• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam veremiyorum

peki siz şimdi ne yaptınız ne durumdasınız hallettınızmı sorunları?

Canım matahari'ye mi sordun bana mı sordun tam anlayamadm ama söyleyeyim :) daha iyi gibiyiz eskisi gibi iletişim kurmaya başladık diyebilirim görünürde bir sorun yok... Ben bekleyelim bu süre içinde konuşmayabiliriz istersen dedim ne tepki verecek diye önce yanaşmadı ben de denemek amaçlı biraz üsteledim bu konuşmama konusunu iyi konuşmayalım o zaman dedi kızdım sonra da konuşmayacaksak beklemenin anlamı yok o zaman bitirelim diye o da bitirmeye yönelik değil düzeleceğim dedi ve son birkaç gündür düzeliyor gibi bakalım... Düzelmezse de bitireceğim artık hiç düzelme olmasaydı bitmişti zaten canım dönüyor gibi eski haline... Sizin de tavsiyeniz üzerine görüşüne kadar gözlem yapıyorum şimdilik :)

anlattıklarını bıre bır yasadım desem yalan olmaz...bızde ayrılmıstık olmayacak dıyıp bıtırdık bır muddet sonra yenıden gorustuk sevgılı olduk ve bır hafta surdu onun yasadıgı sorunlar fılan derken tekrar ayrıldık bahanesı ıse ılıskımıze zarar vermemektı benımde arkadslarım benı uyrmıstı ama ben hep baska dusundum belkı mutlu olurum dedım ama olmadı aynı senın ılıskın gıbı aramıyor konusmuyorduk bu ıkı uc gun suruyordu sonra ben hıc aramıyorsun dedıgımde yasıyorum ısye kotu bıse olsa duyarsın cevabını alıyordum cok komık tavırları vardı en son goruselım dıyıp bır dak. sonra vazgectım demıstı en son sankı oyuncagıyımya oylece bıttı bızde tamamen ayrıldık sımdı dusunuyorumda ııkı bıtmıs cunku ben hep acabalarla yasıyordum ama sımdı kafam rahat...bence sende yol yakınken don derım yanı bunların yuz yuzesıde telefondakı hallerıde bır sen hep beklersın degısırlermı dıye ama yok onların hıc degıseceklerı olmuyor sende kendını yıpratma ve kendı hayatına bak derım ben...

Canım geçmiş olsun gerçekten çok sağlıksız bir ilişki çıldırtıyor bu umursamazlıklar insanı... Sürekli bir umursamazlık durumu varsa hiç çekilmiyor gerçekten en iyisi olmuş. Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Artık hayatımda olsa da olmasa da kendi hayatıma odaklandım kararımı aldım kafam rahat o yüzden. Bana umursamaz davranışlarının devam etmesi zaten bana yeterince değer vermediğini gösterir. Bu noktada da yapabileceğim bir şey yok onun için artık.

Kızlar hiç birimiz böyle umursamaz tavırları, bu muameleyi haketmiyoruz. Kendimizi buna layık görmeyelim. Düzelirlerse ne ala, ama düzelmiyorsa ne kadar acı verse de yolumuza bakmalıyız.

Gizemcim, onun davranışlarının biraz olsun düzelmesine sevindim, umarım zaman güzel şeyler getirir ilişkinize.

Aynen canım, hak etmiyoruz bizden önemli değerli hiçbir şey yok... Son bir ay işte canım bakalım ona göre karar vereceğim. Sen de kendin için güzel şeyler yap kendine odaklan. Mesela yeni yıl için bir liste hazırla, maddi manevi nasıl iyi hissedebileceğini düşünüyorsan hepsini yaz. Kilo vermek istiyorum, şu dili öğrenmek istiyorum, güzelleşmek istiyorum vs gibi :) Onları uygulamaya başla kendini daha fazla geliştir kitap oku daha çok sosyalleş düşünmemeye çalış... Kısacası kendi hayatını yaşa sadece. Zaten özgüvenin çoğaldıkça kendin için en doğru kararı verdiğini anlayacaksın. Doğru kişiyi de bulacaksın inşallah :)

