Anlam veremediğim telefonlar

Biri sizinle uğraşıyor olabilir. Benim eltim benzeri birşey yapmıştı yeni evliyken. Kv ile onlar aynı binada oturuyordu. Ben de ayrı eve çıktım direkt içten içe, bunu kıskanmış:), sonra bu benimle bir uğraşmaya başladı. Böyle değişik numaralardan aramalar, küfür etmeler, kendini akıllı sanma x şeklinde bana şarkı söylemeler, kadın topluluk sesi geliyordu hep, sonra öğredikki kuzenleriymiş onlar,ay ne günlerdi ya, bulduk onun olduğunuda kabus bitti.
Yiyorsa kocasına söylesin o şarkıları. 😆 Acizlik akıyor.

Engelleyin gitsin..dalga geçiyorlar belli ki bir yerden bulmuş olabilirler deşmeye gerek yok hepimizi çeşitli nedenlerle arıyorlar kurcalamıyoruz

Biri sizinle uğraşıyor olabilir. Benim eltim benzeri birşey yapmıştı yeni evliyken. Kv ile onlar aynı binada oturuyordu. Ben de ayrı eve çıktım direkt içten içe, bunu kıskanmış:), sonra bu benimle bir uğraşmaya başladı. Böyle değişik numaralardan aramalar, küfür etmeler, kendini akıllı sanma x şeklinde bana şarkı söylemeler, kadın topluluk sesi geliyordu hep, sonra öğredikki kuzenleriymiş onlar,ay ne günlerdi ya, bulduk onun olduğunuda kabus bitti.
Yok artik ya ortalik ruh hastasi dolu 😦

Gecen beni biri aradı

Gizzz Ayşe 'ye seslen hele mukaddes gelsin dedi :KK57:
Bende tamam dedim kapattım teli

Bir saat sonra aradı anaaa yanlış oldu dedi :KK53:

Oluyor bazen

Aaa nasıl buldunuz o olduğu? Ne tepki verdi çok merak ettim.

Arkadaşımın boşanan kocası arayıp duruyordu bi dönem bende adamla hiç irtibatım yok telefonunu bilmem bende kayıtlı olmayan numaralar direk meşgule atıyor ama ben noyu görüyorum tanımadığımdan açmıyorum artık ger gün arayınca merak edip watsapptan ekledim bi baktım arkadaşın eski kocası barışma ihtimallerinde yok ki ben zaten çok uzun süredir arkadaşımla bile görüşemiyorum iş güçten engelledim gitti direk engelleyin sizde

Back
X