anlamıyorum

zehir79

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
193
31
37
kızlar eşimin ailesinden nefret ediyorm çok ikiyüzlüler bugüne kadar hiç saygısızlık etmediğim kvalidem hepsi şimdi bi tuhaflar.anlamdığım bi şekilde kvalidem çok soğuk ne arar ne sorar
bebek olsun diye başımın etini yiyen kadın şimdi elini eteğini çekti benden.öyle soğudum ki hepsinden. bende kendimi çektim ama bu ikiyüzlülüğü hazmedemiyorum napmalıyım sizce

ahhh beeee :KK14:
al benden de o kadar..
çekemiyolar anam valla bak buna eminim artık. takma yaa takmayalımm amaaannnn salla geçç :KK47:

hayır ne alaka bu dengesizlik ne anlamdım takmıyorum ama çok gıcık oluyrom
az önce bize geldiler benimkilerde .. işyerinden çıktım karşıladım , yemeklerinide koydum önlerine hatta otuırdum birlikte yedim bende sonra topladım.. suratlar beş karışş noluyosaaa :110: gıcıklar yaa ..
geldim vallahi konu açayım dedim baktım yalnız değilmişim :KK50:

35 27 . hayır beraber yaşamıyoruz ama gıcık oluyorum eşim çekinir ailesinden her nedense ben hamile kaldıktan sonra bu değişimlerine gıcığım

az önce bize geldiler benimkilerde .. işyerinden çıktım karşıladım , yemeklerinide koydum önlerine hatta otuırdum birlikte yedim bende sonra topladım.. suratlar beş karışş noluyosaaa :110: gıcıklar yaa ..
geldim vallahi konu açayım dedim baktım yalnız değilmişim :KK50:
aynen daha ne yapacaksan sanki

aslinda bizler elimizle kendimize ediyoruz yaa...tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali..onlar rahat rahat yasarken bizler dert babasi oluyoruz....takmayacaksin gercekten, nasil olacak bu is bilmiyorum ama herkesin kotulugu kendine...herkese hak ettigini vereceksin, fazlasi israf :KK70:

aslinda bizler elimizle kendimize ediyoruz yaa...tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali..onlar rahat rahat yasarken bizler dert babasi oluyoruz....takmayacaksin gercekten, nasil olacak bu is bilmiyorum ama herkesin kotulugu kendine...herkese hak ettigini vereceksin, fazlasi israf :KK70:
çok doğru fazlası israf ...kendi ailem gibi gördüm değer verdim şimdi onlar şımardı bana yüz döndüler sallamıyorlar gib hareketler

hıcbırsey yapmana degmez bence
en ıyısı uzak durmak zaten

X