anlam veremiyorummm....

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
131
303
İstanbul
önceden açtığım konumu belki bilen vardır.ama özetlersem :aynı okulda çalıştığım biriyle görüşmeye başlamıştık ilk önce facebooktan sonra yüzyüze görüştük hep.iki ay sonra pat diye eski kız arkadaşına döndü kızın hali çok kötüymüş vs...bigün patlak vereceğini bile bile döndüğünü,sevmediğini alışkanlıkları varmış bunları söyledi..bunlar onun söyledikleri tabi.bu olay üzerinden 3 ay geçti.hala aynı okuldayız hergün görüyorum.bazen bakıyorum çıkışta beni bekliyo beraber gitmek için.bazen o kadar samimi davranıyoki.geçen de doğumgünümdü telime mesaj attı dersteyden.sonra pasta kestik beraber.yaptıklarına anlam veremiyorum.ondan bişey beklemiyorum.ama kafam karışıyo.sevgilisine gelince sanki yok gibi ne facede ne telefonda en azından sevgilisi olan bişekilde belli ediyo kendini.sizler ne düşünüyosunuz arkadaşlar?

merhaba canım
bence o kişinin kafası karışmış yada bir nevi sıkışmış gibi yoksa sonuçta evli falan değil ki seni seviyorsa çok kolay diğer eski sevgilisini terkedebilir aynı şekilde onu seviyorsa seninle neden ilgileniyor değil mi ? bence kız bu ilişkinin devam etmesine zorluyor olabilir..bence tavrını koymalısın ilgilenme yüzverme ki o da net kararını versin sende ona göre yolunu belirleyebilesin.

Sizinle beraberken mi eski sevgilisine döndü pat diye?
Eğer öyleyse neden görüşüyorsunuz ki hala? Birşey beklemeseniz bile suratına bakmamanız lazım.
Adam düpedüz gönül eğlendirmeye çalışıyor işte. Bir sevgisiyle bir de sizle. Belkide başkalarıda var.

ben 3 ay önce zaten görüşmeiceğimi yüzüne bakmicağmı söledim ama aynı okulda öğretmeniz malesef ve iş gereği konuşmak zorunda kalıyorum ben tavrımı koydum sanırım soğuk olduğum için ters tepti daha fazla ilgilenmeye başladı.doğumgünü falan.o kız zaten sürekli arıyordu barışmak isteyen kızdı.onu sevmiyorum bundan eminim ama hergün görmek sinir bozucu.ve böyle birşeyi haketmek...malesef biliyorum ki bana uygun biri eğil zaten daha olgunlaşamamış...

Karşınızdaki insanın davranışları çok tutarsız .
Kesinlikle yüz vermeyin.
Net bir tavır sergileyin .

Ya ilişkisini adam gibi bitirip , yoluna baksın.
Yada sizi oyalamasın ve de KANDIRMASIN !

dengesiz...zaten mecbur kalmadıkça konuşmuyorum okulda.yok farzediyorum onu.ama her ne kadar umursamasam da bana yaptığının cezasını çeksin mutsuz olsun istiyorum.

sevgilisi varsa tamamenn araya mesafa koy görusme derım sonra sen üzülürsünn...böyle ne oldugu bellı olmayan bırı senı uzmekten baska bısey yapmaz...

sözde var sevgilisi..inan böyle sevgili olmaktansa iyiki olmamış diyorum.hayatındaki öncelikleri çok farklı.okulun kapanmasına az kaldı uzun bisüre görmicem rabbim hayırlı bir insan çıkartsın karşıma.kimseyi de boş insanlarla oyalamasın.Amin.

sözde var sevgilisi..inan böyle sevgili olmaktansa iyiki olmamış diyorum.hayatındaki öncelikleri çok farklı.okulun kapanmasına az kaldı uzun bisüre görmicem rabbim hayırlı bir insan çıkartsın karşıma.kimseyi de boş insanlarla oyalamasın.Amin.

hiç kafana takma böle bi tip senın sevgılın olsada baskalarıylada böle seyler yasar ...görusme uzaklastır kendındennn sonucta sevgılım var demıs nası bı sevgılısı olduguyla da ılgılenme...inşallah karsına daha ıyılerı cıkar ama aklından onu cıkarmalısın öncelıkle hersey sende bitiyor yani...

hiç kafana takma böle bi tip senın sevgılın olsada baskalarıylada böle seyler yasar ...görusme uzaklastır kendındennn sonucta sevgılım var demıs nası bı sevgılısı olduguyla da ılgılenme...inşallah karsına daha ıyılerı cıkar ama aklından onu cıkarmalısın öncelıkle hersey sende bitiyor yani...

çok haklısın...aynı ortamda olmanın etkisi var sanırım..iyiki en başta gerçek yüzünü gördüm..hayırlı biri olsaydı yanımda olurdu diye düşünüyorum..onu değersizleştirmeliyim ki ne olduğunu anlasın...

çok haklısın...aynı ortamda olmanın etkisi var sanırım..iyiki en başta gerçek yüzünü gördüm..hayırlı biri olsaydı yanımda olurdu diye düşünüyorum..onu değersizleştirmeliyim ki ne olduğunu anlasın...

cok sanslısın kı en basta gördun gercek yüzünü allahtan...hayırlı biri cıkacaktır karsına sen bunlara takılma aynı ortamda olman dıkkatını ona vermene neden oluyordur ama yapma bu kendıne zarar verırrsin degmez böyle ne idüğü belirsiz karaktersizlere ...baska ortamlara gir ne bilim hobi edin yada yenı ınsanlar tanı bu sevgili anlamında olmasada olurr kafan dagılırr ..

cok sanslısın kı en basta gördun gercek yüzünü allahtan...hayırlı biri cıkacaktır karsına sen bunlara takılma aynı ortamda olman dıkkatını ona vermene neden oluyordur ama yapma bu kendıne zarar verırrsin degmez böyle ne idüğü belirsiz karaktersizlere ...baska ortamlara gir ne bilim hobi edin yada yenı ınsanlar tanı bu sevgili anlamında olmasada olurr kafan dagılırr ..

evet malesef hergün görmek karşı karşıya gelmek kötü.ama hiçbir hissim yok ona karşı.ben bundan önce o kadar büyük bir aşk acısı çektim ki bu hiçbişey.belki de umut etmiştim ilk defa yeni birini sevebilirim diye.ama olmadı insanlara gözü kapalı güvenmemek gerekiyomuş hayatta...ona en büyük ceza karşısında dimdik durmak...inanıyorum rabbim karşıma iyi bir insan çıkartacak...

Back
X