- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi valarmorghulis93
iyi arkadaslar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir daha asla yazma, arama, görüşme. Çok üstüne gitmişsin bi tarafı kalkmış. Ayrıca ne yalan söyleyeyim, benim de alkolümü gece hayatımı kısıtlayacak biriyle olmazdım, eşlik etmesini isterdim. Bir de sen baya ilgilenmişsin, baştan kendi haline bıraksan olurdu ama artık sağlıklı bir oluru yok gibi.iyi aksamlar arkadaslar 3 ay once biriyle tanistim en bastan beri benden hoslandigini soylemisti bende geri cevirmedim tanimak istedim aradan bir sure gecti aramizda bir tartisma cikti baglantimizi kestik ailesiyle ilgiliydi konu ama olan oldu bize konu nasil acildiysa meselearkadasliga geldi yok ben fikirmi degistirdim seni arkadas gibi goruyorum ne bilim sen cokarkadascil yaklastin falan dedi ben dedim ebenim fikrim hic degismedi degismiycekte o arada vedalastik. aradan bi kac gun gecti ben yazdim ona nasilsin diye merak etmistim ailesiyle durumu nasil oldu cunku yalniz kalicakti onlar gittikten sonra.. Ondan sonra tekrar eskisi gibi olmaya basladik samimilestik cok cok konusmaya basladik arada gorustuk farkli farkli sehirlerdeyiz bu arada ben gidiyordum yanina iyi vakit geciriyorduk...
bir gun bi aptallik ettim soylememem biseyi soyledim tam kalkarken kafeden o ara yarim saat kadar hic konusmadik sonrada vedalastik ben dondum evime, ama boyle olmasini hic istemedim benim soyledigim sey belki bi daha gorusmeyiz diye bi cumleydi oda sanirim alindi hakli olaraktan. 1 2 gun sonra tekrar yazdim aslinda sana veda etmek degildi amacim diye orda oda soyledi cok kirildigini beni bu kadar kolay harcayacagini dusunmuyorum diye soyledi ama bana karsi hic biseyi belli etmiyordu bende emin olmak istiyordum neden gorusuyoruz diye dedim beni tekrar davet etmen bana fikrinin degistirdigini dusundurttu oda dediki aslinda ben senin fiikrini degistirdigini dusunmustum dedi . cok sasirdim yine ve yine kapandi konu konusmadik bi sure bu konusmadan sonrada bi gun tesadufen karsilastik babam rahatsizdi onsan sonra oda aradi nasil oldu baban diye ve tekrar yeniden ara duzeldi yine.
yurt disina gitmistim burdan ne isterdin diye bisiler sordum aldim döndüm ordanda anlastik bi gun bulusucaz bulustuk aldiklarim sicakta erimesin diye evine gittik biraktik sonra napalim diye dusunurken baktik guzel film yok oturduk onun evinde bilim kurgu bi film izledim ikimiz severiz o tarzi basta tereddut etmistim kalmayi istemiyordum ama guveniyordum ona guvenimde bosa cikmadi tabi. Saat ilerliyordu benimde yakinda kalkmam gerekecekti film de bitmisti bu arada ben ona aldiklarimi verirken oda bana sana bir hediye aldim dedi cok sasirmistim aldigia bir kolyeydi sonsuzluk isareti icindede kucucuk tek tas bir yuzuk cok sasirdim. kizlar o siradan bir kolye olamazdi degilmi benım icin o kolyeden cok cok daha anlamli bir hediyeydi ondan sonra konusurken laf acildi kuzenlerim arkadaslarim bahsederken ben hangi grup da yim diye sordu bende dedim sen nerde oldugunu gayet iyi biliyosun ne arkadas nede kuzen dedim guldu. ondan sonra asil hangi grupta oldugunu bilmeyen benim dedim ben nerdeyim diye sordum oda ben senin icin nerdeysem sende ordasin benim icin dedi çNe yalan soyleyeyım cok sevındım kaldık geldık otogara donucem ben vedalasma vaktı uzattı elını bende dedım sarılabılırmıyım dıye sarildik sonra geldim iste
asil olay burda..... baya bildigin iyi sevgili gibi konusuyoruz misafiri vardi ilgilenmesi gereken oyuzden yazamiyodu pek ozledim dedigimde oda diyodum bende ozledim diye ama yazmiyo du cok sık mirasfiiri var diye üstelemedim . misafiri gitti ama olay hala aynı arada merak edıyodum gece gec saatlere kadar beklıyodum geldınmı dıye soruyordum yok haber yok . neyse misafir gittti ne zaman bulusabılırz dedım sınavlarım falan erken alındı bu demek oluyodu kı daha erken donucek memleketıne ve aylarca gorusemeyecegız demek bu dedım goruselım bu hafta falan sonrada basladı konu...
bısey sorabılırmıyım dedı bende tabı dedım
ılıskıden beklentın ne dedı... bende ılıskıden beklentım yok senden var dedım ılgı ıstıyorum
oda baslattı anlatmaya ıste yanında rahat olamıyorum buda korkutuyo benı dedı. bana benım herseyıme kasısıcakmıssın gıbı gelıyor benı degıstırıcekmıssın gıbı gelıyor ben bunu ıstemıyorum kendımden feragat etmek ıstemıyorum dedı. kaldıkı ben ona bunu defalarca dıle getırdım senın degısmenııstemem senın sahıp oldugum arkadaslarını cevrenı aılenı hıcbıseyı elınden almayı aklımın ucundan bıle gecırmem ben senı boyle sevdım dedım
farklıyız dıyo evet dogru farklıyız farklı buyuduk o alkol kullanıyor gece hayatı falan var ama bende yok hıcbırı ben dedın alkolkonusunda karısmak ıstedıgım tek nokta eve sevgılım yada esım olsun her gece sarhos gelsın ıstemem ben bunları cocuklarım olunca da dusundun ben boyle baba ıstemem dedım bunu ona
ben ısterımkı hoslandıgım kısı gece hayatımda da eslık etsın ayak uydursun dedı ama ayak uyduramazsan bı yerde sorun cıkıcak dır dedı kaldıkı bızbunu denemedık bıle sora daha kıskanclıklar baslamadı falan dedı e 1 hafta oldu yanı sevgılı olmamız 1 yıl degıl
ben tum bunlara anlam veremdım bısey oldu ama ne oldu cozemedım en sonunda soylemem greken seyı soyledım.. dedım ben kıskanc bır ınsan degılımdır gercekten oyleyım bazı sevgılı asamasında oldugum ınsanlarda onları kıskanmadıgım ıcın sonlandırmısızdır konuyu,, bunu ona demedım tabı :) neyse sora dedım senın asıl cevap vermen gereken soru bu
,, Benı sevebılırmısın ,,
oda dedı ben senden gercekten cok hoslanıyorum ama sanırım sevemem senı dedı...
pekala dedım ne dıyebılırım sonrada bana kolyeyı nıye verdın dedıgım de ıse
tesekkur maksatlı dedı...
cok kırıldım kızlar o an dusundugum bır seyı daha soyledım
bence senın korkun benı sevmek. benı sevmekten korkuyorsun dedım ya bunu kendıne ıtıraf edemıyorsun yada kabullenemıyorsun dedım
oda gulucuk gonderıp kusura bakma dedı
bende pekala ıyı geceler dedım
oda yıne gulucuk gonderıp ıyı geceler dedı
sonuc ne arkadaslar ben cozemedım bu durumu bu veda da dıgerlerıne mı benzıyo yardım edın napıcam ben(
uzun oldu umarim yardimci olursunuz
bi dedigi bir dedigini tutmuyor bende anlamadim ne yapamak istiyorAdam seni istemiyor hâlâ neden uzatiyorsun Allah aşkına?
aramamayi dusunuyorum zaten, cok ustune gitmisligime yok tum bunlar 3 ayda oldu tum bu konusmalar ama dediginiz gibi ilgili olan taraf hem bendim merak ediyordum cunku yanliz yasadigi icin demisti cunku ben biraz vurdum duymazim icki konusunda dedim ben ona eslik edebilirim ama o bana bu sansi bile vermediBir daha asla yazma, arama, görüşme. Çok üstüne gitmişsin bi tarafı kalkmış. Ayrıca ne yalan söyleyeyim, benim de alkolümü gece hayatımı kısıtlayacak biriyle olmazdım, eşlik etmesini isterdim. Bir de sen baya ilgilenmişsin, baştan kendi haline bıraksan olurdu ama artık sağlıklı bir oluru yok gibi.
