- 7 Mayıs 2021
- 522
- 302
- 53
- 34
Beslenme çok çok önemli. Benim doktorum sürekli bunu vurguluyordu. Üstelik son transfer ayi ya da sonrasında değil yumurta toplama öncesinden baslayan bir düzen bence gerekiyor. Çünkü toplanan yumurta sayısı değil kalitesi önemli olan bu da yaşam tarzınızla etkilenebilecek bir durum. Benimki abartı olabilir ama ben neredeyse öncesinde 1 yıl şekeri çok azaltıp karbonhidratı yok denecek kadar sinirlandirmistim. Tabi bu kadarını yapın diye söylemiyorum ben artık bu duruma dayanamıyordum ve elimden geleni yapmak istiyordum. Bunun yanisira özellikle balık, çiğ badem, kabak çekirdeği tavsiye ediliyor. Hatta eşlerin ikisi icin de. Benim doktorum listede vermişti hatırlarsam yine eklerim.Merhaba arkadaşlar tüp bebek sürecine girdim , benimle aynı süreçte olanlar ve daha önce tüp bebek deneyen arkadaşlarım bu süreçte beslenme ne kadar önemli ? Doktor sağlıklı beslen diyor detaylı bilgi vermiyor. Özellikle yemememiz ya da yememiz gereken besinler neler? Bu konuda neler yapıyorsunuz ? Sizin doktorlarını neler diyor ?