herkese merhaba geçmiş ramazan bayramınız mübarek olsun arkadaşlar, aslında kafama çok takmıyorum ama anlam da veremiyorum teyzem ve kuzenimin yaptıklarına, size anlatmak istiyorum öncelikle benim düğünüm olmaya yakın kuzenimle biraz dertleştik , bana hayatında kimse olmadığını anlattı hatta kimseyi istemiyorum kafamı dinliycem falan dedi ki benden laf çıkmaz kesinlikle çok iyi biliyor benim düğünüm oldu bir ay falan geçti duydum ki haldır haldır nişan hazırlıklarına başlanmış ,hanımefendinin hayatında aslında çokkk uzun zamandır biri varmış..... neyse umursamadım sonra bu evlendi falan beni aradı bir gün naber nasılsın muhabbetleri bebeğe geldi konu yapacak mısın dedi yok canım borcumuz var daha az daha toparlanalım inşallah düşünüyoruz dedim siz düşünüyormusunuz dedim yok bizde düşünmüyoruz daha çok borcumuz var dedi aradan bir iki hafta geçti annem duydun mu kuzenin hamileymiş hem de 3 aylık dedi..... yani benimle konuştuğunda hamile olduğunu biliyor ki biz ayrı şehirlerdeyiz teyzemle de devamlı konuşmayız ya da onun çevresiyle istesem de kimseye bişey anlatamam anlatsam da etkisiz elemanlara yani onu etkilemez çünkü birbirimizin çevresiyle pek samimi değiliz hatta dayımlarla bile çok görüşmeyiz annemlerin ailesi biraz kopuk ama teyzemle devamlı görüşürler kuzenimle de biz görüşürüz hiçbir anlam veremedim.bayramda da teyzem annemlerdeydi onunla da gece oturduk baya sonra işte evliliğimden falan sorular sordu iyi herşey dedim eşim biraz maaşları sıkıntılı bazen 3 ayda bi maaş aldığı oluyor onu söyledim anne yarısı yani sıkıntını paylaşıyorsun neyse eşimle sabah bir otel var memleketimize yakın termal oraya gitcez bir gece kalcaz diye bahsederken eşimin yanında dün gece parasızlıktan ağlıyordun bugün otele falan gidiyorsun dedi ki bunu baya art niyetle söylediğine eminim ben onlara saygıda kusur etmem anlam veremiyorum kıskançlık mı var acaba diyorum eşim inşaat mühendisi , kuzenimin eşi güvenlik görevlisi bana göre iş olsun elinde mesleği olsun yeter öyle takılmam pek statülere teyzem damadını pek istemedi ama kuzen ısrar etmiş falan ,neyse nedir maksatları anlamadım ben 

Son düzenleme: