- 26 Mart 2024
- 940
- 2.208
- 28
- Konu Sahibi cileklihurma
Öncelikle geçmişten özet geçeceğim nişanlımı tanımadığım zamanlarda nişanlımın en yakın arkadaşına bi kız kaçmış gelmiş her neyse o kız kaçmadan önce nişanlıma mesaj atmış Facebook üzerinde kızın gönderdiği nişanlımın da ona tepki gösterdiği mesajları vardı bu olayı günümüzde hiç açmadım cahillik yapmış kız dedim her neyse nişanlımın huyudur hiç bir şeyi silmez bu olay 2018 gibi gerçekleşmiş …
Şimdi günümüze gelelim bugün ben nişanlımın köyüne gittim bu kız beni yolda gördü nasılsın falan soru sordu bana nişanlım da arabadan bir şey aldı geldi ona da abi nasılsın dedi bunda da sorun yok neyse biz eve döndük nişanlım telefonda bana dedi ki X i takdir ettim bana dedi abi dedi bu konuda takdir ettim dedi
Dedim ne alaka bu ? Zaten öyle hitap etmeli …
Ne sebeple bunu dedi niye dedi bir türlü çözemedim bu sebeple niye bir insan takdir edilir özellikle nişanlımın arkadaşına kaçmadan önce gidip nişanlıma yazan ilgi görmeyince arkadaşına kaçan bir insanı ?
Bu konuda ne düşünürdünüz ?
Bir de bana nişanlım hakkında bugün kendisi çok iyi biri dedi ? Ne mantıkla ?
Not: bu arada Facebook mesajlarına zamanında denk geldiğim de hepsi duruyordu nişanlım tarafından bir karşılık hiç olmamış .Ama bu kızı çözemiyorum bugün nişanlımın onu takdir etmesini çözemediğim gibi .
Şimdi günümüze gelelim bugün ben nişanlımın köyüne gittim bu kız beni yolda gördü nasılsın falan soru sordu bana nişanlım da arabadan bir şey aldı geldi ona da abi nasılsın dedi bunda da sorun yok neyse biz eve döndük nişanlım telefonda bana dedi ki X i takdir ettim bana dedi abi dedi bu konuda takdir ettim dedi
Dedim ne alaka bu ? Zaten öyle hitap etmeli …
Ne sebeple bunu dedi niye dedi bir türlü çözemedim bu sebeple niye bir insan takdir edilir özellikle nişanlımın arkadaşına kaçmadan önce gidip nişanlıma yazan ilgi görmeyince arkadaşına kaçan bir insanı ?
Bu konuda ne düşünürdünüz ?
Bir de bana nişanlım hakkında bugün kendisi çok iyi biri dedi ? Ne mantıkla ?
Not: bu arada Facebook mesajlarına zamanında denk geldiğim de hepsi duruyordu nişanlım tarafından bir karşılık hiç olmamış .Ama bu kızı çözemiyorum bugün nişanlımın onu takdir etmesini çözemediğim gibi .
Son düzenleme: