Gebeliğe Hazırlık Anlamı nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beritan900

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
115
23
13
Beta HCG değerim 2317, ve kağıtta şöyle bişey var, Y, K,D olarak üç harf var
Yüksek kritik düşük diye.. benimki durum K OLARAK yazıyor yani risklimi anlamına geliyor referans 5 yaziyor degerim2317

Riskli bir durum olsaydı doktorunuz söylerdi muhakkak. Bu soruların yanıtını googleda dahi bulabilirsiniz bu kadar çok aynı şeyleri sorup tatmin olmayıp yeniden yeniden sormanızı anlamadım gerçekten. Allah sağlıkla ilerletsin kucağınıza almak nasip etsin.

İlk gebelik heyecanliyim ondan desem yeter limi
İlk gebeliğim diyosun ama kese kaçta gözükür kav degerle betaya göre haftayı biliyosun diğer yazilarina bı bak istersen bilerek yaptın açık açık belli kaç haftalık Ken beta kaç çıktığını biliyosun gelmisdin burda bilmiyomus gibi yazıyon önceki yazdığın yazıları yorumları bı oku istersen

Eklentiler

• Screenshot_20220316-212655.webp
    Screenshot_20220316-212655.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 53
Yüksek kritik düşük diye.. benimki durum K OLARAK yazıyor yani risklimi anlamına geliyor referans 5 yaziyor degerim2317
Yazdığın yazıları oku yorumları oku niye burdaki kızların moralini bozuyosunuz bilerek yaparak basbaya neyin ne olduğunu ykd nin ne olduğunu da biliyosun sadece soru sormak için burdaki anne olmak isteyen insanların moralimi bozmak için yapıyorsunuz sırf

Eklentiler

• Screenshot_20220316-213245.webp
    Screenshot_20220316-213245.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20220316-213158.webp
    Screenshot_20220316-213158.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 45
İlk gebelik heyecanliyim ondan desem yeter limi
Bak bakalım kaçıncı çocuğun ilk gebelik diyon her yerde üçüncü çocuk diyon niye yalan konusuyon saf ayagina yatiyon ucuncu bu diyip geziyon burda ilk gebelik diyon kimi kandırıyon arkadaşım sen

Eklentiler

• Screenshot_20220316-213848.webp
    Screenshot_20220316-213848.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220316-213743.webp
    Screenshot_20220316-213743.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 47
Her şeyi arastiran ben bile bilmiyordum y k d harflerinin anlamını. Uyeler hakli olabilir, sormak için soruyor gibisiniz. Her ay negatif gorenlerin kalbi kırılıyor, haberiniz olsun.

Her şeyi arastiran ben bile bilmiyordum y k d harflerinin anlamını. Uyeler hakli olabilir, sormak için soruyor gibisiniz. Her ay negatif gorenlerin kalbi kırılıyor, haberiniz olsun.
Kuzum biliyo basbaya önceki yazıları oku ilk gebelik diyo burda önceki yazıları üçüncü çocuk diyo kaç haftalık Ken kaç çıkar beta biliyo burda gebe olmak isteyen insanların moralimi bozmak için canını sıkmak için bilerek yapiyo

Kuzum biliyo basbaya önceki yazıları oku ilk gebelik diyo burda önceki yazıları üçüncü çocuk diyo kaç haftalık Ken kaç çıkar beta biliyo burda gebe olmak isteyen insanların moralimi bozmak için canını sıkmak için bilerek yapiyo
Herkesin kalbine göre versin Allah. Nispet yapan, mutluluğundan hayır göreceğini sanıyorsa çok yanılıyor. Hayret ediyorum ya neden neden? Ne gerek var ki buna?

Herkesin kalbine göre versin Allah. Nispet yapan, mutluluğundan hayır göreceğini sanıyorsa çok yanılıyor. Hayret ediyorum ya neden neden? Ne gerek var ki buna?
Amin kuzu inşallah 🤲🏻 bn ekran resmi attım normalde hiç yapmam asla anasayfa gezerekem yazısını gördüm kuzu o yüzden yaptım.
Nedenini bilsem kuzu böyle insanları hiç anlamıyorum yalanla dolanla Can yakmak için yapmadı yok hiç yürek sızlama da yoktur bu yazıyı okuyan anne olmak icin doktor doktor kapısı gezen insan ne olcak düşünmüyo eski yazıları baktım şaka mı bu dedim bildigi şeyi herkeze söylediği şeyi şimdi bilmiyi gibi yapıyı diye yanlış okudum diye kaç kere okudum hatta

Ne zaman çocuk gözükür kaç haftalık Ken beta kaç Ken gözükür herşeyi biliyo nispet olsun diye soru sormak için soruyo yada canımı sıktı görür görmez sinirimi bozdu y k değerleri de biliyo kuzu millete akıl veriyo yazdığı yorumlarda burda saf ayagina yatiyo

Kuzu sen şal bu arkadasi uğraşma önceki yazılarını gördüm herşeyi biliyo bilmediğini şey yok beta ya gire haftasibi biliyo muayeneye de gozukmeyi haftalık hesaplamasını hep biliyo bilerek yapiyo sormak için sadece
Ugrasma degil yazdigim amac ne anlamak istemistim sadece musallat oluyodu her konuya ve guncel sayfaya🤐

Şöyle bildikleri şeyi sırf etkileşim alsınlar diye soruyorlar ya deli oluyorm..misal gebelik testi nal kadar yazmış adam oraya pozitif negatif nasıl olur diye, üşenmemis yazmış adamlar 9 yaşındaki çocuğa okutsan yazıyı anlar ama pozitif mi negatif mi..ha çok çok silikleri anlarım ama kıpkırmızı cikipta pozitif mi diyen hakkaten burda dualarla kucağının dolmasını bekleyen insanların kalbini kırıyor..yapmayın arkadaşlar

Bak bakalım kaçıncı çocuğun ilk gebelik diyon her yerde üçüncü çocuk diyon niye yalan konusuyon saf ayagina yatiyon ucuncu bu diyip geziyon burda ilk gebelik diyon kimi kandırıyon arkadaşım sen
Bence sen herkesi kandırma, benim birinci çocuğum, senin gözlerinde problem var galiba sana gözlük alayım ben, üçüncü diyen bişi ezogelin adında bir kişi iyi oku

Bence sen herkesi kandırma, benim birinci çocuğum, senin gözlerinde problem var galiba sana gözlük alayım ben, üçüncü diyen bişi ezogelin adında bir kişi iyi oku
Okumam gerektiğini tek tek okudum bn kimin yazdığını da gördüm siz yazmışsınız ezo gelin değil

Okumam gerektiğini tek tek okudum bn kimin yazdığını da gördüm siz yazmışsınız ezo gelin değil
Ezogelin kullanıcısı her kimse bacım Allah rızası için şunları söyledi ağzını kapatır mısın eğer yorumumu okuyosan lütfen cevap ver.. elazigdayim benim üçüncü çocuk diyen kadın sen deil misin kimse bilip bilmeden yargilamasin ayıp yaaa

Madem
Madem k y d yi bilmiyorum diye geciniyon bu ne o zaman biliyon beş belli yazmissun orda da

Eklentiler

• Screenshot_20220317-081133.webp
    Screenshot_20220317-081133.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 32
Back
X