Anlam veremediğim tavır ve davranışlar

Mesela nasıl davranıyor size.Sadece sex yaptıkdan sonrakı kötü davranıyor?Kavgalarınız neyden çıkıyor?Detaylandırırmısınız?
Mesela bugün et yemek
Ya da şöyle olabilir mi, adam sızı sevmiyor her zaman sevgisiz davraniyor sadece sevısecegı zaman yaklaşıyor veya sevısırken o an'ın verdıgı gazla size guzel seyler soyluyor.
Sevısme bitiyor ve adam magarasına geri dönüyor.

Sizde bu sevgisizlıgı kabullenmek yerine sevıstıkten sonra kotu davraniyora siginıyorsunuz?
belkide olabilir.belkide züğürt tesellisi veriyorum kendime:(

Mesela bugün et yemek
belkide olabilir.belkide züğürt tesellisi veriyorum kendime:KK43:
Konularınız hep eşinizle ilgili sorunlar üzerine 3 senedir, sevişme öncesi sonrası diye ayırt etmenize gerek var mı? Anlaşamıyorsunuz, eşiniz kaba saba bir adam.

Hepinize iyi geceler.konuya nasıl gireyim bilemiyorum bana göre utanç verici onur kırıcı bir durum.lütfen bu konuyu açtığım için ayıplamayın beni.bilmiyorum sadece benim başımdamı bu olay ama ayıpsız anlatmaya çalışıcam.eşimle beraber olduktan sonra daha 24saat geçmeden adama bir haller oluyor.gözünün üstünde karşın var diyerek haksız yere bağırır günahımı alır.anlam veremiyorum bu davranışlarına.çok üzülüyorum cinsellikten bile soğudum ki akabinde yine buna benzer saçmalıkları yaşayacağım diye korkuyorum artık.bugün olanlar oldu benimde bıçak kemiğe dayandıki artık baba evine dönücem olmuyor dedim gidemezsin kimden izin aldın türü laflar etti.benzeri tavırlara maruz kalanlarınız varmı yoksa bir benim yaşıyorum bunu
Sevisirken tatmin edemiyormusunuz acaba ondanmi boyle davranmis olabilir

Muhtemelen eşiniz cinsellikte iyi yada kendi performansını beğenmiyor onun için kendi suçlu piskolojisini bastırıyor. Ben onu anladım terket ama terk etmeden birşey deme direk git adama söylersen tabi dan dan konuşur mal gibi canını sıkar..

Yorum yapmaya çekiniyorum artık kocalı konulara . Dün açtığı konuda kocası hakkında bir sürü şey yazan üye 5 dakika sonra bize sardı, adamı melek yaptı. Siz de böyle çıkmayın konu sahibi :KK45:
Şuanki ruh halim berbat nefret ettim evliliğimdende eşimden de.atış serbest şimdilik.ha yarın ne olur bilinmez.kendine çeki düzen verirse belki ben de katılırım o tayfaya😂

Iliskide kendini yetersiz goruyorsa, hani sizi tatmin edemedigini falan hissediyorsa asagilik kompleksine girip hincini sizden cikariyor olabilir

Bilimsel bir adı da vardı ama unuttum, hani o bi tarafına dönüp yatmalarına sebep olan sendrom. Ama sizinkinin sendromu baya bi uzun sürüyor galiba

Back
X