Anlamsiz

womnamd

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
140
115
23
33
Selam kızlar. Anlamsiz gelen bir durumdan bahsedeceğim. Eşim normalde ,yani biz iyiyken işe geç kalma pahasına da olsa spora gider asla aksatmaz, hergün duş almadan kıyafet değiştirmeden , parfümünü sıkmadan asla dışarı çıkmaz. Ama bir konuda anlaşmazlığa düştüysek eğer, kii bu ikimizde baskın karakter olduğumuz için sesli tartismaya dönüyor, olay büyüyor birbirimizin kalbini kırıyoruz. Böyle bir olay yaşandı mi, yüzük takmaz ,yemek dışarıda yermi bilmiyorum ama evde yemez ki ben de teklif etmem , spora gitmez , 3 gündür aynı kıyafeti giyip duşa girmiyor mesela , ise gitmeden 15 dk önce uyanıp kıyafetini giyip cikiyor. Ama inadından ve haksızda olsa gururundan da ödün vermiyor. Ne değişik ya ,bu hallerini görünce çift karakterli olduğunu düşünüyorum. Sizde de böyle durum yaşayan var mı ya da buna anlam veren?

Selam kızlar. Anlamsiz gelen bir durumdan bahsedeceğim. Eşim normalde ,yani biz iyiyken işe geç kalma pahasına da olsa spora gider asla aksatmaz, hergün duş almadan kıyafet değiştirmeden , parfümünü sıkmadan asla dışarı çıkmaz. Ama bir konuda anlaşmazlığa düştüysek eğer, kii bu ikimizde baskın karakter olduğumuz için sesli tartismaya dönüyor, olay büyüyor birbirimizin kalbini kırıyoruz. Böyle bir olay yaşandı mi, yüzük takmaz ,yemek dışarıda yermi bilmiyorum ama evde yemez ki ben de teklif etmem , spora gitmez , 3 gündür aynı kıyafeti giyip duşa girmiyor mesela , ise gitmeden 15 dk önce uyanıp kıyafetini giyip cikiyor. Ama inadından ve haksızda olsa gururundan da ödün vermiyor. Ne değişik ya ,bu hallerini görünce çift karakterli olduğunu düşünüyorum. Sizde de böyle durum yaşayan var mı ya da buna anlam veren?
Gayet insani bir durum. Benim de canım sıkkınsa iştahım kaçar, pek bir şey yapasım gelmez. Siz mutsuzken de çok enerjik, iştahlı mı olursunuz ya da normal hayatınıza tam gaz devam mı edersiniz? Bana da hiçbir şey yokmuş gibi devam edenler tuhaf gelir mesela.

Kim haklı kim haksız bilmiyorum tartışmalarınızda ama eşiniz karşımda olsa ona insanların kendisini bu kadar etkilemesine izin vermemesini tavsiye ederdim.

Siz de bu pasif agresif tavırlar yerine iletişim kurmayı deneyin. Konuşmamak çözüm değil. İlk konuşan olmak da yenilgiyi kabul etmek değildir. Konuşarak da bir konuda tavırlıysanız ve haklı olduğunuzu düşünüyorsanız bunu belli edebilirsiniz.

Kim haklı kim haksız bilmiyorum tartışmalarınızda ama eşiniz karşımda olsa ona insanların kendisini bu kadar etkilemesine izin vermemesini tavsiye ederdim.

Siz de bu pasif agresif tavırlar yerine iletişim kurmayı deneyin. Konuşmamak çözüm değil. İlk konuşan olmak da yenilgiyi kabul etmek değildir. Konuşarak da bir konuda tavırlıysanız ve haklı olduğunuzu düşünüyorsanız bunu belli edebilirsiniz.
Alttan aldığım çok zaman oldu ama suanki durum kesinlikle böyle bir durum değil. O yüzden sessiz kalmayı tercih ediyorum . Hatalar hepimiz içindir, fakat bazı hatalar sonucu bilerek yapılıyorsa buna sessiz kalmamak gerekiyor . Benim alttan alacağım bir durum degil

Gayet insani bir durum. Benim de canım sıkkınsa iştahım kaçar, pek bir şey yapasım gelmez. Siz mutsuzken de çok enerjik, iştahlı mı olursunuz ya da normal hayatınıza tam gaz devam mı edersiniz? Bana da hiçbir şey yokmuş gibi devam edenler tuhaf gelir mesela.
Yaşamsal faaliyetlerimi sürdururum ben ilgilenmem gereken ,ruh halimi yansıtmamam gereken bir evladım var

kadınlara sorsan 100 erkeğin 99’u narsist 95’i çift karakterli. adam tuhaf tamam ama tanı koyma işini uzmana mı bıraksanız
Ay çok güzel dediniz.
Narssizm zaten panik ataktan sonraki moda hastalık:D Ama panik ataktan farkı karşı tarafa atfedilmesi.
Bence çok da anormal bir durum değil.
Moralim bozukken elim kolum kalkmaz. Hele spor bakım vs hiç içimden gelmez.
Psikolojik rahatsızlıkların semptomlari her insanda biraz biraz bulununabilir. Bunun bir hastalık olarak için insanın islevselliginin bozulması gerekir.
Uyku düzeni, yeme düzeni, işine konsantre olamama vs vs.

Kavga da etseniz yemeği birlikte yemek ve de aynı yatakta yatmak önemlidir. Yemeğe davet ediyor musunuz böyle bir durumda? Mesela benim canım sıkkınsa ve iştahım da yoksa, eşimle aramız limoni de olsa hazırlar bir şeyler çağırır ya da ben hazırlar çağırırım. Yemeyeceğim derse de gel buraya yiyeceksin, sormadım yemeğe çağırdım derim. 🤣 Yalnız eşinizin yüzük takmaması da abartı olmuş. Bayağı tripli biri galiba. Gurur konusunda da yani kimileri abartıyor gerçekten. Bunca gurur yapacak kadar fazla yaşamıyoruz ya. Böyle çok üstü kapalı kalıyor bir de. Siz sadece kendi bakış açınızdan eşinizi anlatmış oluyorsunuz. Eminim onun da sizin hakkınızda yorumları, hoşlanmadığı durumlar vardır. Bu düşüncelerinizi eşinizle de paylaşıyor musunuz mesela?

Morali bozukken icine kapanip oz bakimini ihmal ediyor, bence hepsi bu.

Hepsi olabilir de,insanın ruh haline göre şekillenir bazı şeyler ama yüzük çıkarmak nedir?Bir tek buna anlam veremedim.

çok ilginç ahaha böyle gösteriyo demek ki tepkisini

Hayati motivasyonunun düşmesini anlayabilirim. Ama yüzük çıkarmak tuhaf geldi.

Back
X