• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam veremiyorum

gizemmm19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
200
9
0
İstanbul
Selam kızlar, bir konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, kendim yeterince objektif düşünemediğimi hissediyorum. Birkaç aydır eski sevgilimle yeniden başlamak adına görüşüyoruz, yaklaşık 7,5 aydır. Ancak son zamanlarda davranışlarında belirgin değişiklikler oldu. Daha ilgisiz ve umursamaz olduğunu hissediyorum. Görüşme imkanımız yok, telefonla iletişimimiz de ondan kaynaklı şekilde azaldı. Yani abartıyor muyum bilmiyorum 1-2 ay öncesine kadar gün içinde aralıklarla haberleşirdik, artık bazen hiç konuşmadığımız günler oluyor. O normal olduğunu gereksiz büyüttüğümü onu biraz kendiyle başbaşa bırakmam gerektiğini söylüyor ama içim huzursuz... Kişilik itibariyle çevresindeki insanlara karşı da umursamazlıkları oluyor. Bazen çok üst üste geliyor konuşmadığımız zamanlar, sorun çıkarıyorum, her seferinde bir neden buluyor mesaj atmamasına, aramamasına. Bilemiyorum... Bahaneymiş gibi geliyor. Özellikle son birkaç gün iyice uzaklaştı. Bana anlatamayacağı, benimle ilgili olmayan sıkıntıları olduğunu söylüyor. Daha önce güvensizlik problemleri yaşadık ciddi boyutta, o yüzden temkinli yaklaşıyorum. Amacımız artık ciddi bir birliktelik yaşamak ama tavırları dolayısıyla yeterince ciddiye alındığımı hissetmiyorum... Siz ne düşünüyorsunuz?

Tamamen benim yaşadıklarımı yazmışsın canım ya, şoktayım... Aynı şeyleri yaşadım ve şu an tekrar ayrıldık, inşallah siz yakın zamanda çözersiniz sorunlarınızı...

Bu erkeklerin neden hepsii böyle ya nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. Aynıları benim başımada geldi canım. Hayır biz o kadar ilgi gösteriyoruz ediyoruz anlamıyorum ben sonra bunlar havalanıyor, tatmin falan oluyor heralde. Çok kızıyorum çok. Bence sende açık açık konuş bu durumu canım. Baktın olmuyor bitir ilişkinizi. Zaten o istiyorsa gerçekten uğraşacaktır bitmemesi için.

Cnm yanlis anlama ama yol yakinken bence zorlamanin anlami yok. Yani sorunu ne olursa olsun sana bu sekilde yansitmasi senden uzaklasacak kadar yani yansitmasi hic normal degil.

Zaten onceden yasadigin bir guvensizlik sorunu varmis. O boyle yaptikca sen onu kafana daha cok takar ve surekli neden boyle yapiyor neden soyle yapiyor diye dusunmekten ona kendini iyice kaptirirsin. Daha sonrada sana eger bu isin olamiyacagini soylerse sok yasarsin ve bu sefer aci cekmeye baslarsin.

Bende bos ver gitsin. Pasa gonlu bilir! Oyle cani isteyince ariyacak kakara kikiri yapacak cani SIKKIn oluncada soguk olucak! yok oyle!!

Sen bilirsin yine.

Bu erkeklerin neden hepsii böyle ya nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. Aynıları benim başımada geldi canım. Hayır biz o kadar ilgi gösteriyoruz ediyoruz anlamıyorum ben sonra bunlar havalanıyor, tatmin falan oluyor heralde. Çok kızıyorum çok. Bence sende açık açık konuş bu durumu canım. Baktın olmuyor bitir ilişkinizi. Zaten o istiyorsa gerçekten uğraşacaktır bitmemesi için.

Aynen öyle, hemen bir havalara giriyorlar, kıymet vermeye gelmiyor. Ama ilgilenmeyince üstümüze düşmeye başlıyorlar, yani mantıkları ters işliyor.

