Ben burada elimi vijdanima koyup hepimiz adina bir özelestiri yapmak istiyorum.Malesf biz Türkler herseyi cok dolu yasayip cabuk tüketmeye merakli bir milletiz.Asik oluruz,ölürüm geberirim deriz,hayat normale dönüncede karsimizdaki insana yüz bile vermeyiz.Bir sevgilimiz oldugunda diger insanlari,o zamana kadar bizim can ciger oldugumuz arkadaslarimizi unutuverir,hatta karsi tarafinda kendi cevresine ayni sekilde davranmasini bekleriz.Ne kadar büyük bir hakaret,ne büyük bir ayip.Benim bu sekilde davranan normal erkek arkadaslarim oldu,hepsinide sildim cünkü benim arkadasligimizi kendine sevgili edininceye kadar sürdüren birine ihtiyacim yok,varsin onlar kiz arkadaslariyla mutlu olsunlar ama terkedildiklerindede dertlesmek icin kapima gelecek olanin vay haline.Demem o ki asik olsakta dünya dönmeye devam ediyor ve sundan emin olunki kimsenin umrunda degilsiniz,iliskiniz dünya meselesiymis gibi havalara girmenin anlami yok....
Sana gelince konu sahibi arkadasim: eger erkek arkadasin seni aldatacak olsa bunu facebooktaki kiz arkadaslarinin resimlerine yorum yapmadanda yapar,biraz özgüveniniz olsun,aksi taktirde iliskiniz cok yorucu bir hal alir.Ben sahsen erkek arkadasiniza hak verdim,sizin icin cevresini silmesini beklemeniz yanlis olur.Umarim gelecek nesiller su askini facebookta yasama takintisindan kurtulurlarda böyle dertler su yüzüne cikmaz.