anlamsız

Aranızda çok yaş farkı varmı? Eğer yoksa şakayla karısık sor bence kaç yaşındasın kuzenin kaç yaşında

Hislerini anlaması için illa ki karşısına dikilip söylemen gerekmez ki. Ya da birinden duyması. Tavırdan, davranıştan, bir cümleden, gülüşten, bakıştan bile anlaşılır. Bana kalırsa da sezmiş ve mesafe koymuş.

Kesinlikle tam olarak bunları yazacaktım konu sahibi

adamla aylardır görüşmüyoruz ama nasıl anlayacakki vahiy mi geldi yahu adama netten de hiç konuşmuyoruz

adamla aylardır görüşmüyoruz ama nasıl anlayacakki vahiy mi geldi yahu adama netten de hiç konuşmuyoruz

Askere gidince değişti diyorsun. Belki önceden farkındaydı ve sorun etmiyordu ya da olabilir diyordu kafasından. Birçok erkek askere gittiğinde uzun uzun düşünme fırsatı buluyor. Böyle bir durumda düşünüp önceki tavırlarını kafasında tekrar edip farkına varmış olabilir. Olmayacağına kanaat getirmiş olabilir. Ya da şu an hayatında biri vardır ve başka bir şeye pek vakit ayırmıyordur.

Aylardır görüşmeseniz de görüştünüz dimi daha önce.Konuşmak falan önemli değil.Bir insanın bakışından surat ifadesinden bile anlaşılır.Aslında ben sizin ne istediğinizi anlayamadım.Kuzeniniz sizin ilginizi istemiyor açık net.Doğru olan da bu zaten.Siz ne istiyorsunuz evlenmek sevgili olmak falan mı.Sorun o zaman.Ki bence kabul etmez ama çok üzülmüşsünüz belli merakınız gitsin

bilmiyorum geröekten ve kafam çok karışık neyseki gelmesine az kaldı artık o zaman çıkar ortaya ne varsa

Bu yaşadığın "aşk" hem sana hemde akrabalık kavramına zarar verir ,unut canım ;baksana hislerini anlamamış bile olsa, kaçırdığın birşey var seninle iletişimi kesmek istiyor yani sana mesafe koyuyor,bence kendine, gel bakış acini değiştir,kendini geliştir oku ,ne mezunusun bilmiyorum ama sosyal çevreni genişlet biraz da kendini şımart

anlamamıştır çünkü askerden önce iyiydik diyorum askerdeyken de hiç konuşmadık vahiy mi geldi adama yaa

Seni sosyal medya hesaplarından sildiği için öyle düşündüm. Akrabasınız sonuçta, sosyal medyadan silerse ayıp olur normalde aranız da iyiymiş.

öyle bi isteğim açıkcası sadece beni silmesi gururumu incitti orta da bi durum yokken

Konuşmuyorsunuz, görüşmüyorsunuz, netten de iletişim kurmuyorsunuz, ama bana tuhaf davranıyor diyorsunuz.
Bağlantınız olmayan biri nasıl tuhaf veya normal davranıyor anlamadım.

kuzeninizi nasıl seviyorsunuz ya resmen ensestlik. anlamıştır sana o gözle bakmıyorsa yüz göz olmamak için tavır koymuştur

öyle bi isteğim açıkcası sadece beni silmesi gururumu incitti orta da bi durum yokken
öyle bi isteğim yok olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…