- Konu Sahibi yellowbomb
evet artık resmen farkettim ben anlama güçlüğü çekiyorum biri bişey anlatıo ben sadece bakıyorum bazen....anlamıyorum yaa hıhı deyip geçiyorum çok aptalca bir durum çıkıo ortaya of ben böle değildim çok akıllıydım lisedeyken falan acaba sürekli evde durmaktanı oluyor....bekarım ev kızıyım çalışmıyorum okumuyorum ve sosyal hayatım fazla aktif değil galiba bunlardan dolayı böle oldum hatta artık çok yakınlarım şakasınada olsa bişeyi anlamadığım zaman saf demeye başladılar kızıyorum bazen ama gerçekler demekki bu..kızlar nolur bana fikir verin hiç uyanık kıvark zekalı ve zeki biri değilim ...çalış oku falan demeyin bazı sebepler var....sizce sürekli roman mı okumam gerek bu şekilde düzelir derseniz vallaha evde birüsü roman var okuyacam hepsinide ablam edebiyatçı hergün roman alıyor bu konuda şanslıyım ama gerçekten anlama güçlüğüm ortadan kalkmalı ayy yarın birgün evlencem el içine çıkcam hiç bişeden anladığım yok beni saf bulup kandırrlar bazı konularda peşimden biraz saf demelerini kaldıramam akıllı olmak istiyorum buarada lise de okudum derslerim öle kötü de değildi ....hesap kitaptan da pek anlamıom mesela bakkala gitsem para üstünü o anda anında hesp edemiyorum elimde tel olcak ta anca öle....bazen diomki çalışsam biyerde müşteri gelse para üstünü hep yanlış veririm diyorum rezill olurum ya çoğu konuda böleyim ve çok zordayım artık lütfen yaa yardım edin bana öğüt verin/B]