Anlam veremediğim telefonlar

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
Acaba tesadüf mü bu ara üst üste denk geldi. Dalga geçecekler yazmasın çünkü aklıma takıldı 😄 Geçen hafta eşimi bir telefon aramış merhaba vs. eşimde kimi aradınız diye sormuş o da kimle görüşüyorum tekrar yöneltmiş eşim de yanlış numara heralde falan denmiş orda kız kahkaha atmiş kapatmış ,sonra mesaj göndermiş gülücük.

Aradan birkaç gün geçmedi beni de bir erkek arıyor aynı şekilde ben karşı tarafa soruyorum kimsiniz diye o da bana soruyor kimle görüşüyorum falan. Sonra siz ... yerde çalışmıyor musunuz .. hanım diye ismimi de biliyor. Hayır deyince kapattı ,soramadım da nerden ismimi biliyosun diye. Bu numara beni gece saatinde dün yine aramış görmemişim. Eşim de bu numarayı aradı sonra ulaşamadı.
Direkt engellesek mi arasak mı işin aslı nedir bilemedim

Acaba tesadüf mü bu ara üst üste denk geldi. Dalga geçecekler yazmasın çünkü aklıma takıldı 😄 Geçen hafta eşimi bir telefon aramış merhaba vs. eşimde kimi aradınız diye sormuş o da kimle görüşüyorum tekrar yöneltmiş eşim de yanlış numara heralde falan denmiş orda kız kahkaha atmiş kapatmış ,sonra mesaj göndermiş gülücük.

Aradan birkaç gün geçmedi beni de bir erkek arıyor aynı şekilde ben karşı tarafa soruyorum kimsiniz diye o da bana soruyor kimle görüşüyorum falan. Sonra siz ... yerde çalışmıyor musunuz .. hanım diye ismimi de biliyor. Hayır deyince kapattı ,soramadım da nerden ismimi biliyosun diye. Bu numara beni gece saatinde dün yine aramış görmemişim. Eşim de bu numarayı aradı sonra ulaşamadı.
Her yanlış aramayı kurcalıyormusunuz?
Şüphelendiginiz şeyler var belli ki neden yazmadınız?

Her yanlış aramayı kurcalıyormusunuz?
Şüphelendiginiz şeyler var belli ki neden yazmadınız?
Hayır ilk telefona takılmadm eşimin arandığına. Sonraki arayan ismimi söyleyince şaşırdm onu da es geçtim ama dün gece saatinde arayınca da bir merak ettim yani

Biri sizinle uğraşıyor olabilir. Benim eltim benzeri birşey yapmıştı yeni evliyken. Kv ile onlar aynı binada oturuyordu. Ben de ayrı eve çıktım direkt içten içe, bunu kıskanmış:), sonra bu benimle bir uğraşmaya başladı. Böyle değişik numaralardan aramalar, küfür etmeler, kendini akıllı sanma x şeklinde bana şarkı söylemeler, kadın topluluk sesi geliyordu hep, sonra öğredikki kuzenleriymiş onlar,ay ne günlerdi ya, bulduk onun olduğunuda kabus bitti.

Bir arkadaşımın başına böyle bir olay geldi. Meğer eşi bunu aldatmış. kızdan ayrılınca , kız rahatsız etmek için yapmış sonra arkadaşımı falan aradı baya olaylar yaşamışlardı. Tabi illa böyle bir şey olacak değil ama dikkat edin.

İkiniz de numaraları engelleyin olsun bitsin. Belli ki işsizin biri uğraşmaya çalışıyor.

Bir arkadaşımın başına böyle bir olay geldi. Meğer eşi bunu aldatmış. kızdan ayrılınca , kız rahatsız etmek için yapmış sonra arkadaşımı falan aradı baya olaylar yaşamışlardı. Tabi illa böyle bir şey olacak değil ama dikkat edin.
Benim de aklıma ilk bu geldi

Eşim direkt böyle bişeyler oldu mu söyler bende ona söylerim hani ilerde sıkıntı olursa yanlış anlaşılmasn diye

Biri sizinle uğraşıyor olabilir. Benim eltim benzeri birşey yapmıştı yeni evliyken. Kv ile onlar aynı binada oturuyordu. Ben de ayrı eve çıktım direkt içten içe, bunu kıskanmış:), sonra bu benimle bir uğraşmaya başladı. Böyle değişik numaralardan aramalar, küfür etmeler, kendini akıllı sanma x şeklinde bana şarkı söylemeler, kadın topluluk sesi geliyordu hep, sonra öğredikki kuzenleriymiş onlar,ay ne günlerdi ya, bulduk onun olduğunuda kabus bitti.
Bu nasıl bir ruh hastalığıdır ya, ifşa olunca peki kendini nasıl açıkladı ne dedi çok merak ettim

Ay şaka gibi sonra ne yaptıniz😱 utanmistir inşallah rezillik ya

Evet bence de biri sizinle uğraşıyor. Engelleyin gitsin başınızı agrittihiniza değmez bence

Numarayı facebooktan yazıp aratın. Telefon numarası ile hesap açıldığı için bazıları çıkıyor. Ben öyle çok sapığı ifşa etmiştim. Onun dışında bisey yapmayın. Tanıdık biri size rahatsızlık vermek istiyor, sallamayın, engelleyin

Bu nasıl bir ruh hastalığıdır ya, ifşa olunca peki kendini nasıl açıkladı ne dedi çok merak ettim
İnkar ettiler. göz göre göre, bizi yalancı çıkarmaya çalıştılar kocasıda kemalim yapmaz moduydaydı zaten hep. Konu öyle kapandı. Şu anda hiçbiri ile görüşmüyorum.

Aynısını ben yaşadım 😅 arkasından iş arkadaşımın eşi çıktı ama komikti. Adam kaydederken xxxx hanım yazacağına harf hatası ile janım yazmış. Eşi, canım algılamış..

Kadın numaramı alıp (İstikbal magazası) çalışan bir kız ve erkeğe aratmıştı ve aynı diyalog. Ben soruyorum kimsiniz diye onlarda bana soruyordu. En son sinirlenip sizi savcılığa vereceğim değince kadın korkup kocasına itiraf etmişti 😅

Sonra ikiside özür dilediler 😂

Back
X