anlamlandıramamak?? şaşkınım çok kızgınım!

limonsepeti85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
225
77
98
İzmir
sizinle birlikte 12 kişiden aynı bilgiyi isteyen bir amiriniz var. aynı bilgiyi üç ay önce de istemiş ve siz vermişsiniz yazılı olarak. bu sefer yoğunluktan unutmuşsunuz ve o oniki kişinin en az 5 inin de unuttuğundan eminsiniz. sonra amir size okkalı bir mail atmış, çoğunuz göndermedi göndermeyin artık ben eskisini kullanıyorum diyor. siz de talimata uyup göndermiyorsunuz ve bu süreçte konusu bile açılmıyor gerekli verinin. aradan bir hafta geçtikten sonra bir okkalı mail daha.. 3 kişi hala göndermedi, sakın bu konuyla ilgili bana soru sormayın!!

oturup ağlayacağım o kadar sinirliyim ki, ben mi aptalım yoksa bana mı böylesi denk geliyor yoksa iş hayatı tam olarak bu mu 5 yıldır bu işi yapıyorum, alışamadım, alışamıyorum!

kişi catacak yer aramıs ıs hayatında nerde calısırsanız calısın her yerde en az 1 tane boylesı var :)

iş hayatı böyle değil, bazı yöneticiler böyle.
stres yapmayın.
veriyi hazırlayıp gönderin, mailinize de "gecikme için kusura bakmayın" yazın.
yöneticilerle dalaşmak iyi değildir. Prensip olarak kişisel bir özelliğimden dolayı tepki gösterdiğini düşünmüyorsam yöneticimle dalaşmam. Benim cinsiyetim, dinim, dilim, ırkım sebebiyle bir tepkiye maruz kaldığımı düşünüyorsam cevabını veririm. Diğer türlü size de herkese davrandığı gibi davranıyorsa, o adamın huyudur, hoş değildir ama değiştiremeyeceğinize göre boşvereceksiniz.

Sözde laf sokmuş artık göndermenizin anlamı yok gibi
Ama bi yandan da bakalım ne zaman yollarlar diye beklemiş
Saçma, karısına trip atar gibi davranmış ( :

gönderdim, altına da neden göndermediğimi yazdım, mailinden ne anladığımı da yazdım hatta utanmadım yüzsüzce kusura bakmayın da yazdım ve o an kendimden nefret ettim yaptğım işten de çalışmaktan da herşeyden nefret ettim:KK42:keşke çalışmasam keşke birçok kadın gibi çocuklarım olsa onlara baksam dedim. günümün 13 saatini harcıyorum bu iş için, kendi işim olmayan şeyleri bile yapmak zorunda bırakılıyorum çoğu zaman. karşılığında en ufak bir hatanda çiziliveriyor üstün, gerizekalı muamelesi görüyorsun! kişisel değil problemi biliyorum ama bu tarzı nefret ettiriyor bu adamın

Kendiyle sorunlu bir amir.
İnsanlara despot davranarak bir şeyler yaptırma dönemi çoktan geçti, normalde ya sevilmiyordur bu insan ya da yerini tam bulamamış insanlara otorite kurmaya çalışıyor.
Şurada derdini güzelce anlatmak,iki tatlı sözle gaza getirmek varken neden moral bozar ki?

Kendiyle sorunlu bir amir.
İnsanlara despot davranarak bir şeyler yaptırma dönemi çoktan geçti, normalde ya sevilmiyordur bu insan ya da yerini tam bulamamış insanlara otorite kurmaya çalışıyor.
Şurada derdini güzelce anlatmak,iki tatlı sözle gaza getirmek varken neden moral bozar ki?
çok yerinde bir tespit yapmşsınız gerçekten, 2. madde tam olarak kendisine uydu:) işin daha da vahim tarafı insanların yüzüne genelde otoriter olmaz, mail aleminde uçuyor kendisi :)

çok yerinde bir tespit yapmşsınız gerçekten, 2. madde tam olarak kendisine uydu:) işin daha da vahim tarafı insanların yüzüne genelde otoriter olmaz, mail aleminde uçuyor kendisi :)

İnsanlar da aslında kendisini pek takmıyor da işte muhatap olmamak için sürüncemede de olsa yapıp geçiyor işini.

Ben özel sektörün kitabını yazmış biriyim.

Bu tür insanların durumları çocukluklarına dayanır ve sizin yapabileceğiniz çok fazla bir şey yoktur.

Sadece onu dikkate almıyor gibi davranmayın ki gerilmesin.

İnsanlar da aslında kendisini pek takmıyor da işte muhatap olmamak için sürüncemede de olsa yapıp geçiyor işini.

Ben özel sektörün kitabını yazmış biriyim.

Bu tür insanların durumları çocukluklarına dayanır ve sizin yapabileceğiniz çok fazla bir şey yoktur.

Sadece onu dikkate almıyor gibi davranmayın ki gerilmesin.

tavsiyeniz için teşekkür ederim, en büyük hatam nasıl biri olduğunu bile bile yaptığı her saçmalığa ilk defa karşılaşıyormuş gibi üzülmem aslında. tecrübe diyorlar ama ben yöneticimin söylediğini kafaya takmamayı öğrenemeyeceğim sanırım. beş yıl önce ne isem beş yıl sonra da oyum, sadece artık ağlamıyorum. bu konuda da öneriniz varsa öğrenmek için can atıyorum :KK23:

tavsiyeniz için teşekkür ederim, en büyük hatam nasıl biri olduğunu bile bile yaptığı her saçmalığa ilk defa karşılaşıyormuş gibi üzülmem aslında. tecrübe diyorlar ama ben yöneticimin söylediğini kafaya takmamayı öğrenemeyeceğim sanırım. beş yıl önce ne isem beş yıl sonra da oyum, sadece artık ağlamıyorum. bu konuda da öneriniz varsa öğrenmek için can atıyorum :KK23:
sadece ağlamıyor olman bile aslında bir yol aldığını gösteriyor.
Zaman gelecek insanların duruşundan, konuşmasından ne demek istediğini anlayacaksın.
Şimdi üretimde oturduğum yerden yeni mezun mühendisin ne yaptığını, ruh halini anlıyorum. O kadar komik oluyor ki halleri. Ama kendileri anlaşılmadığını sanıyor.
Bir zamanlar ben de öyleydim.
İşte bu tecrübe ve zamanla olacak bir şey.
İş hayatında kimseye güvenme, işini düzgün yap gerisiyle uğraşma derim.

Back
X