Selam kızlar, bir konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, kendim yeterince objektif düşünemediğimi hissediyorum. Birkaç aydır eski sevgilimle yeniden başlamak adına görüşüyoruz, yaklaşık 7,5 aydır. Ancak son zamanlarda davranışlarında belirgin değişiklikler oldu. Daha ilgisiz ve umursamaz olduğunu hissediyorum. Görüşme imkanımız yok, telefonla iletişimimiz de ondan kaynaklı şekilde azaldı. Yani abartıyor muyum bilmiyorum 1-2 ay öncesine kadar gün içinde aralıklarla haberleşirdik, artık bazen hiç konuşmadığımız günler oluyor. O normal olduğunu gereksiz büyüttüğümü onu biraz kendiyle başbaşa bırakmam gerektiğini söylüyor ama içim huzursuz... Kişilik itibariyle çevresindeki insanlara karşı da umursamazlıkları oluyor. Bazen çok üst üste geliyor konuşmadığımız zamanlar, sorun çıkarıyorum, her seferinde bir neden buluyor mesaj atmamasına, aramamasına. Bilemiyorum... Bahaneymiş gibi geliyor. Özellikle son birkaç gün iyice uzaklaştı. Bana anlatamayacağı, benimle ilgili olmayan sıkıntıları olduğunu söylüyor. Daha önce güvensizlik problemleri yaşadık ciddi boyutta, o yüzden temkinli yaklaşıyorum. Amacımız artık ciddi bir birliktelik yaşamak ama tavırları dolayısıyla yeterince ciddiye alındığımı hissetmiyorum... Siz ne düşünüyorsunuz?