- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Acaba tesadüf mü bu ara üst üste denk geldi. Dalga geçecekler yazmasın çünkü aklıma takıldı
Geçen hafta eşimi bir telefon aramış merhaba vs. eşimde kimi aradınız diye sormuş o da kimle görüşüyorum tekrar yöneltmiş eşim de yanlış numara heralde falan denmiş orda kız kahkaha atmiş kapatmış ,sonra mesaj göndermiş gülücük.
Aradan birkaç gün geçmedi beni de bir erkek arıyor aynı şekilde ben karşı tarafa soruyorum kimsiniz diye o da bana soruyor kimle görüşüyorum falan. Sonra siz ... yerde çalışmıyor musunuz .. hanım diye ismimi de biliyor. Hayır deyince kapattı ,soramadım da nerden ismimi biliyosun diye. Bu numara beni gece saatinde dün yine aramış görmemişim. Eşim de bu numarayı aradı sonra ulaşamadı.
Direkt engellesek mi arasak mı işin aslı nedir bilemedim

Aradan birkaç gün geçmedi beni de bir erkek arıyor aynı şekilde ben karşı tarafa soruyorum kimsiniz diye o da bana soruyor kimle görüşüyorum falan. Sonra siz ... yerde çalışmıyor musunuz .. hanım diye ismimi de biliyor. Hayır deyince kapattı ,soramadım da nerden ismimi biliyosun diye. Bu numara beni gece saatinde dün yine aramış görmemişim. Eşim de bu numarayı aradı sonra ulaşamadı.
Direkt engellesek mi arasak mı işin aslı nedir bilemedim