• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlamsız korkularım

selam kızlaarrr :)
benim ciddi anlamda bazı anlamsız korkularım var :)
yanlız bu tarz şeylerden etkilenip benim gibi paranoyak olabilecek varsa hiç okumasın gerisini :)
mesela metro beklerken hep metronun geçiş yerinden uzakta bekliyorum çünkü
delinin biri tam metro gelirken beni iterde altında kalırım diye korkuyorum,çok saçma okuyunca biliyorum ama cidden çok korkuyorum ..
ya da sokakta yürüyorum dimi
arkamdan biri yürüse acaip tırsıyorum yavaşlıyorum o hızlı yürüsün beni geçsin diye
böle ve bunun gibi alakasız alakasız şeyler düşünüyorum hep..
merak ettiğim aranızda hiç böyle absürt korkuları olan var mı?
psikoloğa git dediğinizi duyar gibiyim
inanır mısınız her gün sabah sekiz akşam dört gidiyorum psikoloğa :D
zaten bir psikoloğun yanında çalışıyorum asistan olarak :)
diyeceğim o ki acaba çalıştığım psikoloğa söylesem aa benim personelde hepten manyakmış falan der mi ona bi sorsam mı sizce??
Muhtemelen obsesif komulsifsiniz. Psikoloğa durumu bir açın derim. Sizin yanınızda çalıştığınız psikolog olmasına gerek yok, başka bir psikoloğa da gidebilirsiniz.

Ayyy bu konuda bende muzdaribim yaa. Hatta bende bu konuyu açmayı düşünüyodum da sana kısmetmiş.:)

Bende de çok saçma düşünceler var . Örneğin bir erkekle asansöre yalnız bindim mi aklıma türlü türlü şeyler geliyor.
Bir yerde yürüdüğümde arkamda ki adamın beni takip ettiğini sanıyorum.
Otobüse bindiğimde acaba çantamı çalarlar mı diye hep düşünüyorum bu yüzden hep çapraz takmalı çanta takıyorum.
Camdan baktığımda şurdan atlasam ne olur yAda otobüse bindiğimde ya kaza yaparsa diye diye yolculuğumu bitiriyorum.
Geceleri yattığımda deprem olcakmış gibi his doğuyor içime. Deprem olsa nasıl kAçarım aileme ne zamana haber veririm haber verdiğimde bina yıkılsa o anda ne yaparım diye düşünüyorum.

Bende delirdim resmen yahu :D
Bunlar resmen işkence bize :(

Benimde korkum ruzgarlı havada basıma tabela dusmesi..

Ayrıca cadde üstündeki bi kaldırımda yururken hep bi arabanın yolundan çıkıp bana carpacagını dusunurum..

bende dükkan tabelalarının altından geçemem mesela.. korkarım üzerime düşecek diye... haberlerde görmüştüm bi kızın üzerine düşmüştü yatağa bağımlı kalmıştı..ondan öncede vardı ama ondan sonra daha bi taktım..
var bikaç böyle tuhaf korkularım :) herkesin vardır sanırım yalnız değilsin yani :)

selam kızlaarrr :)
benim ciddi anlamda bazı anlamsız korkularım var :)
yanlız bu tarz şeylerden etkilenip benim gibi paranoyak olabilecek varsa hiç okumasın gerisini :)
mesela metro beklerken hep metronun geçiş yerinden uzakta bekliyorum çünkü
delinin biri tam metro gelirken beni iterde altında kalırım diye korkuyorum,çok saçma okuyunca biliyorum ama cidden çok korkuyorum ..
ya da sokakta yürüyorum dimi
arkamdan biri yürüse acaip tırsıyorum yavaşlıyorum o hızlı yürüsün beni geçsin diye
böle ve bunun gibi alakasız alakasız şeyler düşünüyorum hep..
merak ettiğim aranızda hiç böyle absürt korkuları olan var mı?
psikoloğa git dediğinizi duyar gibiyim
inanır mısınız her gün sabah sekiz akşam dört gidiyorum psikoloğa :D
zaten bir psikoloğun yanında çalışıyorum asistan olarak :)
diyeceğim o ki acaba çalıştığım psikoloğa söylesem aa benim personelde hepten manyakmış falan der mi ona bi sorsam mı sizce??
yalnız değilsin hep bir başıma bir şey gelecek korkusu bende de mevcut,hatta yarın uzun yola çıkcaz kesin kötü olacak diye kuruyom ..anksiyeteden sanırım..

Camdan dışarı bakarken acaba atar mıyım kendimi die korkuyorum. Arab surerken hep canlandırma kazalar yapıyorum beynimde..annemi babamı eşimi zihnimde oldurup ağlıyorum:D ilerde ya aklımı kaçırırsam die korkuyorum. Durduk yere mudutume birsuru laf saymaktan korkuyorum hehe benden beter olamazsın..birde katil olmaktan korkuyorum bide çocuğum gibi gorduğum kedime zarar vermekten :)

yalniz degilmisim korkularda :KK14: ama bende anksiyete var ,herseyden korkar oldum doktora gitmek benim icin kabus doktorun agzinin icine bakiyorum kotu biseymi diyecek diye. bi kere turkiyedeyken sokakta iki cift tartisiyorlardi yanimda ablam var oldugum yerde cakili kaldim ablam hadi yurusene dedi bende bak adam kadina simdi bisey yaparsa bizde zarar goruruz dedim.:KK43: yol degistirip gittik. yanimdan ambulans gecse acaba esime biseymi oldu onami gidiyor diye dusunuyorum :KK45: gecen senede kucuk bir trafik kazasi gecirdik daha sonra her arabaya bidigimde kaza senaryolari kuruyordum kafama, bunlar en hafifler dusuncelrim :eek: yasadigimiz her olumsuzluk kafamizda iyi bir yer ediyor sonrada boyle kaygi bozukluguna sebeb oluyor. ALLAH yardimcimiz olsun akliniza kotu seyler geldiginde hemen dikkatinizi baska seylere verin kafanizda kurdukca daha cok buyuyor :KK66::KK66:

