- 20 Mart 2014
- 130
- 6
- 18
Merhaba KK sevgilimin anne ve babasi ayrilar. Annesiyle 5 yildir kus kaldilar. Cikarken bunu hep sordum ama soylemedi. Yasadigim yer kucuk herkes herkesi tanir. Arastirdim annesi babasini aldatmis hani ozel ama iste insan merak ediyor. Bunu ona soylemedim. Zamanin gecmesini bekledim ve uygun bir anda soyledim. Basta kizdi ama sonra konustuk. Sonucta ne olursa olsun annenin onemli oldugunu vurguladim ve 1 sene barissin diye konustum. Ve birgun dayanamadim kadina ulastim. Sevgilimin arkasindan is yapmayi sevmem ve durustum soyledim. Cok kizdi ama bunu goze almistim. Bir sekilde inadini kirdi ve konusmaya basladilar. Ara bulucu oldum inanin Allah rizasi icin yaptim. Neyse onlar yine mesafelide olsa konusuyorlar. Sorun su ki bugun anlam veremedigim bir olay oldu. Evde oturuyordum bir mesaj geldi. Sevgilimin kuzeni. Bu arada sevgilim burda degil beni ve ailesini gormek icin geldi. Bulustugumuz ilk gun annesini arasin diye soyledim. Yanimda aradi geldigini soyledi. Konuya gelelim. Kuzeni mesaj atti diyordum. Bu mesajin atildigi gunde biz bulusmadik isleri vardi mesajlasamadik bilr neyse. Kuzeni aynen sunlari yazmis " Teyzem geldi ama gorusmemis F.. senin etkin altinda kaliyo sen gondermemissindir. Bi oyle bi boylesin. Teyzemi uzemezsin. "Inanin anlam veremedim ki benim haberim yok. Annesiyle gorusmelerini isteyen benim. Gordugum muameleye bakin. Yine alttan aldim. Zaten zar zor gorusuyor birde bunlari duysa annesinden nefret eder diye korkuyorum. Ne olursa olsun anne. Sevgilimin haberi olmadigi zamanlar annesi hep yazardi aralarini yapinca yazmadi bile bana kin guduyo sanki. Uzuluyorum inanin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.