Arkadaşlar merhaba..
Geçen hafta erkek arkadaşımla buluştuk, onun telefonundan birşeylere bakıyorduk.galerideki resimlere bakarken iki üç tane bir kızın resmini gördüm.(resimlerin hepsi aynı kıza ait) Bu kim diye sorduğumda bir korku filminin oyuncularından dedi. google görsellerden oyunculara bakarken tel e kaydediyor resimleri dedi.orada internetten grip baktım, ünlü olmasa da oyunculuk yapıyormuş.bu hiç hoşuma gitmedi herneyse dedim..sonra ana ekrana döndüğümde ekran fotoğrafı olarak o kızın iki ayrı resmini koymuştu.üçüncü resim de herzamanki gibi bizim resimlerimizden oluşan bir kolajdı.bu kızın resimleri niye ekranda diye sorduğumda telfon galeriden otomatik koyuyor falan filan diye konuştu ama buna kendisi bile inanmadı.zaten sonra ben çok kızınca bir daha olmayacak özür dilerim falan dedi.kaldırmayı unutmuş yanıma gelirken..... tabi benim için o özür hiç bir şey ifade etmiyor. bir kız olarak çok gücüme gitti.insan neden sevdiği dururken başkasının resmini koyarki? erkeklik hali diyip geçemiyorum..şuan konuşmuyorum. yaklaşık bir hafta filandır hep atışıyoruz. bir daha olmayacak diye söz verdim yemin ettim ya diyip duruyor.evet gerçekten çok kez özür diledi filan ama bilmiyorum beni çok etkiledi.
ben mi çok abartıyorum.? insan olayın içindeyken net göremiyor bazı şeyleri, kendini çok kaptırıyor.1 seneyi geçti ilişkimiz ama ben kendimi acemi hissediyorum hala. O yüzden sizin fikrinizi almak istedim. lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim