anlamadım pöfff

upselin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
18
0
1
kızlar biriyle tanıştım,
o çok kibar çok hoş bi çocuk , beğeniyorum onu ama nadiren (5-6 kere) traş olup geldi cildinde akne izleri varmış
seven hep beğenir böyle şeylere takılmaz mı
tedavi olmasını söylemeli miyim

Son düzenleme:

bgenmıyorsanız rencide etmeden! ayrılın

Yaş kaç? Ayrıca çok ciddi boyutlarda değilse konusunu dahi açmaya lüzum yok bence. Zamanla alışırsınız.

Traş olduğu içindir belki o izler traş olduktan sonra bazı erkeklerin cildinde sivilcelenme falan olur ya .Rahatsız olman normal aslında sonuçta daha çok olmamış tanışalı her halini bilmiyosun falan sana itici gelmiş olabilir öyle ama tedavi olmasını söylemen biraz yanlış olabilir yakınlık derecenize bağlı

Ay tövbe tövbe .
Sivilce izi yüzünden ayrilana ilk kez şahit olacagim..
Bencede rencide etme.
Buna buldunda bulandiriyorsun denir

Ay çok merak ettim, siz dünya güzeli falan mısınız? Hiçbir kusurunuz yok herhalde.
Hoş kimsenin dış görünüşünde olan bir şeye kusur denmez ama neyse.

ah yavrummm yapmaa elmanın sapı üzümün çöpü derken zaman su gibi akıp geçiyor ayrıca dış güzellik gelip geçici rabbim kalp güzelliği versin
şöyle bir sözde vardı erkeğin güzeli çirkini olmaz bir mert olanı vardır birde namert olanı :)

armudun sapı üzümün çöpü diyorsunuz sonra kimseyi sevemiyorum artık diye konu açıyorsunuz ilerde..
Sivilce yahuu,Sıktır patlat ilacı var.Dert diye açılan konulara bakıyorum da artık amma dertsiz millet olmusuz

Hey Allahım...Sivilce izleri bendede vardı.Ama eşim bir kere lafını bile etmedi.Ben rahatsız olduğumu söylediğimde bana ben onları görmüyorum diyordu.Sonra tedaviyle pırıl pırıl oldum.Ama bence konusunu bile açmayın akne problemi yaşamış biri olarak erkek arkadaşınızın çok üzüleceğine inanıyorum.Görüntüye takılmayın mühim olan insanlık diye klişe bir cümleyle yazımı bitiriyorum...

armudun sapı üzümün çöpü

anlamadım ki ne istiyor bu gençler , illa baby face olsun ama beni kırsın aldatsın mi istiyorsunuz

Kim bilir o da senin nelerinj begenmiyodur da icine atiyodur. Sevsen herseyi gozune guzel gorunur. Sevmiyosan da tedavi ol su bu deyip tatava yapma insanlari rencide etme ayril yoluna git

Ay çok merak ettim, siz dünya güzeli falan mısınız? Hiçbir kusurunuz yok herhalde.
Hoş kimsenin dış görünüşünde olan bir şeye kusur denmez ama neyse.
evet katılıyorum ..

Gün gelirde bu duygularınızı başkası gelip, size yaşatırsa o zaman anlarsınız sorunun kimde olduğunu.. =)
çok güzel yorumlamışsınız

Kim bilir o da senin nelerinj begenmiyodur da icine atiyodur. Sevsen herseyi gozune guzel gorunur. Sevmiyosan da tedavi ol su bu deyip tatava yapma insanlari rencide etme ayril yoluna git

evet senin sivilcen di benindi filan öyle birşeylerin hiç mi yok insanız ya .. Sevsen böyle olmazdı vırt zırt demezdin en iyi çocuğu kırıp üzmeden bitir

benimde bazen alerjiden yüzümde kabarıklıklar oluyor. bulamıyorum sebebini... yüzüm kabardı diye kocam "git tedavi ol" deseydi kızardım... ay gene kabardım ben deyince bölede güzelsin diyo adam... halbuki çirkin oluyor

adamı fazla üzmeden ayrıl...

sevmiyorsunuz bence, bırakın...

yorumları okuyorum da sevgi okadar ucuz mu ki sivilceye baksın noktaya baksın bune yaa ? Bu kadar mı düşük ? sevgi sevdiğini sandığın adamın kaşında gözünde onu bunu aramak değil ..
Sen hiiiiççç kendinide bizi de yorma çocuğuda bırak gitsin
Onu saçıyla sakalıyla sivilcesiyle sevecek biri çıkar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…