Anlamama yardımcı olur musunuz ?

Merhaba,
Anlatacağım olayı benim mantığım almıyor yardımlarınızı bekliyorum.
Eski erkek arkadaşımın benden önce 4 senelik bir ilişkisi vardı bunun 3 senesinde beraber yaşıyorlar. Sevgililer gününde tektaş hediye alıyor kıza. Ama ailelerin beraber yaşandığından ve bu ilişkiden haberleri yok. İlişki ayrılıp barışmalarla, karşı tarafın aldatmasıyla geçiyor. (İkisi arasında cinsel hiçbir şey yaşanmıyor) Erkek ayrılıyor kızdan kadınlık görevlerini yerine getiremedin diyerekten.(Bildiğim kadarı) Sonra benimle tanışıyor. 1,5 senelik bir ilişkimiz oluyor. Bu sırada diğer kız çocuk için tayinini İstanbul'a istemişti bu gerçekleşiyor Ankara'dan İstanbul'a taşınıyor. Bu süreçte ikisi konuşuyor çocuk kıza yardımcı oluyor ev bulmasına vs. bitiyor konuşmaları tamamen. Sonra çocuk bendem ayrılıyor ve bu kıza geri dönüyor. Kız bu süre içinde çocuğu affediyor, evinde kalmasına izin veriyor. Bu görüşmeleri sırasında yeni ev arıyor kız satın almak için çocuk yine buna yardımcı oluyor derken 2,5 ayın sonunda tekrar kopuyorlar sebebide sevgili değil kanka gibi olmaları.. sonrasında biz barışıyoruz herşey gayet güzel giderken yine ayrılıyorlar sonra çocuk eski kıza tekrar geri dönüyor. Sebebi ise yeni kız ile gelecek konusunda mantığına uymaması, ailelerin, kafa yapılarının, yaşayış biçimlerinin de uymaması.. Eski kız mantığına uyuyor ona göre tam ev kadını annesi gibi diyebiliriz. 1 hafta eski kız ile görüşüldükten sonra kızın bunun yanındayken telefonunu çocuktan kaçırmasıyla kavga çıkıyor çocuk buna hakaretler, küfürler(o..u) kızı ezik görmeler seninle yuva kurulmaz, sana ne vicdan ne vefa borcum kaldı, senden nefret ediyorum gibi bi ton ağır laftan sonra ayrılıp tekrar bana geri dönüyor. (Bu konuşmalar sırasında beni savunmuş eski kıza, beni onun gibi savunmadın gibi laf ediyor kız çocuğa) 2 hafta sonunda yine ayrılıyoruz sebebide instagramımın açık olması ve bunu ona söylememem. (Diğer konuma bakarsanız esas ayrılık sebebini anlatmıştım) Banada bi ton laf söyledi yalancı, arkadan iş çeviriyorsun demeler filan. Hop tekrar eski kıza geri dönüş evinde kalmaya başlıyor yine..

Çocuk benim arkadaşıma beni sevdiğini bana karşı zaafı olduğunu ama gelecek olmadığını söylüyor. Ben 28 çocuk ve eski kız 35 yaşında. Eski kız nasıl hala bu çocuğu kabul edebiliyor anlamış değilim aklım almıyor sevgi mi sizce bu ? Bunu anlamama yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Eski kız nasıl kabullendi diye sorgulayacağınıza, ben nasıl kabullendim diye sorgulayın.
Sahi, siz nasıl kabullendiniz?

Aralarında hiçbirşey yaşanmadığımı bildiğim için kabul etmiştim ama bizimki öyle değil..
O da aynen böyle düşünüyordur, bu yüzden kabul etmiştir. Yok yakınken kaçın kurtarın kendinizi derim, çocuk oyuncağına çevirmiş işi adam.

Boyle bir 30 yas gormeyecegim icin cok mutluyum. Noluyor size Allah askiniza? "Cocuk" dediginiz 35 yasindaki adam defalarca gidiyor "kiz" dediginiz koca kadinin evinde kaliyor. Ay ama aralarinda bir sey gecmedi diyorsunuz. Nerden biliyorsunuz? 1 kere giden adami her gelisinde niye geri kabul ediyorsunuz? Adami ortaklasa kullanmissiniz, kusura bakmayin.

Boyle bir 30 yas gormeyecegim icin cok mutluyum. Noluyor size Allah askiniza? "Cocuk" dediginiz 35 yasindaki adam defalarca gidiyor "kiz" dediginiz koca kadinin evinde kaliyor. Ay ama aralarinda bir sey gecmedi diyorsunuz. Nerden biliyorsunuz? 1 kere giden adami her gelisinde niye geri kabul ediyorsunuz? Adami ortaklasa kullanmissiniz, kusura bakmayin.
:KK9:

Kıza laf söylüyosun da sende geri döndüğünde affetmedinmi bu adamı sen niye ediyosan o da ondan ediyo heralde

Aralarında birşey geçmediğini nerden biliyorum en basitinden cinsel içerikli birşey geçmediği kesin.. e ortada ona karşı sevgide yok saygıda yok aslında ama ona göre o mantığı..

Kıza laf söylüyosun da sende geri döndüğünde affetmedinmi bu adamı sen niye ediyosan o da ondan ediyo heralde
ben affettim ama arada 1,5 sene gibi bir boşluk yok ve beni o kız yüzünden terketmedi bir de ben seviyordum o kızın yerine koyduğumda böyle birine karşı artık sevgi kalır mı bu kadar şeyi daha kaldırabilecek onu anlamaya çalışıyorum kafamdan da atabilmek için

Ne kadar hosunuza gidiyor kendinizi kullandırmak ya.yok o kıza gitti yok bana geldi bilmem ne.Biz kadınlar değerli varliklariz hiçbir erkeğe kendimizi ezdirmeyelim.kac yaşına gelmissiniz madem sevgiden bahsediosunuz evlenseydiniz.liseli gibi beni seviyor o seviyomu aralarında bişey geçmedi saçma sapan ya (: kabul etmeyin hiç bi şekilde

Ne kadar hosunuza gidiyor kendinizi kullandırmak ya.yok o kıza gitti yok bana geldi bilmem ne.Biz kadınlar değerli varliklariz hiçbir erkeğe kendimizi ezdirmeyelim.kac yaşına gelmissiniz madem sevgiden bahsediosunuz evlenseydiniz.liseli gibi beni seviyor o seviyomu aralarında bişey geçmedi saçma sapan ya :-) kabul etmeyin hiç bi şekilde
Ben ezdirmediğim için kabul görmedim ondan zaten. Öyle valla yaşımız var ama yaşadığımız şeyler çocukça.. ona göre erkek yapar kadın yapamaz zihniyetinde biri olduğu için ilerleyemedi.

Aralarında birşey geçmediğini nerden biliyorum en basitinden cinsel içerikli birşey geçmediği kesin.. e ortada ona karşı sevgide yok saygıda yok aslında ama ona göre o mantığı..
Heh bende diyorum ki cinsel bir sey olmadigindan nasil eminsiniz? 2 kisinij yasadigi bir seyde siz nasil bu kadar net olabilirsiniz? Size karsida sevgide yok saygida. İkinizde kendinizi mukemmel kullandirmissiniz.

Back
X