Muhtemelen obsesif komulsifsiniz. Psikoloğa durumu bir açın derim. Sizin yanınızda çalıştığınız psikolog olmasına gerek yok, başka bir psikoloğa da gidebilirsiniz.
valla adını hiç bilmiorum bu şeyin ama psikolağa gitmekte istiyorum aslında ama gidersem bir ton şey anlat dur yorulurum valla :)

Benimde korkum ruzgarlı havada basıma tabela dusmesi..

Ayrıca cadde üstündeki bi kaldırımda yururken hep bi arabanın yolundan çıkıp bana carpacagını dusunurum..
evet bunlardan bendede var ama bunlarla yaşamayı öğrendim çok şükür metroda takılı kaldım şuan :D

bende dükkan tabelalarının altından geçemem mesela.. korkarım üzerime düşecek diye... haberlerde görmüştüm bi kızın üzerine düşmüştü yatağa bağımlı kalmıştı..ondan öncede vardı ama ondan sonra daha bi taktım..
var bikaç böyle tuhaf korkularım :) herkesin vardır sanırım yalnız değilsin yani :)
yanlız olmadığımı öğrendiğim dakika nasıl rahatladım bilemezsiniz sadece kendimde var sanıp halime üzülüyordum :D

beleş psikoloğuda bulduysak benim çay double olsun :KK66:
tabii çaylar benden,tavşan kanı :D
Camdan dışarı bakarken acaba atar mıyım kendimi die korkuyorum. Arab surerken hep canlandırma kazalar yapıyorum beynimde..annemi babamı eşimi zihnimde oldurup ağlıyorum:D ilerde ya aklımı kaçırırsam die korkuyorum. Durduk yere mudutume birsuru laf saymaktan korkuyorum hehe benden beter olamazsın..birde katil olmaktan korkuyorum bide çocuğum gibi gorduğum kedime zarar vermekten :)
o milleti zihinde öldürüp ağlama olayı bende de var gerçekten şoktayım şuan ya demek normalmişim :D
az ağlamadım sözlümü annemi öyle düşünüp of dertsiz başımıza dert çıkarıyoruz :(
yalniz degilmisim korkularda :KK14: ama bende anksiyete var ,herseyden korkar oldum doktora gitmek benim icin kabus doktorun agzinin icine bakiyorum kotu biseymi diyecek diye. bi kere turkiyedeyken sokakta iki cift tartisiyorlardi yanimda ablam var oldugum yerde cakili kaldim ablam hadi yurusene dedi bende bak adam kadina simdi bisey yaparsa bizde zarar goruruz dedim.:KK43: yol degistirip gittik. yanimdan ambulans gecse acaba esime biseymi oldu onami gidiyor diye dusunuyorum :KK45: gecen senede kucuk bir trafik kazasi gecirdik daha sonra her arabaya bidigimde kaza senaryolari kuruyordum kafama, bunlar en hafifler dusuncelrim :eek: yasadigimiz her olumsuzluk kafamizda iyi bir yer ediyor sonrada boyle kaygi bozukluguna sebeb oluyor. ALLAH yardimcimiz olsun akliniza kotu seyler geldiginde hemen dikkatinizi baska seylere verin kafanizda kurdukca daha cok buyuyor :KK66::KK66:
zaten artık nolcak öldürecek değilye,aman zaten birgün ölücez korktuğuma deymez vs cümlelerle kendimi teskin etmeye çalışıyorum :D

ahaa buldum ıkız kardesımı :)

benım gıbı bır manyak..daha yemın ederım dun sarı cızgıyı gecmıyım bırı ıter ölürüm falan :D

anksıyete olabılır mı? bende var mesela arada hortlar

not : savaş yada kobane olaylarında falan sokaga cıkma korkun oldu mu?

ya da avm de bomba olur falan..oyleyse akşam benımle çaya gel :D
Off ya ben sizden daha manyak olabilirim şöyle söyleyeyim annemlerin alt katını tadilat edip taşındık keşke yapmasaydık ya savaş çıkarsa evi ya terk etmek zorunda kalırsak diye düşünüyorum :( arkamdan biri gelip bana bi şey yaparsa nasıl etkisiz hale getirebilirim diye kendimi ninja kaplumbağa falan sanıyorum diğerlerini de söyleyip gözünüzde şizofren olmak istemiyorum off anam off

Off ya ben sizden daha manyak olabilirim şöyle söyleyeyim annemlerin alt katını tadilat edip taşındık keşke yapmasaydık ya savaş çıkarsa evi ya terk etmek zorunda kalırsak diye düşünüyorum :KK43: arkamdan biri gelip bana bi şey yaparsa nasıl etkisiz hale getirebilirim diye kendimi ninja kaplumbağa falan sanıyorum diğerlerini de söyleyip gözünüzde şizofren olmak istemiyorum off anam off

sıkıntımız buyuk :) amaan napalım allah askına texas gıbı ulke olduk nasıl manyak olmayalım...merak etme yavru,şizofren degıl ama bır paranoyak adayıyız :D

Bu bende de var biraz ama tırsmadan değil de arkamda biir olmasın önüme geçsin diye yavaşlıyorum..

Back
X