Gebeliğe Hazırlık Anlamı nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Madem

Madem k y d yi bilmiyorum diye geciniyon bu ne o zaman biliyon beş belli yazmissun orda da
Evet tabiki bu bilgi benm kağıdımda yazıyor bende okudum ve farkındaysan, K kritik değer dememişim, kritik degermiş yazmışım Allah'tan korkun ya böyle iftira atmaya gerçekten kandil kandil korkmayan insanlar var yazik

Ezogelin kullanıcısı her kimse bacım Allah rızası için şunları söyledi ağzını kapatır mısın eğer yorumumu okuyosan lütfen cevap ver.. elazigdayim benim üçüncü çocuk diyen kadın sen deil misin kimse bilip bilmeden yargilamasin ayıp yaaa
Arkadaşım neyse senle hiç tartışma bile yapmiyacam bildiğin şeyleri sırf sormak için soruyon laf olsun torba dolsun diye y nin yüksek k nin kiritik olduğuna da bildiğin halde yorumlarda bile yazmışsın herkeze cevap bilmiyo gibi saf ayagina yatiyon neyse sabah sabah ugtasmayacam yazdığın yazılardan haberin yok daha

Arkadaşım neyse senle hiç tartışma bile yapmiyacam bildiğin şeyleri sırf sormak için soruyon laf olsun torba dolsun diye y nin yüksek k nin kiritik olduğuna da bildiğin halde yorumlarda bile yazmışsın herkeze cevap bilmiyo gibi saf ayagina yatiyon neyse sabah sabah ugtasmayacam yazdığın yazılardan haberin yok d

Bnde diyorum ki biliyosun niye sormak için soruyon
Evet tabiki bu bilgi benm kağıdımda yazıyor bende okudum ve farkındaysan, K kritik değer dememişim, kritik degermiş yazmışım Allah'tan korkun ya böyle iftira atmaya gerçekten kandil kandil korkmayan insanlar var yazik

Kalk iki rekat namaz kıl iftira atacağına, bende senle ugrasamicam, ibadetlerim var bugün.. senin gibileri Allah ıslah etsin DİLERİM O EZOGELİN KULLANİCİSİ YORUMU OKRUR VE CEVAP YAZAR OZAMAN BAKALİM NAPACAKSIN

Kalk iki rekat namaz kıl iftira atacağına, bende senle ugrasamicam, ibadetlerim var bugün.. senin gibileri Allah ıslah etsin DİLERİM O EZOGELİN KULLANİCİSİ YORUMU OKRUR VE CEVAP YAZAR OZAMAN BAKALİM NAPACAKSIN
Sanane bnim ibadetimden seni ne ilgilendiriyor herkesin kendine ister kılarım ister kılmam sanane sana mı hesab verecem namaz için bn her saniye burdayım beklerim ibadetlerin varsa burda ne geziyon git yap

Back
X