Senin evet diyeceğini bildiği için rahat.
Güven sorunun varsa bi ilişkiye başlama sonu daha kötü oluyo sen yıpranıyosun.

Çok teşekkür ederim kızlar, zaman ayırdığınız için. Onunla konuştum hatta olay çıkardım diyebiliriz, ancak sorun cözüme kavuşsa da bir süre sonra eski haline dönüyor. İki hafta önce tartışmıştık ve aramamıştım yokluğumu hissetmesi için, sonra o geri döndü. Ancak aynı şey tekrar oldu. Paylaşamayacağı sorunlarını bahane ediyor. Ve içimde hep bir huzursuzluk... Beklesem mi, bitirsem mi kararsız kaldım...

Çok teşekkür ederim kızlar, zaman ayırdığınız için. Onunla konuştum hatta olay çıkardım diyebiliriz, ancak sorun cözüme kavuşsa da bir süre sonra eski haline dönüyor. İki hafta önce tartışmıştık ve aramamıştım yokluğumu hissetmesi için, sonra o geri döndü. Ancak aynı şey tekrar oldu. Paylaşamayacağı sorunlarını bahane ediyor. Ve içimde hep bir huzursuzluk... Beklesem mi, bitirsem mi kararsız kaldım...

Bitir.Gerçekten zor ama güvensizlik olan bi ilişki o kadar zor ki.Yaşadım biliyorum.

Gizemmm19, sana bir şey söyleyeceğim, belki klişe bir laf ama doğru: Unutma, "varlığı bir şey kazandırmayanın yokluğu bir şey kaybettirmez"

Yine de bir anda bitirmek, kestirip atmak sana zor geliyorsa sonradan pişman olmamak adına hemen bitirme, ama bir süre sen ona aynı şekilde davran bakalım, arama sorma, üstüne düşme, zor da olsa tut kendini, biraz geri çekilmen belki işe yarar. Yine de aynı ilgisizliği devam ediyorsa o zaman bitirirsin.

Senin evet diyeceğini bildiği için rahat.
Güven sorunun varsa bi ilişkiye başlama sonu daha kötü oluyo sen yıpranıyosun.

Evet sanırım beni kaybetme korkusu fazlasıyla azaldı onda. Güven sorununu çözebileceğimizi düşünmüştüm ancak bu şekilde imkansız. Teşekkür ederim canım yorumun için.

Gizemmm19, sana bir şey söyleyeceğim, belki klişe bir laf ama doğru: Unutma, "varlığı bir şey kazandırmayanın yokluğu bir şey kaybettirmez"

Yine de bir anda bitirmek, kestirip atmak sana zor geliyorsa sonradan pişman olmamak adına hemen bitirme, ama bir süre sen ona aynı şekilde davran bakalım, arama sorma, üstüne düşme, zor da olsa tut kendini, biraz geri çekilmen belki işe yarar. Yine de aynı ilgisizliği devam ediyorsa o zaman bitirirsin.

Canım aslında bitirebilecek güçte olduğumu hissediyorum, tereddütümün tek nedeni kısa bir zaman sonra bir araya gelme imkanımızın doğacak olması. Uzun zamandır yüz yüze görüşmedik, zaten planımız da yüz yüze görüştüğümüzde net bir karar almaktı. Bunu mu beklemeli miyim emin değilim, daha sağlıklı diyaloglar kurabiliriz bu şekilde. Ama güven sorunu tamamiyle hallolmadan sevgili olmak gibi bir adım atmayacağım.

Canım aslında bitirebilecek güçte olduğumu hissediyorum, tereddütümün tek nedeni kısa bir zaman sonra bir araya gelme imkanımızın doğacak olması. Uzun zamandır yüz yüze görüşmedik, zaten planımız da yüz yüze görüştüğümüzde net bir karar almaktı. Bunu mu beklemeli miyim emin değilim, daha sağlıklı diyaloglar kurabiliriz bu şekilde. Ama güven sorunu tamamiyle hallolmadan sevgili olmak gibi bir adım atmayacağım.

