• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlam veremedim.....

Ben anladım ama anlatsam mı bilemedim :)

Aile apartmanında oturuyormuşsun,onların içindesin.Ailenden uzak olduğuna göre,arkadaşlarından da uzak olmalısın.
Kardeşin gelince ne olacak ?
Kardeşin sana gelecek,sen ona gideceksin.
Kardeşinle gezmeye,çarşıya pazara gideceksin.
Dertleşeceksiniz,birbirinize akıl vereceksiniz,tabiri caizse gözün açılacak.

Yani kısacası kuş yuvadan uçacak hissiyatı...

Başka açıklaması yok. Yazılması gerekenleri Melek yazmış :34:

ya bu nasıl bir mantıktır, bu nasıl vicdandır , bu nasıl bir hoşgörüdür yaaa...
siz aile apartmanında oturuyorsunuz, gıkınız çıkmıyor, ama kızkandeşinizin size yakın oturmasını bile hazmedemiyorlar... kıskanmışlar bellki....
birşey söyleme, sorma bile,noldu bişeyiniz varmı diye hiçç muhatap olma....

cnm yanlış anlama ama bence sen abartıyor olabilri misin.. hani sen sonuçta kardeşin çok sevinmiş olman normal karşındakiler için bunun anlamsız olması da çok normal

ben anladım ama anlatsam mı bilemedim :)

aile apartmanında oturuyormuşsun,onların içindesin.ailenden uzak olduğuna göre,arkadaşlarından da uzak olmalısın.
Kardeşin gelince ne olacak ?
Kardeşin sana gelecek,sen ona gideceksin.
Kardeşinle gezmeye,çarşıya pazara gideceksin.
Dertleşeceksiniz,birbirinize akıl vereceksiniz,tabiri caizse gözün açılacak.

Yani kısacası kuş yuvadan uçacak hissiyatı...

eline sağlık...

kız kardeşini yada aileni sevmiyorlarsa bundan dolayı surat yapmış olabilirler yada yakın olursanız kızkardeşinle çok zaman geçirebileceğini düşünüp tavır yapmışlardır ama sonuç olarak tepkileri çok saçma.hiç sorma bile konuşma bu konuyu eşinle hayatına olduğu gibi devam et bence:31:

bence de herşeyi kardeşinle yapmak isteyeceğin için böyle davranmışlardır eşin de kıskanmış olabilir diğer damadı benim kardeşimde evlenecek bu yaz benim eşim de kıskançlık yapıyo çok gülüyorum kabul etmese de bariz belli:52::52:

Yeni damat adayının ve ailesinin durumu sizinkilerden iyiyse kıskançlık damarları kabarmış olabilir.Yada masumca yeni gelen eskinin pabucunu dama atıcak duygusudur.

valla ben de anlam veremedim şimdi ama genel tespit doğru sanırım. beraber takılırsınız, ailen daha çok gelir gider gibi sebeplerdir.

Back
X