• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlam veremiyorum ben sizce neden böle?

kediss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
35
0
36
Edirne
benim çok sinir olduğum bi konnuya değinmek istiyorum bizim halkımızın kafasında erkek bişiler yapıo erkek o yapar diolar kızlar bişi yaptığında ayıplanıo dışlanıo ağır kelimler söylenio erkeğin yapmadığı şey kalmıo snra bakire kız arıyo.
ama biz kızlarda çok seviyoruz (herkes üstüne alınmasın lütfen ) gerçekten bi umut görüyoruz ve belli bişiler yaşıyoruz onlara sevgimizi bütün dürüstlüğümüzü kendimizi herşeyimizi veriyoruz pişman olamamk üzere ama tabi olur yada olmaz kısmet.
ama en önemliisi insanın ruhunun bakire olması değilmi?
iki üç damla kan mı belirliyo herşeyi?

Genellemeler her zaman tutmaz!
Gerçek seven erkek kadının zarına değil,beynine ve yüreğine bakar.
Siz de zara kafayı bozmuş erkeklerden uzak durursanız sorun yaşamazsınız.

yeni üyeyim bu konu dikkatimi çekti yorum yapayım dedim sana anlamsız gelen bu konu bu ülkedeki çoğu insan için anlamlı bir konu bekaret kavramını 2-3 damla kana indirgemen ayrıca üzdü beni bir kız olarak lale nin dediği seni gerçekten seven erkek bu işleri kafasına takmaz lafıda beni tatmin etmedi ve mantıklı bulmadım erkeklerin bu konudaki görüşünü belirleyen birçok faktör vardır bunlar aile yapısı,annesi,akraba çevresi,yaşadığı sosyal çevre,memleketi,okuduğu eğitim kurumları,muhafazakarlık düzeyi,kıskançlık olayı,aşırı sahiplenme ve paylaşamama duygusu,siyasi görüşü bunların hepsi birer faktördür şimdi konu bu kadar karışıkken senin bunu 2-3 damla kan olarak açıklaman basit ve komik olmuş benim gördüğüm erkeklerin yüzde 80i bunun önemine inanır erkeklerin bekaret saçmalıktır yalanlarını görüyoruz internette sözlüklerde özellikle kız düşürebilirmiyiz diye yapmadıkları maymunluk kalmıyor bazılarının ama iş ciddiye binince ilk buluşmada bunu sorarlar yada belli ederler bununda örneklerini okuyoruz senin yapacağın hareket bu işlere önem vermeyen yüzde 20 lik erkek kitlesine takılmak bol şans

Back
X