Bana kalırsa yüz yüze olması daha sağlıklı, biraz beklemelisin derim ben kesin karar almadan önce.

Haklısın sanırım canım, artık buna gidişata göre karar vereceğim, aynı umursamazlık devam ederse görüşmenin de pek bir manası yok... Ona gerekli uyarılarda bulundum, ben elimden geleni yaptım. Bir de sorunlarla alakalı unutkanlık dalgınlık gibi yaşadığı birtakım şeyler oldu söylediğine göre, psikolog gitti. Üstüne gitmemeye çalışıyorum ancak bana da daha fazla yansıtmasına katlanamıyorum.

anlattıklarını bıre bır yasadım desem yalan olmaz...bızde ayrılmıstık olmayacak dıyıp bıtırdık bır muddet sonra yenıden gorustuk sevgılı olduk ve bır hafta surdu onun yasadıgı sorunlar fılan derken tekrar ayrıldık bahanesı ıse ılıskımıze zarar vermemektı benımde arkadslarım benı uyrmıstı ama ben hep baska dusundum belkı mutlu olurum dedım ama olmadı aynı senın ılıskın gıbı aramıyor konusmuyorduk bu ıkı uc gun suruyordu sonra ben hıc aramıyorsun dedıgımde yasıyorum ısye kotu bıse olsa duyarsın cevabını alıyordum cok komık tavırları vardı en son goruselım dıyıp bır dak. sonra vazgectım demıstı en son sankı oyuncagıyımya oylece bıttı bızde tamamen ayrıldık sımdı dusunuyorumda ııkı bıtmıs cunku ben hep acabalarla yasıyordum ama sımdı kafam rahat...bence sende yol yakınken don derım yanı bunların yuz yuzesıde telefondakı hallerıde bır sen hep beklersın degısırlermı dıye ama yok onların hıc degıseceklerı olmuyor sende kendını yıpratma ve kendı hayatına bak derım ben...

anlattıklarını bıre bır yasadım desem yalan olmaz...bızde ayrılmıstık olmayacak dıyıp bıtırdık bır muddet sonra yenıden gorustuk sevgılı olduk ve bır hafta surdu onun yasadıgı sorunlar fılan derken tekrar ayrıldık bahanesı ıse ılıskımıze zarar vermemektı benımde arkadslarım benı uyrmıstı ama ben hep baska dusundum belkı mutlu olurum dedım ama olmadı aynı senın ılıskın gıbı aramıyor konusmuyorduk bu ıkı uc gun suruyordu sonra ben hıc aramıyorsun dedıgımde yasıyorum ısye kotu bıse olsa duyarsın cevabını alıyordum cok komık tavırları vardı en son goruselım dıyıp bır dak. sonra vazgectım demıstı en son sankı oyuncagıyımya oylece bıttı bızde tamamen ayrıldık sımdı dusunuyorumda ııkı bıtmıs cunku ben hep acabalarla yasıyordum ama sımdı kafam rahat...bence sende yol yakınken don derım yanı bunların yuz yuzesıde telefondakı hallerıde bır sen hep beklersın degısırlermı dıye ama yok onların hıc degıseceklerı olmuyor sende kendını yıpratma ve kendı hayatına bak derım ben...

Şaka gibi ya, bir erkek nasıl böyle davranabilir? Çok geçmiş olsun gerçekten en azından ayrılınca insan üzülse de kafası rahat oluyor.

Şaka gibi ya, bir erkek nasıl böyle davranabilir? Çok geçmiş olsun gerçekten en azından ayrılınca insan üzülse de kafası rahat oluyor.

tsk ederım...vallahı davranıyorlar ıste...üzülme konusuna gelınce uzuldummu hayır çünkü aklımda soru işaretlerıyle dolasıyordum şimdi rahatım olmadı bıttı...bıtınce daha ıyı anladım davranıslarındakı tutarsız hallerını ve dedımkı eger bır omur onunla gecırseydım sanırım hasta olurdum :) bunun ıcın yanı boyle davrana bırınden uzak oldugum ıcın mutluyum :16:

Back
X