Anlam veremediğim tavır ve davranışlar

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Hepinize iyi geceler.konuya nasıl gireyim bilemiyorum bana göre utanç verici onur kırıcı bir durum.lütfen bu konuyu açtığım için ayıplamayın beni.bilmiyorum sadece benim başımdamı bu olay ama ayıpsız anlatmaya çalışıcam.eşimle beraber olduktan sonra daha 24saat geçmeden adama bir haller oluyor.gözünün üstünde karşın var diyerek haksız yere bağırır günahımı alır.anlam veremiyorum bu davranışlarına.çok üzülüyorum cinsellikten bile soğudum ki akabinde yine buna benzer saçmalıkları yaşayacağım diye korkuyorum artık.bugün olanlar oldu benimde bıçak kemiğe dayandıki artık baba evine dönücem olmuyor dedim gidemezsin kimden izin aldın türü laflar etti.benzeri tavırlara maruz kalanlarınız varmı yoksa bir benim yaşıyorum bunu

Hepinize iyi geceler.konuya nasıl gireyim bilemiyorum bana göre utanç verici onur kırıcı bir durum.lütfen bu konuyu açtığım için ayıplamayın beni.bilmiyorum sadece benim başımdamı bu olay ama ayıpsız anlatmaya çalışıcam.eşimle beraber olduktan sonra daha 24saat geçmeden adama bir haller oluyor.gözünün üstünde karşın var diyerek haksız yere bağırır günahımı alır.anlam veremiyorum bu davranışlarına.çok üzülüyorum cinsellikten bile soğudum ki akabinde yine buna benzer saçmalıkları yaşayacağım diye korkuyorum artık.bugün olanlar oldu benimde bıçak kemiğe dayandıki artık baba evine dönücem olmuyor dedim gidemezsin kimden izin aldın türü laflar etti.benzeri tavırlara maruz kalanlarınız varmı yoksa bir benim yaşıyorum bunu

Hiç böyle bir şey yaşamadım, çok tuhaf anlattığınız durum🧐

Öncelikle böyle bir durumun ayıbı yok rahat hissedebilirsin bu konuda . Düzgün bir biçimde konus onunla sana bağırdığı anda izin verme bağırmasına sonuçta mantıklı bir sebebi daha doğrusu bir sebebi bile yokken bağırıyor kızıyor kızdığı anda konus onunla Birseye mi moralin bozuk de ilk başlarda onu anlamaya çalış düzgünce sor ne olduğunu ve açıkça ona bu düşüncemi a öyle bence niye iliskiden sonra böyle yapıyorsun diye . Birde bir şey daha söylemek istiyorum ya kurban olayım annemin evine babamın evine gidicem demeyin siz hakli olduğunuz sürece konusun kendinizi ifade edin ve illa ayrılma noktasına gelecekseniz siz onu kapı önüne koyun siz onu annesinin babasının evine yollayın niye siz gidiyorsunuz

Ya da şöyle olabilir mi, adam sızı sevmiyor her zaman sevgisiz davraniyor sadece sevısecegı zaman yaklaşıyor veya sevısırken o an'ın verdıgı gazla size guzel seyler soyluyor.
Sevısme bitiyor ve adam magarasına geri dönüyor.

Sizde bu sevgisizlıgı kabullenmek yerine sevıstıkten sonra kotu davraniyora siginıyorsunuz?

Seksten sonra fabrika ayarlarına geri dönüyor bence de.
Bence hep o ayarda. Sadece sevisecegı zaman yaklaşıp guzel seyler soyluyor ısı bitince ozune donuyor. Dusunsene sadece en fazla Bı kac gunde bi saat sana duzgun davranan bırının sevısmek le ılgılısı olabilir mı
O adam zaten o dur.
Bı de bunu kabullenen kadınlar olsa keske.

Eşinizin öküzlüğünü ilişki yaşamanza nasıl bağladınız peki?

Gitmek isteyişinize kimden izin aldın diyen adam her zaman kaba sabadir da dönem dönem dozajı değişiyordur.

Mesela nasıl davranıyor size.Sadece sex yaptıkdan sonrakı kötü davranıyor?Kavgalarınız neyden çıkıyor?Detaylandırırmısınız?

Bence hep o ayarda. Sadece sevisecegı zaman yaklaşıp guzel seyler soyluyor ısı bitince ozune donuyor. Dusunsene sadece en fazla Bı kac gunde bi saat sana duzgun davranan bırının sevısmek le ılgılısı olabilir mı
O adam zaten o dur.
Bı de bunu kabullenen kadınlar olsa keske.
Sevişmeyip adamın gerçekte nasıl olduğunu anlayabilir konu sahibi. İlk başlarda yine sevişmek için üzerine düşer sonra olmayacağını anlayınca yine kaba haline geri döner.
Adamın tek derdinin sevişmek olduğunu kabullenmek daha kolay olur.

Sevişmeyip adamın gerçekte nasıl olduğunu anlayabilir konu sahibi. İlk başlarda yine sevişmek için üzerine düşer sonra olmayacağını anlayınca yine kaba haline geri döner.
Adamın tek derdinin sevişmek olduğunu kabullenmek daha kolay olur.
Babasına gitmek ıstedıgınde bana sordun mu diyen adam sevısmek ıstedıgınde ben istemiyorum u kabul etmez.

Back
X