Anlamsız trip

cevap verdim zaten benim kızdığım sey onun bi kızın fotosuna yorum yapması ben hiç bi şekilde kızlarla konuşmasını istemiyorum.bi kız arkdşı kapanmış oda geçen gün yolda gördüm bi değişiklik vardı ama anlamamıştım demiş gülmüş

ben bir gariplik göremedim sevgilinin ifadelerinde..
kızlarla konuşmasını istemiyorum tutumu biraz böyle histerik bir tavır.
dünyada yaşıyoruz hep birlikte ,konuşacak kızlarla bir şekilde iletişim yani bu..
hee ne kadar süre küser dersen bence şimdilik uzun sürmez.
ama bir bakmışsın ilelebet selametle gitmiş sevgili falan kalmamış,çünkü bayar yani insanı baskı..

Şu Facebook kapansa hacklense birşey gelse başına da insanlar rahat bir nefes alsa, resmen ne seninle ne sensiz durumu bu.
Suyunu çıkarmaya bayılıyoruz birşeyin, hayat akışımızı değiştiriyor resmen alttarafı bir internet sitesi.

normal bişey bu, yorum yapabilir, sizin ilişkinizi zedeleyecek bi yorum olmadığı sürece problem yok
zaten sevgilin seninde göreceğini bilmiyor mu yorum yaparken
çok fazla sıkma,sürekli kontrol altında tutma insanları iter
hele ki erkekler hiç dayanmaz malesef ki
dediğim gibi ilişkinize zarar vermeyecek bi yorum yoksa problem değil

Ben burada elimi vijdanima koyup hepimiz adina bir özelestiri yapmak istiyorum.Malesf biz Türkler herseyi cok dolu yasayip cabuk tüketmeye merakli bir milletiz.Asik oluruz,ölürüm geberirim deriz,hayat normale dönüncede karsimizdaki insana yüz bile vermeyiz.Bir sevgilimiz oldugunda diger insanlari,o zamana kadar bizim can ciger oldugumuz arkadaslarimizi unutuverir,hatta karsi tarafinda kendi cevresine ayni sekilde davranmasini bekleriz.Ne kadar büyük bir hakaret,ne büyük bir ayip.Benim bu sekilde davranan normal erkek arkadaslarim oldu,hepsinide sildim cünkü benim arkadasligimizi kendine sevgili edininceye kadar sürdüren birine ihtiyacim yok,varsin onlar kiz arkadaslariyla mutlu olsunlar ama terkedildiklerindede dertlesmek icin kapima gelecek olanin vay haline.Demem o ki asik olsakta dünya dönmeye devam ediyor ve sundan emin olunki kimsenin umrunda degilsiniz,iliskiniz dünya meselesiymis gibi havalara girmenin anlami yok....

Sana gelince konu sahibi arkadasim: eger erkek arkadasin seni aldatacak olsa bunu facebooktaki kiz arkadaslarinin resimlerine yorum yapmadanda yapar,biraz özgüveniniz olsun,aksi taktirde iliskiniz cok yorucu bir hal alir.Ben sahsen erkek arkadasiniza hak verdim,sizin icin cevresini silmesini beklemeniz yanlis olur.Umarim gelecek nesiller su askini facebookta yasama takintisindan kurtulurlarda böyle dertler su yüzüne cikmaz.

kıza güzel çıkmışsın falan dememiş ama ben yinede kızlarla konuşmasını istemiyorum.tartıştıkda denmez kızlarla konuşma fln dedim ve yattım sabahda her gün konuştuğmz gbi msj attım ama bana soğuk cevaplar verdi ve saatlerdir ek bi msj bile atmıyo

erkekler o kadar sıkıntıya gelemez canım benim :27:
kızlarla konuşmasını istemiyorum demişsin ama bu imkansız :27:elbette o da kızlarla konuşacak sen de erkeklerle..gün içinde bir sürü insanla muhatap oluyorsunuz olacaksınız da..

aaah ah gençlik :97:

tatlım eğer o karışıyorsa sana sende karışmakta özgürsün. mesela sen bi erkeğin fotoğrafına yorum yapsan o kızar mı? eğer kızmazsa bir şey demezse sende bir şey dememelisin. Yok eğer oda kızarsa kızmakta konuşmakta haklısın diye düşünüyorum ben.
Amaan madem o kadar sorun açıyor facebook denilen şu illet. Kapatıverin gitsin yahu.

Şu facebook yüzünden çıkan tartışma konularını kimbilir kaç kez daha okucaz..Madem bu kadar sorun yaratıyor kapatın facelerinizi olsun bitsin ikinizinde kafası rahat eder.
Ama benim anlamadığım şu kızlarla/erkeklerle konuşamaz vs. neden yani hiçmi güvenmiyorsunuz sevgilinize,hoşlanmadığınız bir kız olsa davranışlarından rahatsız olsanız hak veririm ama genel olarak tüm kızlarla konuşma diye kısıtlamak bana yanlış geliyor.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

öncelikle kıza nasıl bi yorum yaptı bu önemli eğer mesafeli bi yorum yaptıysa gereksiz trip buluyorum ama mesafesiz bi yorumsa bende olsam tartışırım çok büyütmeyin kurcaladıkça aranız daha kötü olur en iyisi boşver gitsin böyle şeylerin hoşuna gitmediğini söylersin yapmamasını istediğini söylersin konuyu kapatırsın olur arada böyle tartşmalar soğukluklar büyütmemek lazım

Back
X