• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlamadım pöfff

daha ilişkinin başındasın o yüzden kusurlarını görmen normal ama zamanla sevdikçe onları görmüceksin. deme tedavi ol diye alınabilr çünkü

kızlar biriyle tanıştım, haftada 2 kere buluşuyoruz maks.35 olmuşur.
o çok kibar çok hoş bi çocuk :16:, beğeniyorum onu ama nadiren (5-6 kere) traş olup geldi cildinde akne izleri varmış ve rahatsız oldum :ssz:
anlamadım ki tipi değişken midir nedir :5: seven insan hep beğenir böyle şeylere takılmaz mı sorun bende mi :26: yoksa tedavi olmasını söylemeli miyim:18:

büyütülcek sorun değil bence
ama kafana takılacak ve miden alamyıcak gibiysen
tedavi ol filan diyerek rencide etme
henüz o aşamada olmadığınız belli

o çok kibar çok hoş bi çocuk :16:, beğeniyorum onu ama nadiren (5-6 kere) traş olup geldi cildinde akne izleri varmış ve rahatsız oldum :ssz:
anlamadım ki tipi değişken midir nedir :5: seven insan hep beğenir böyle şeylere takılmaz mı sorun bende mi :26: yoksa tedavi olmasını söylemeli miyim:18:

Haftada 2 kez buluşma,ayda 8 yapar.Yani 4 aydır filan birliktesiniz.Tipinden hoşlanmıyorsan çok uzatmamalısın.

herkes herkesi sevmek beğenmek mecburiyetinde değil niye herkes yüklenmiş anlamadım çok isteyen varsa alsın çocuğu kendi çıksın acıyarak aman üzülmesin aman kırmayayım diyerek ilişki yürümez. sevmiyorsanız ayrılın. hem dünya düzeni bu bazen sen beğenirsin seni beğenmezler bazen seni beğenirler sen beğenmezsin karşılıklı sevgi buldun mu da dünyanın en şanslı insanı olursun. yani gönlün için kabul etmiyorsa ayrıl derim

ya sevene her hali güzel gelir diye bir şey var mı gerçekten bilmiyorum. kötü gelen hallerine aldırış etmemek bence sevmek, yoksa sevene kör gözlük takmıyorlar ki canım ..
hoşlanma evresi sıkıntılı bir dönem .. kalp soğumaya tetikte bekliyor :)
traş sonrası sivilceler oluyo alerjik olarak, onlardandır değilse bile çok da mühim değil ya gözünüz alışır bi kaç kez daha görünce :27:

Tabii ki hayır. :20: Bu onu kırar. En iyisi göz yummak o da olmuyorsa çaktırmadan ayrılın :1:

Ben güzelliğin çabuk geçtiği kanaatindeyim.
Ne biliyim, kesilir yanar kaza olur dikiş olur vs böyle bişey olsa ve evli olsan boşanıcaksın o zaman.
Güzellik kalpten gelir. Siz sevgi değil hoşlanmıyorsunuz bile. Yoksa takılmazdınız hatta görmezdiniz bile

Dis guzellik gecicidir ilk basta insan cok dikkat eder yuzune gozune eline zamanla gozun alisir. Bilmiyorumda seven insan yuzundeki akne izine bahane etmez bide bence soylenmez tedavi ol felan diye o onun kendine kalmis birsey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de var vübelli belirsiz zamanla çok geçiyor görmüyorsun bile bana eşim dese çok üzlürüm
Kaldı ki adamın bebek poposu gibi yüzü var bembeyaz da teni deli gibi kıskanıyorum onun cildini kız güzeli mübarek
Ama biri lafını etse veya eşim dese çok bozulurum :((

burnuma fake konu gibi bi koku geliyo ama hadi bakalım anlarız verilen cevaptan :9::9:

cevaplarınız için teşekkürler,
konu açıldı kendi de rahatsızmış buna güvenerek kırmadan söyledim ve çok üzüldü :43:
başka problem yok ki bu yüzden onu kaybedemem dedim, sevmesem yemin ederim konuyu hiç açmadan bişey bahane eder bırakırdım :5:
:48:

Back
X