Anlam veremiyorum :((

Baktım kıza da öyle pek bi olayı yok bence tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama bence sen whatsappına onunla olan resmini koyma bi süre aklı sora gönlünü almaya çalışıyo

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bi de çok ünlü biri değil bence o nerden bulmuş onu o da kafama takılmadı değil hani

aynen katılıyorum bence de çok çekici biri değil ama işte :44:

kendisi korku filmlerini sever sanırım o sayede bulmuş. kız ifrit diye bir filmde oynuyormuş sanırım.

Amaan üff bence sen daha güzelsindir de insan kıskanıyo işte

Siz saten inanmışsınız suçsuz olduğuna neden yorum yapmamız için ricada bulunuyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz saten inanmışsınız suçsuz olduğuna neden yorum yapmamız için ricada bulunuyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğru söylüyorsunuz aldattığını filan düşünmüyorum ama beni rahatsız eden o kızın resminin orda olmasıydı. o yüzden danışmak istedim. ben mi çok abartıyorum bilemedim diye. belki başkalarının da aynısı gelmiştr başına diye düşündüm.

erkek arkadaşının yaşı daha çok küçük. olur öle şeyler, hayranıdır falan filan..
zamanla halleder aşarsınız

Kimmiş bu ünlü merak ettim. Sevgilin kaç yaşında?

Su Bilgiç diye biri. 20 yaşında

benimde moralim bozulurdu böyle bir drumda arkadaşının yaşının küçüklüğünden ziyade kişiliği tasm oturmamış biri gibi geldi bana.
Bunu yapan bayanlarda var sevdikleri ünlülerin posterlerini filan asarlar odalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…