bi dedigi bir dedigini tutmuyor bende anlamadim ne yapamak istiyortesekkurler cevap icin
İşte düşün 3 ayda nasıl üstüne gittiğin ortada. Uzasa, ciddiye binse neler olacak kim bilir? Kaldı ki seni istemediği aşikar, birbirinize uyumsuzsunuz.aramamayi dusunuyorum zaten, cok ustune gitmisligime yok tum bunlar 3 ayda oldu tum bu konusmalar ama dediginiz gibi ilgili olan taraf hem bendim merak ediyordum cunku yanliz yasadigi icin demisti cunku ben biraz vurdum duymazim icki konusunda dedim ben ona eslik edebilirim ama o bana bu sansi bile vermedi
hayir basta ilk o demisti senden hoslandim arkadas kalmayi falan uzun ca bi sure sonra dedi sonra tekrar sevgili muhabbeti ve simdi sonunda yine ayni,,,24 uz ikimizden danirim evet ilgiye alisti cok ve yinede benim ona yazmami bekliycektir ki boyle biseyi yapmayacagim tsekkur ederim alkol ve gece hayatindan vazgecmesini istemedim o ona ayak uyduramayacagimi dusunuyor haklida olabilir bilmiyorum ben ona sinir cizmedim hic kaldi mi ki buna zaman... senden hala hoslaniyorum ama sevmem diyor :|zaten başta arkadaş olarak gördüğünü söylemiş. Seven erkek bu kadar yokuşa sürmez. Ayrıca devamında da çok üzerine gitmişsin. İnsan daima kendisine duyulan ilgiden hoşnut olur ve devam etsin ister. Hatta bazıları o kadar bencil olur ki,kadın erkek farketmez, sırf hayranlarını kaybetmemek için onlara mavi boncuk dağıtmaya devam eder :) bunun kurbanı olmuşsun bence, sırf o ilgiyi kaybetmemek için kolye bile alır yani fazla sorgulama ve anlam yükleme :)
kaldı ki hayat tarzlarınız da çok farklıymış, kaç yaşındasın bilmiyorum ama özellikle genç kızlarda erkekleri yola getireceğine dair bir inanç oluyor. Onun hayatında gece hayatı ve alkol varsa bundan vazgeçmez, hayat tarzı o sonuçta. ikiniz yapamazsınız o yüzden.
Olanlara fazla anlam yüklemeden, bir an önce unutup önüne bakmalısın :)
Çok gençsin daha, hoşlanıyorum ama sevmem vs vs diye kelime oyunları için kendini boşuna üzme bence. Önünde inşallah uzun bir hayat var, açıkça ve mertçe seni seviyorum diyebilen bir insan mutlaka senin de karşına çıkacaktır.24 uz ikimizden danirim evet ilgiye alisti cok ve yinede benim ona yazmami bekliycektir ki boyle biseyi yapmayacagim tsekkur ederim alkol ve gece hayatindan vazgecmesini istemedim o ona ayak uyduramayacagimi dusunuyor haklida olabilir bilmiyorum ben ona sinir cizmedim hic kaldi mi ki buna zaman... senden hala hoslaniyorum ama sevmem diyor :|
iste asil terkar yazmaya baslarsa diye ben de korkuyordum napicam diye resti cekmem lazim cunku hic mutlu degilim bu durumdan kendimce okadar fekadarlik yaptigimi dusunuyorum ki o bana sirf ona eslik edemeyebilirim belki bu yuzden terk etmeye hazir ne demek hoslaniyorum ama sevmem bu nasi bir celiskiO kadar uzundu ki.
Sonunda ne çıkacak diye merakla okudum.
Önceki vedalara benzemese nolacak?
Seni istemediği aşikar.
Resmen peşinde, elinin altında dolanman hoşuna gidiyor.
Ee sevemem diye açık açık da söylüyor, ümidin kesilmiyor.
Bundan sonra olacak şeyi sana söyleyeyim.
Birine kapılacak ve artık bırak yazma olaylarına girecek, sonra sen bana ümit verdi kandırdı triplerine gireceksin.
Yani burda hep böyle konular okuyorum. Üzgünüm.
O da dedı ben senden gercekten cok hoslanıyorum ama sanırım sevemem senı dedı...
israrci oldugum konusunda haklisin evet cunku benim icin hersey nettir orta yok tur ya evet ya hayir... kapi eşiğinde kalmaktan hoşlanmam bu yüzden yardım istiyorum kizlar dogru kararı vermek içinIstemiyor ama senii de sanirim kirmak istemiyor belki anlarsin diye cevap falan vermiyor oylesine cevaplar veriyor ama sen israr ettikce ediyorsun.
Ben bunu anladim..
hayır hıc oyle bı belırtısı olmadı konuyu ben acmasaydım kım bılır nereye kadar surerdı buAçıkçası çok üstelemissin.
Sonuna kadar zorlamissin şansını.
Ve baştan beri önden giden adım atan sen olmuşsun onun için bir cazibe kalmamış
Bundan mi bilinmez zaten sonra istememeye başlamış seni.
İstenilmedigini hiç mi hissetmedim mi?
Bence başka biri var şu anda ilgilendiği.
Kusura bakma diye bi cevap bana garip geldi çünkü.
tesekkur ederım umarım cabuk atlatırımİşte düşün 3 ayda nasıl üstüne gittiğin ortada. Uzasa, ciddiye binse neler olacak kim bilir? Kaldı ki seni istemediği aşikar, birbirinize uyumsuzsunuz.