Anlam veremedim..

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhaba uzun süren ilişkim geçen hafta kıskançlığım yüzünden bitti birde zıt partileri tutuyoruz tartıştık hiç bir suçum yok hala ayrılığın şokundayım gelgelelim asıl meseleye onun bir arkadaşı var beni denetmek için numaramı vermişti ama çocuk benimle görüşmek istiyorum diyerek arıyor bende istemediğimi söyledim geçen yine aramış bende ayrıldığım insan aradı sandım onu aradım senmi aradın diye ben neden seni arayım diyip kapattı. yani o değilmiş dün gece aradı bende asla konuşmak istemediğimi söyledim sana iyilik yaramıyor bir bildiği varmışki seni bırakmış diyor kafam çok karıştı ne cesaret beni arar anlamıyorum eski sevgilime toplu mesaj gönderdği zmn bile rahatsız olduğum içn söyle silsin dedim banane dedi ben işin içinden çıkamıyorum :(bir yandan onun umursamaz tavırları ki birbirimizi çok seviyorduk bir yandanda bu yaşadığım saçmalık:14:

şu andan itibaren o sevgili müsveddesini hayatından sök at

ben normalde kıskançlıktan hoşlanmayan birisiyim ve kendi ilişkimde bu tarz sorunlar yaşamam

fakat senın sevgilin normal değil aşırı geniş bir adam bu demek oluyor ki senı sahiplenmiyor başın sıkışsa güvenemezsin bu adam ortada bırakır

ne demek banane ben bişey demem ne demek?

bu erkek mi erkekse nasıl erkek kusura bakma

sevgilisinin numarasını başka bir erkeğe veriyor bu bile inanılmaz anormalken rahatsızlığını belirtmene rağmen banane diyor..

bu adam sağlam pabuç değil.

Slm,sen sevmişsin o değil..çünkü seven bi adam beraber olduğu kadının tel.no sunu başka bi adama sırf "denemek" gibi saçma bi bahane için vermez..senin için çok hayırlı olmuş canım,geçmiş olsun.

Seviyordunuz degil sen seviyormussun...
Seven öyle kolay vazgecmez..
o arkadasida ne pismis oyle be yengesi sayilirsin sen:26:

Seviyordunuz degil sen seviyormussun...
Seven öyle kolay vazgecmez..
o arkadasida ne pismis oyle be yengesi sayilirsin sen:26:

öyle valla :(bahane sürmek için ondan izinsiz nasıl görüşeyim o tanıştrdı diyorum izin alırım diyor ben onu unutmaya çalışıyorum etrafından birini görmek istemiyorum diyorum unuttururum diyor :20:soğudum herşeyden :(

öyle valla :(bahane sürmek için ondan izinsiz nasıl görüşeyim o tanıştrdı diyorum izin alırım diyor ben onu unutmaya çalışıyorum etrafından birini görmek istemiyorum diyorum unuttururum diyor :20:soğudum herşeyden :(

Sevgilinde midesiz arkadasida midesiz sen numarani filan degistirde uzaklas bunlarda tekin degiller belli...

ararsa ne hikmetse gece 1 den sonra arıyor ama kapadım telimi yinede ..baya sert konuştum istemediğimi söyledim .haklıymış seni bırakmakla bir bildiği varmış diyor birde kapatırken söyleyin burda suçum ne artık ilişkiler böyle kimin eli kimin cebinde bellli değilmi yoksa:47:

Son düzenleme:
Bosver yüzsüzleri ya sen kendi hayatina bak ararsa acma engelle yada numarani degistir :19:

bir erkek sevgilisinin nosunu arkadaşına nasıl verir:26:,normal bir erkek seni sevmese bile vermezdi bu ne midesizlik:20:
ayrılmanız senin hayrına olmuş.

ilk önce beni aramıştı çocuk onun verdiğini bilmiyordum şüphelendim sordum pez.....miyim dedi sonrada ortaya çıktı işte güya denetmiş ben ona hep yaptığım için yapmış ama böyle de olmaz ben bu kadar basit biri değilim ne sanıyorlarsa beni hala aramaya devam etti :25:

Back
X