Anlam veremedim

fatmagnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
160
7
Merhabalar konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama akıl almak istiyorum arkadaşlar benim 3 yıllık bir ilişkim var sevgilimin ailesi beni bayram sonrası istemeye gelecekler, malum yarın bayram ve benim doğum günüm ben bundan önce babalari hariç bütün aile bireylerine defalarca hediye gönderdim. Bugün alışverişe çıkmislar kiziyla beraber bana bir tane şal almışlar dümdüz sıradan bişey (Allah razı olsun) düşünmüşler dedim ama beni şok eden marka kabın içinde yollamalarıydı. Yani o şalın oradan alınmadığını ben ayırt edebiliyorum. Şuana kadar hiç birşey beklemedim hatta bunuda beklemiyordum sevgilim biran getirdi bıraktı sevindim mi evet ama bu kadar sıradan bişeyin gönderilmesine (iyisini alabilecek durumları var) anlamda veremedim sonuçta gelin olacağım. Biraz gururumla oynanmış gibi hissediyorum. Sevgilime istemeye geleceklerini söylüyorlar ama annemle tanışmış olmalarına rağmen bir kere bile annemi aramadı. Beni istemiyorlar diye düşünüyorum artık.

her zaman tüm beklentilerin karşılandı mı hayatta ?
boşver, bazen böyle şeyler oluyor işte..
insan hayaller kuruyor, kendisi gibi kendi yetiştiği aile gibi bir aile hayal ediyor,
kavgasız gürültüsüz, gelenek görenek bilen, hal hatır sorabilen, kırmadan konuşabilen vs vs...

ama karşılaştıkları umdukları olmuyor kimi zaman.

peki bazen oluyor ki insan kendisinde sevmediği huylardan vazgeçemiyor, değiştiremiyor...
kendisine bile hükmedemezken başkalarını değiştirmek ne derece mümkün ne dersin ?

boşvermeyi öğren, bunu ne kadar erken öğrenirsen bu hayatta o kadar mutlu oluyorsun, unutma..

ikili ilişkinize de bu gibi sebeplerden dolayı sakın ama sakın zarar verme.

herkes kendisine yakışanı yapar... hediye her zaman insanın kendisini yansıtır..

her zaman tüm beklentilerin karşılandı mı hayatta ?
boşver, bazen böyle şeyler oluyor işte..
insan hayaller kuruyor, kendisi gibi kendi yetiştiği aile gibi bir aile hayal ediyor,
kavgasız gürültüsüz, gelenek görenek bilen, hal hatır sorabilen, kırmadan konuşabilen vs vs...

ama karşılaştıkları umdukları olmuyor kimi zaman.

peki bazen oluyor ki insan kendisinde sevmediği huylardan vazgeçemiyor, değiştiremiyor...
kendisine bile hükmedemezken başkalarını değiştirmek ne derece mümkün ne dersin ?

boşvermeyi öğren, bunu ne kadar erken öğrenirsen bu hayatta o kadar mutlu oluyorsun, unutma..

ikili ilişkinize de bu gibi sebeplerden dolayı sakın ama sakın zarar verme.

herkes kendisine yakışanı yapar... hediye her zaman insanın kendisini yansıtır..

Ćok güzel açıklamışsın ben zaten o kadar çok bosverdim ki yaptıklarını ama galiba bazı şeyler batıyor insana ama yinede arayip tatlı tatlı teşekkür ümü ettim mecburiyetten değil en azından düşündü diye. Sanırım fazla pembe hayaller kurmamalı insan çünkü genelde hüsran oluyor o hayaller. Iliskimize bu konuda zarar vermem bunun lafını bile etmem. Cevap için teşekkür ederim eminim bu sözler bana ders verecektir..

Merhabalar konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama akıl almak istiyorum arkadaşlar benim 3 yıllık bir ilişkim var sevgilimin ailesi beni bayram sonrası istemeye gelecekler, malum yarın bayram ve benim doğum günüm ben bundan önce babalari hariç bütün aile bireylerine defalarca hediye gönderdim. Bugün alışverişe çıkmislar kiziyla beraber bana bir tane şal almışlar dümdüz sıradan bişey (Allah razı olsun) düşünmüşler dedim ama beni şok eden marka kabın içinde yollamalarıydı. Yani o şalın oradan alınmadığını ben ayırt edebiliyorum. Şuana kadar hiç birşey beklemedim hatta bunuda beklemiyordum sevgilim biran getirdi bıraktı sevindim mi evet ama bu kadar sıradan bişeyin gönderilmesine (iyisini alabilecek durumları var) anlamda veremedim sonuçta gelin olacağım. Biraz gururumla oynanmış gibi hissediyorum. Sevgilime istemeye geleceklerini söylüyorlar ama annemle tanışmış olmalarına rağmen bir kere bile annemi aramadı. Beni istemiyorlar diye düşünüyorum artık.
Canim sevgiliyken bir kizin erkegin ailesine hediye almasini doğru bulmuyorum.Daha soz nisan gibi birsey bile yok ortada.soz nisan olsa bile birakin ilk adimi erkek tarafi atsin.Ayrica ailesine karsi fazla beklentiye girmeyin derim ben üzülmemek adina.Siz ince düşünebilirsiniz ama insanlar bunun kiymetini bilmezler ve sonucu olarak üzülen siz olursunuz.Ince düşüncenizi hakeden insanlara gösterin. Ailesini tanima asamasinda mesafeli olun.Ailenizle birlikte hareket edin.Ailesinin aldiklarini cok onemsemeyin.Ama bunu ne sevdiginize ne de ailesine belli edin.ÖNemli olan sevdiginiz kişinin size yaklaşımı, hediyeleri olsun.Ona hediye alırken ince düşünün, özenin bence.

X