• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anladm.

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
156
Konya
kızlar selam.soruyorum size.boşluk doldurmaca gibi oldu ama.aşk evlilik ilişkiler beyler konusunda neyi anladım derdiniz.deneyimlerinizi tecrubelerınızı yaşanmışlıkları bilgilerinizi paylaşırmısınız. CADIARZU:uhm:

Ben anladım ki nefes almak bile güzel değilmiş ondan önce , herşey onunla başlıyormuş.
onunla bir dk bile daha çok yaşamak için gece gündüz bilgisayarın başında beklemek bile güzel geliyormuş.
Hayatta iki tane vazgeçilmez varmış biri o diğeri ben miş
onu kendi canından bile çok seviyorsun anladım.
Gerçekten sevince 7 yıl boyunca bir yüzük bile olmadan bekliyorsun anladım.
ve anladım gerçekten sevince Allahım yardım ediyormuş. (1 yıl sonra düğünüm var artık)
ve hayat devam etse bile onsuz hiç bir anlamı olmuyormuş anladım.
.

Sırtını sadece duvara yaslamalıymış insan geçte olsa anladım :çok üzgünüm:

seni senden daha fazla düşünen başka hiç kimse olamayacağına göre kendini düşünmek bencillik değil asla...insan 2 ayağın üzerinde durmayı öğrenmeli mutlaka...
ya duvar da sağlam değilse yerimseniben

ne olursa olsun sonunda yine ailendir düstügünde sana yardim eli uzatan bunu ögrendim....

sen onun icin ne yaparsan yap...
eger o seni sevmemisse bundan sonrada sevmeyecektir anladim...

dostun degeri cok büyüktür...
ama bazen bir dostun tavsiyesini degilde kendi dogrundan yana gitmek daha dogruymus anladim...

gercekleri kabullenmek cok zormus anladim...

sağlıktan daha önemli hiçbirşey olmadığını anladım...
paranın mutluluk getirmediğini, parasızlığın mutsuzluk getirdiğini anladım..
insanı üşütenin soğuk değil, yalnızlık olduğunu anladım...
iş arkadaşlarına güvenilmeyeceğini çok geçte olsa anladım..

Sadece bitti demekle bitmiyormuş,içimden çıkartamadığımda anladım...
ve insan en kolay kendini kandırıyormuş,gerçeklerle yüzleşmeye korktuğumda anladım...

hiç kimse vazgeçilmez deilmiş,anladım...
hayat,ben kimseyi sevemem artık derken,seni herşeye sıfırdan başlatan o insanı çıkartabiliyomuş karşına,bunu anladım...

Back
X