Anlamadım gitti

baharimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
78
0
86
Diğer
merhaba kızlar çok canım sıkkın.bir komşumla aramda problem oldu çok üzüldüm ve aglayarak bir akraba hemdekomşu hem abla olan birinden yardım istedim ne olur arayı düzelt büyümesin diye..o da diger komşuyla konuşmaya gitti sonra nedense araya sogukluk girdi bana karşı tuhaf davranmaya başladı diger komşunun yanında benle muhattap olmuyor soguk mesafeli ve deamlı diger komşuya ilgili iltifatlı benle tek kelime konuşmuyor bende muhattap olmadım yok saydım onu tek kelime konuşmadım ama çok hırslandım sebebi ne olmuş olabilr sizce ne yapmalıyım..bir anda bir kaç kişiyle birden aram bozuldu.::::(((

sebebi ne olabilir sizce derken?
yani siz de biraz daha aciklayici yazsaniz belki bi kac sey soylenir sebebiyle alakali.

Doldurmuş belli ki
Kimbilir neler dedi
Hiç dert etme kendine,başbelası komşu genelde herkesin başında vardır

komşumun yalanını yakaladım o da(basit bir konuda)o da bunu çok büyüttü o trip attı ben alttan aldım sonra ben ee yeter deyip bende trip attım derken basit bir konu çocukca büyüdü bende akrabamıza git konuş aramızı düzelt ben üzülüyorum çocukca hallere kendimi kötü hissediyorum dedim o da konuşmaya gitti sonra ne olduysa oldu diger küs oldugum bana karşı dahga normal digeri bir tripli özellikle benim aramın bozuk oldugu komşumun yanında.başka zaman arıyor hiç görüşemiyoruz falan diyor ama o komşunun yanında bana küs gibi davranıyor

Nedeni belli bence. Arkanızdan neler konuştu kimbilir ki diğer komşunun yanında konuşup kendini küçük düşürmek istemiyor olabilir

bunu o aranizi duzeltmek icin gidip tavir alan ablaya sorman daha mantikli ne oldu da boyle davraniyorsun diyebilirsin

bıraz daha acıklayıcı ayrıntılı anlatırsan cok daha ıyı anlayacagız .
orta da komsu donup duruyor .trıp attıgınız komsu dıger komsu sıze trıp atan komsu
sızın akrabanız falan fıstan bunlar bayag karıstı.

anladıgım kadarıyla ,sızın sudan sebeplerle tartıstınız bır komsunuz var .o sıze trıp atıyor sız de ona .
sız de bu duruma uzulup dıger komsunuza aynı zaman da akrabanız olan kısıden kus oldugunuz
komsuyla konusmasını ıstedınız .akrabanız gıttı kus oldugunuz komsu ıle konustu .
ama bu sefer de ; akrabanız sıze tavır aldı ,kus oldugunuz komsu sıze karsı tavırları normal boyuta geldı .
umarım dogru anlamısımdır .

eger durum boyle ıse ; kus oldugunuz komsu sızın tartısmanızı akrabanıza anlattı .akrabanız da kus olan komsuyu haklı buldu ki sıze tavır almıs buyuk ıhtımalle.yanı anlayacagın klasıklesmıs komsu fıskosları.

Son düzenleme:
canım akraban olan kişiye sor ne oldu diye bi açıklaması olmalı
başka türlü çözülmez bu sorun belki yanliş anlaşma oldu
yada diger komşun akraban olana yalan yanlış şeyler anlattı

komşunla aranı düzeltmesi için neden akrabandan yardım istiyorsun ki.bence en büyük hatayı burda yapmışsın.eğer biriyle sıkıntın varsa kendin çöz o kişi ile sen git konuş olmuyorsa da boşver sonuçta kimse vazgeçilmez değilo iki kişi senin hakkında atıp tutmuşlardır dedikodunu iyice yapmışlardır herkes iyi niyetli değil canım kimseye güvenme

Bu tavrının sebebini direkt akrabanıza sorsanız? Hem ayrıca niye araya aracı sokuyorsunuz ki? Barışmak istiyorsanız kendiniz konusmaliydiniz bence....

bence sizin sakladığınız bişeyler var ,daha evel o akaraba hakkında konuşmuşsanız diğer kadın söylemiştir oda tavır almıştır bi insan sebep siz yere neden trip atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…