasına dayanamıyorum ve yumuşak davranamıyorum.üstelik içimde şüphe oluştu keşke bu olay sevgilimin tam patladığı ana rastlamasaydı ama bitecek gibi bir his var içimde

Back
X