- 1 Aralık 2023
- 238
- 776
- 18
- 32
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
kadınlarımızın cinsellik yasayip bunu sevmesi sizi neden ilgilendiriyor ki ?Bu hemcinslerim yüzünden maalesef erkekler cinsellik yaşamayacakları kadınlarla olmamaya başladı artık
Gazan mübarek olsunSelam kuzular.
30 yaşına gelmiş bir kadınım. Güzel bir işim kariyerim var. Güzel de bir kadınım ancak ilişkilerden yana bir türlü yüzüm gülmedi.
Daha önce bir erkekle cinsel ilişki yaşamadım. Bu cinselliğe tabu olarak baktığım için değil Ya da illa evlilik öncesi olmaz kafasıyla bakan biri de değilim ancak özel ve tek bir kişiyle olması gerektiğini, istediğim kişiye aşık olmak istediğimi ve zevk için değil ruhumu da sevecek biriyle yaşamak istediğim için halen bakireyim. Ama son zamanlar da konuştuğum / görüştüğüm kişilerle daha flört evresindeyken cinsel beklentilerini belli ettiklerinde bakire olduğumu söyledikleri zaman vebalıymışım gibi bir yaklaşım sergiliyorlar. Hatta bir tanesi şey demişti ben seni bu halinle kabul ediyorum herkes kabul etmez. Sanki genel evden almış beni de kabul ediyormuş haspam. Neyse işte böyle bir uzaklaşma ya da bir an da sohbetin kesilmesi olayı yaşıyorum. Hayır yani çözemiyorum da bu kadar mı cinsellik delisi oldu ülkemizde ki erkekler.
İlla biriyle sevgili olup flört etmek için cinsellik yaşamak şart mı ? Her gün başka erkekle Ya da her seferinde başka erkekle olmakta benim micazıma ters.
İlişkiler bu kadar değişti mi ya.Selam kuzular.
30 yaşına gelmiş bir kadınım. Güzel bir işim kariyerim var. Güzel de bir kadınım ancak ilişkilerden yana bir türlü yüzüm gülmedi.
Daha önce bir erkekle cinsel ilişki yaşamadım. Bu cinselliğe tabu olarak baktığım için değil Ya da illa evlilik öncesi olmaz kafasıyla bakan biri de değilim ancak özel ve tek bir kişiyle olması gerektiğini, istediğim kişiye aşık olmak istediğimi ve zevk için değil ruhumu da sevecek biriyle yaşamak istediğim için halen bakireyim. Ama son zamanlar da konuştuğum / görüştüğüm kişilerle daha flört evresindeyken cinsel beklentilerini belli ettiklerinde bakire olduğumu söyledikleri zaman vebalıymışım gibi bir yaklaşım sergiliyorlar. Hatta bir tanesi şey demişti ben seni bu halinle kabul ediyorum herkes kabul etmez. Sanki genel evden almış beni de kabul ediyormuş haspam. Neyse işte böyle bir uzaklaşma ya da bir an da sohbetin kesilmesi olayı yaşıyorum. Hayır yani çözemiyorum da bu kadar mı cinsellik delisi oldu ülkemizde ki erkekler.
İlla biriyle sevgili olup flört etmek için cinsellik yaşamak şart mı ? Her gün başka erkekle Ya da her seferinde başka erkekle olmakta benim micazıma ters.
Ben de bakir diye arkadasimin bana ayarlamaya calistigi adami istememistim ahshdAy bende hoşlandığım erkek tarafından "bakire olduğum için" reddedilmiştim djxjsjdjskd
bence bakire olmasından çok konu sahibi seks yapmam dediği için kaçıyorlar.Hazır hissetmeden zaten yaşamayın sonrası travma olabilir .
30 yaşında bakire olmak garip bir şey değil ülkemizde .
Senin karşındaki erkekler Avrupa'dan gelmiş heralde .
Sen ileriye dönük bir ilişki istiyorsun karsindakilerde sadece vakit geçirmek istiyor bence .
E öyle olunca bakire ve bekaretini korumak isteyen bir kadından kaçmaları normal değil mi .
Sonuçta seni kandırmamislar ısrarcı olmamislar buda güzel bir davranış.
Diğer türlü olsa adam seni kandırıp bıraksa bu sefer de ona üzülürsün.
Bekaretini evliliğe kadar korumak bence en doğrusu bu arada .
Bunu bakire olmayan hiç evlenmemiş bir kadın olarak yazıyorum .
Sizlik bir sorun yok dangalak erkeklere denk gelmişsiniz sadece.Kadinlarla sadece cinsellik için takılanlara.Bu sizin karariniz ne zaman isterseniz o zaman yaşarsiniz isterseniz evliyken yada degilken buna kimse karışamaz.Zaten akli fikri hemen cinsellik olmayan erkek belli oluyor illa karşınıza birileri çikacaktir.Ciddi bir yola girince herşey olacagina varicak zaten bunu demenize gerek yok.Selam kuzular.
