sözde var sevgilisi..inan böyle sevgili olmaktansa iyiki olmamış diyorum.hayatındaki öncelikleri çok farklı.okulun kapanmasına az kaldı uzun bisüre görmicem rabbim hayırlı bir insan çıkartsın karşıma.kimseyi de boş insanlarla oyalamasın.Amin.
hiç kafana takma böle bi tip senın sevgılın olsada baskalarıylada böle seyler yasar ...görusme uzaklastır kendındennn sonucta sevgılım var demıs nası bı sevgılısı olduguyla da ılgılenme...inşallah karsına daha ıyılerı cıkar ama aklından onu cıkarmalısın öncelıkle hersey sende bitiyor yani...
çok haklısın...aynı ortamda olmanın etkisi var sanırım..iyiki en başta gerçek yüzünü gördüm..hayırlı biri olsaydı yanımda olurdu diye düşünüyorum..onu değersizleştirmeliyim ki ne olduğunu anlasın...
cok sanslısın kı en basta gördun gercek yüzünü allahtan...hayırlı biri cıkacaktır karsına sen bunlara takılma aynı ortamda olman dıkkatını ona vermene neden oluyordur ama yapma bu kendıne zarar verırrsin degmez böyle ne idüğü belirsiz karaktersizlere ...baska ortamlara gir ne bilim hobi edin yada yenı ınsanlar tanı bu sevgili anlamında olmasada olurr kafan dagılırr ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?