Bizde farklı şehirlerdeydik. Bir defa ayrılık konusu açılınca onun devamı mutlaka geliyor. O yüzden bir kez ayrıldıysanız geri dönmeyin derim. Ben bunu geçte olsa anlamış biri olaraktan ayrıldım ve kesinlikle geri dönmeyi düşünmüyorum. Mutluyum, huzurluyum, kafam rahaaaat :16: Mesaj beklediğim, aramasını beklediğim, ilgi sevgi şefkat beklediğim biri yok hayatımda. Her şeyi ben belirliyorum kafama göre yaşıyorum. Ayrı şehirlerde hiç olmuyor. Ne zamanki kendimden yaşça büyük birini bulurum, benim değerimi bilir, hakettiğimi değeri ilgiyi gösterir beni anlar, çocukluk yapmaz, alınganlık yapıp benim mesaj atmamı beklemez, gerektiğini özür dilemesini bilir, beni mutlu edecek planlar yapar, ben o zaman AŞIK oluruuuummm :27: :9:

Canım matahari'ye mi sordun bana mı sordun tam anlayamadm ama söyleyeyim :) daha iyi gibiyiz eskisi gibi iletişim kurmaya başladık diyebilirim görünürde bir sorun yok... Ben bekleyelim bu süre içinde konuşmayabiliriz istersen dedim ne tepki verecek diye önce yanaşmadı ben de denemek amaçlı biraz üsteledim bu konuşmama konusunu iyi konuşmayalım o zaman dedi kızdım sonra da konuşmayacaksak beklemenin anlamı yok o zaman bitirelim diye o da bitirmeye yönelik değil düzeleceğim dedi ve son birkaç gündür düzeliyor gibi bakalım... Düzelmezse de bitireceğim artık hiç düzelme olmasaydı bitmişti zaten canım dönüyor gibi eski haline... Sizin de tavsiyeniz üzerine görüşüne kadar gözlem yapıyorum şimdilik :)

sana sormustum canım...umarım duzelır ve eskısınden daha cok mutlu olursun ama dedıgım gıbı hıcbır zamn kendını ezdırme yıpratma ve yüz vermıyor kosturan o olsun...

Aynen canım, hak etmiyoruz bizden önemli değerli hiçbir şey yok... Son bir ay işte canım bakalım ona göre karar vereceğim. Sen de kendin için güzel şeyler yap kendine odaklan. Mesela yeni yıl için bir liste hazırla, maddi manevi nasıl iyi hissedebileceğini düşünüyorsan hepsini yaz. Kilo vermek istiyorum, şu dili öğrenmek istiyorum, güzelleşmek istiyorum vs gibi :) Onları uygulamaya başla kendini daha fazla geliştir kitap oku daha çok sosyalleş düşünmemeye çalış... Kısacası kendi hayatını yaşa sadece. Zaten özgüvenin çoğaldıkça kendin için en doğru kararı verdiğini anlayacaksın. Doğru kişiyi de bulacaksın inşallah :)

Canım çok güzel tavsiyeler vermişsin çok teşekkür ederim. Ben de kendimi sürekli bir şeylere vermeye çalışıyorum, öyle evde bunalım modunda değilim. Çok yoğun bir işim var, sürekli arkadaşlarımla görüşmeye ve kendim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama bu ilişki sorunlarından ötürü konsantrasyon sorunu başladı bende, kafamı hiçbir şeye tam olarak veremiyorum ama zamanla bu da geçecek eminim. Liste fikri çok güzel, bunu yapacağım, oturup kendime bir liste çıkarıyorum şimdi yapmak istediklerime dair :1:

Sorun aslında belki de şunu anlamamamız; sonuçta biz bu adamlarla doğmadık yani onları hiç tanımadan önce de bir hayatımız vardı ama o kadar uzun süre onlarla olduk ki sanki şimdi onlarsız yaşayamazmışız gibi geliyor ama bu bir yanılsama aslında, özümüze dönersek aslında asla bir erkeğe bağımlı olmadığımızı görürüz. Ayrıca hiçbirimizin ailesi bizi böyle adamın biri çıksın da üzsün ağlatsın diye büyütüp bugünlere getirmedi. Bazen forumda da bazı yazılar okuyorum, sevgilisinden ayrılıp hayatının karardığını hisseden arkadaşlar var bu sitede de. Zamanında ben de o hisleri yaşadım ama herkes böyle hissettiğinde bir de onu seven diğer insanları ailesini ve arkadaşlarını düşünsün lütfen. Tek bir kişi için değmiyor, hayat devam etmeli.

Back
X