Bakir erkek bende istemem ya büyük konuşmak gibi olmasın da fkfkfmdBen de bakir diye arkadasimin bana ayarlamaya calistigi adami istememistim ahshd
ben hoslaniyosam hiç önemsemem daha önce yatmamasini vsBen de bakir diye arkadasimin bana ayarlamaya calistigi adami istememistim ahshd
Bu kadar kişi arasında bir tek sen anlamışsın olayı.tebrik ederim.adamların sorunu ilişkide seks istemesi değil zaten.iletişim kurmayı becerememeleri, karşılarındaki kadına ruhsuz bir eskort muamelesi yapmaları.bu tarz konularda konu sahibine acımasızca saldırılıyor.kimse de demiuor ki erkekler insan gibi yaklaşmayı beceremiyor.sanmıyorum ki kadına nasıl davranacağını bilen biriyle bir kadın sevişmek istemesin.ee konu sahibi anliyor doğal olarak en fazla 3, 5 günlük bomboş ilişkiler talep edildiğini.bizim çok modern(!) üye tayfamız da aman da ne kadar aydınım, ne cevizler kırdım diye ego kasmak için süslü süslü mesajlar yazmanın derdinde.haa anlatımında eksikler var tabi.bence düşünmüyorum demek de saçma
neden bu konudaki kesin düşünceni daha o aşamada bilsin ki karşı taraf?
zaten bunu dillendiren insan bilmeyi de hak etmiyor
bunun pazarlığı olmaz
kalkıp da insanlara konuyu karşı taraf bile açsa bakireyim vs dememelisin
kime ne yani
öyle özel birisi olursa ki olur mutlaka
yaşadığın an ortaya çıkar zaten
öyle adamlar var ki hiç konusunu bile geçirmiyor asla
Aynen öyle. Sana kendini kötü hissettirme derdindeler çünkü istediklerinin gerçekleşmeyeceğini öğrenmiş oluyorlar. Açıkça bakireyim deme ve savuştur onları oyala bence, bu açıklamayı yapmak zorunda değilsin. Bu erkekler internetten tanıştığın kişilerse umursama bile. Reelde tanıştıysan çevreni değiştirO kişiler cinsellik yaşamak istedikleri için sizin istememenize bozulup sorun sizdeymiş gibi davranıyorlar.. Hiç yaşamadım ama artık düşünüyorum demiş olsaydınız böyle tepkilerle karşılaşmazdınız bence.. Yani sorunlu olan onların zihinleri
Yek eşli olamayan, histerik olan, günde bir kere ilişkiye girmezse kafayı yediğini söyleyen sen mi diyorsun bunu ferhans?Gazan mübarek olsunböyle bir siteye bunu soruyorsun ya .buradaki kadınlar erkekleri geçti valla.bırak sevgililiği ilk buluşmada seks yapmayı savunuyor artık millet.yapmayacaksan niye kuytu köşede buluşuyorsun diyen kadınlar var burada ya.o da o saatte orada olmasaymış der gibi.zaten 5 dakika olmadan kavga çıkmış bile.ohh çok zevkli konu
cinsellik tercih eden erkekler senin klasmanına girmiyorsa sen de diğerlerine bakacaksın. Senin tıynetinde olmayanla bugün görüşsen bile zaten uzun vadede anlaşamazsınBu hemcinslerim yüzünden maalesef erkekler cinsellik yaşamayacakları kadınlarla olmamaya başladı artık
Ay üç beş günlük ilişkilere boş diyene bak.Bu kadar kişi arasında bir tek sen anlamışsın olayı.tebrik ederim.adamların sorunu ilişkide seks istemesi değil zaten.iletişim kurmayı becerememeleri, karşılarındaki kadına ruhsuz bir eskort muamelesi yapmaları.bu tarz konularda konu sahibine acımasızca saldırılıyor.kimse de demiuor ki erkekler insan gibi yaklaşmayı beceremiyor.sanmıyorum ki kadına nasıl davranacağını bilen biriyle bir kadın sevişmek istemesin.ee konu sahibi anliyor doğal olarak en fazla 3, 5 günlük bomboş ilişkiler talep edildiğini.bizim çok modern(!) üye tayfamız da aman da ne kadar aydınım, ne cevizler kırdım diye ego kasmak için süslü süslü mesajlar yazmanın derdinde.haa anlatımında eksikler var tabi.
Tercihler eleştirilebilecek şeyler.kaba insanlar eleştirilir, ya da sorumsuz insanlar.tercihler neden eleştirilemesin ki.topluma zararlı olduğunu düsündüğün ya da işleyişi bozduğunu düşündüğün şeyler eleştirilir ve çözüm bulunmaya çalışılır.bu ne celal yaa.kadınlarımızın cinsellik yasayip bunu sevmesi sizi neden ilgilendiriyor ki ?
sizin koca bulup bulamamaniza göre mi yaşasın cinsellik insanlar ?
insanların cinsellik yaşayamayacaklari bir kadınla beraber olmamaları bir tercih, neyi eleştiriliyor anlamıyorum.
Adamlar konuyu açmış siz de istemiyorum demişsiniz onlarda istemiyorsan biz de seni istemiyoruz diyip gitmişler.Kimseye laf atmak gerektiğini düşünmüyorum.
Cinsellik düşündüğünüz kadar önemsiz bir şey değil, cinsellik yaşayamacağım bir ilişkiyi ben de kabul etmem.30lu yaşlar bekle belki yatarım denilecek yaşlar değil.
güzel bir kadınım neden olmuyor, kısmını da feminizm kadın hakları vs konularında uzun uzun açıklardım da gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?