Anlamiyorum neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Iyi giden bir iliskim var saniyordum fakat yavas yavas kendimi ezdirdigimi fark ettim. Aslinda bakarsiniz sogudum, tartisinca mutlaka ilk adim atan bendim, bir hatam veya sucum olmadigi halde. Fakat ayrilamiyorum, aliskanlik mi dersiniz, ondan daha iyisini belki bulamiycam dücüncesi mi dersiniz inanin bilmiyorum. Iyi özellikleri var, kötü yanlari ben erkegim, sen kadin düsüncesi. O inkar etse bile, ben hic birsey yapmadigim halde, bana güvenmemesi, herseyi kontrol etmek istemesi, asiri kiskanc olmasi. Bunlarin farkina vardim fakat neden ayrilamiyorum? Bir insan bilerek kendine bunu neden yapar? Bilerek kendime eziyet ediyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum ama cok yoruldum.

Senin yorulmana değmez buna emin ol
Ne yapman gerektiğini aslında biliyorsun ayrıl böyle ilişki devam etmez
Sana inanmayan güvenmeeyen biriyle zaten ilişki olmaz

Sevgiliniz belli ki takıntılı ve özgüvensiz biri. Fakat şu durumda sizin de çok özgüven sahibi olduğunuzu söyleyemem. Özgüveninizi iyice örselemiş ve kendinize inanmıyorsunuz. İşe kaybetme korkunuzu yenmek ve özgüveninizi geliştirmekle başlayın. Kimseyi değiştirmek mümkün değil ama siz değişirseniz bu ilişkiden kurtulabilirsiniz.

Senin yorulmana değmez buna emin ol
Ne yapman gerektiğini aslında biliyorsun ayrıl böyle ilişki devam etmez
Sana inanmayan güvenmeeyen biriyle zaten ilişki olmaz

Biliyorum ama yapamiyorum, o bana hep sana güveniyorum diyor, üzerime cok titrer, aslinda cok da deger veriyor ama bana güvenmedigini hissetiriyor. Sizce ayrilmalimiyim?

Sevgiliniz belli ki takıntılı ve özgüvensiz biri. Fakat şu durumda sizin de çok özgüven sahibi olduğunuzu söyleyemem. Özgüveninizi iyice örselemiş ve kendinize inanmıyorsunuz. İşe kaybetme korkunuzu yenmek ve özgüveninizi geliştirmekle başlayın. Kimseyi değiştirmek mümkün değil ama siz değişirseniz bu ilişkiden kurtulabilirsiniz.

Eski iliskisinde aldatilmis, inkar ediyor ama bana güvenmemesinin sebebi de bu. Ben zaten bunun icin kendimi fazlasiyla ezdirdim, anlayis göstermeye calistim, yeri geldi hakli oldugum halde sustum birsey demedim ama bunu ben neden cekmeliyim ki? Herseyi bildigim halde yinede ayrilamiyorum, o adimi atamiyorun.

Yalnızlık korkusu bence. Herkes bir şeylere tutunuyor hayatından tat almak için. Sizde sevmek ve sevilmeye tutunmuşsunuz. Ama o dal elinizde kalır söyleyeyim. Çürümüş, işi geçmiş onun. Kurt gibi sizide kemirir. Sizde iyi ne varsa sömürür. Bir kaç yıl sonra benliğinizi aramaya başlarsınız.

Eski iliskisinde aldatilmis, inkar ediyor ama bana güvenmemesinin sebebi de bu. Ben zaten bunun icin kendimi fazlasiyla ezdirdim, anlayis göstermeye calistim, yeri geldi hakli oldugum halde sustum birsey demedim ama bunu ben neden cekmeliyim ki? Herseyi bildigim halde yinede ayrilamiyorum, o adimi atamiyorun.
Eski ilişkisin de aldatılmışsa bunun faturasını siz neden ödeyesiniz?
Yazdığınız şeyleri birebir anlatan birine yol yakınken ayrılmasını tavsiye etmiştim,o evlendi şu an her gününü kendine acımakla bir ömür tüketiyor...Karşınızda ki insan size bunu layık görüyor ama siz nasıl layık görüyorsunuz bu yapılanları?,hak ettiğinizi düşünmüyorum...Şunu unutmayın lütfen; eğer ilişkiniz de değer görseniz bu hislere sahip olmazsınız ve eğer siz kendinize değer veriyorsanız yapılan muameleye karşı gelip sonlandırırsınız..Tavsiyem kendinize değer verin sizin yapmadığınızı bir başkası nasıl yapsın?

En basta yapamiyorum diyorsunuz.Nasil olacak?
Sizde ondan daha iyisini bulamam dusuncesi var.Özguven sifir.Ayrilin gitsin.Analar neler doguruyor;)

Birde değecek mi diye düşünmek lazım. İlerde yani bütün bunlara değecek mi?
Kendinden çok ödün verince insan ister istemez pişman oluyor bir yerde dank ediyor...

Mutlu musunuz?
Bazen mutlu iseniz herkesle bazen mutlu olursunuz..
Seviyor musunuz?
Sadece sevgi yetmez..
Huzurlu musunuz? kafa yapılarınız bir mi?
Bunlara karar vermek lazım..

Back
X