Hislerini anlamış ve hoşuna gitmemiş.
Kuzeniniz diyorum doğru olanı yapmış.Anlamış sevginizi.Sizin umudunuzu kesmenizi istemiş bence.Doğru olanı yapmış bence
dört yaş var aramızdaAranızda çok yaş farkı varmı? Eğer yoksa şakayla karısık sor bence kaç yaşındasın kuzenin kaç yaşında
Kesinlikle tam olarak bunları yazacaktım konu sahibiHislerini anlaması için illa ki karşısına dikilip söylemen gerekmez ki. Ya da birinden duyması. Tavırdan, davranıştan, bir cümleden, gülüşten, bakıştan bile anlaşılır. Bana kalırsa da sezmiş ve mesafe koymuş.
Hislerini anlaması için illa ki karşısına dikilip söylemen gerekmez ki. Ya da birinden duyması. Tavırdan, davranıştan, bir cümleden, gülüşten, bakıştan bile anlaşılır. Bana kalırsa da sezmiş ve mesafe koymuş.
adamla aylardır görüşmüyoruz ama nasıl anlayacakki vahiy mi geldi yahu adama netten de hiç konuşmuyoruz
Aylardır görüşmeseniz de görüştünüz dimi daha önce.Konuşmak falan önemli değil.Bir insanın bakışından surat ifadesinden bile anlaşılır.Aslında ben sizin ne istediğinizi anlayamadım.Kuzeniniz sizin ilginizi istemiyor açık net.Doğru olan da bu zaten.Siz ne istiyorsunuz evlenmek sevgili olmak falan mı.Sorun o zaman.Ki bence kabul etmez ama çok üzülmüşsünüz belli merakınız gitsinadamla aylardır görüşmüyoruz ama nasıl anlayacakki vahiy mi geldi yahu adama netten de hiç konuşmuyoruz
Askere gidince değişti diyorsun. Belki önceden farkındaydı ve sorun etmiyordu ya da olabilir diyordu kafasından. Birçok erkek askere gittiğinde uzun uzun düşünme fırsatı buluyor. Böyle bir durumda düşünüp önceki tavırlarını kafasında tekrar edip farkına varmış olabilir. Olmayacağına kanaat getirmiş olabilir. Ya da şu an hayatında biri vardır ve başka bir şeye pek vakit ayırmıyordur.
ablasına sorduk yokmuş bi çok kaynaktan aldığımız bilgiye göre
anlamamıştır çünkü askerden önce iyiydik diyorum askerdeyken de hiç konuşmadık vahiy mi geldi adama yaa
öyle bi isteğim açıkcası sadece beni silmesi gururumu incitti orta da bi durum yokkenAylardır görüşmeseniz de görüştünüz dimi daha önce.Konuşmak falan önemli değil.Bir insanın bakışından surat ifadesinden bile anlaşılır.Aslında ben sizin ne istediğinizi anlayamadım.Kuzeniniz sizin ilginizi istemiyor açık net.Doğru olan da bu zaten.Siz ne istiyorsunuz evlenmek sevgili olmak falan mı.Sorun o zaman.Ki bence kabul etmez ama çok üzülmüşsünüz belli merakınız gitsin
Bu sekilde mi seviyosun? Hicbir iletisim bile yok. Cok ilginc. Nasil bir asosyal cevren var?anlamasına pek ihtimal yok çünkü hiç konuşmadık uzun süredir de görmüyorum
Ortada bir durum var işte.Anlamış bir şekilde sizin durumunuzu.Düşünmeyin vence daha fazla bu konu üzerine.Kafanızı toparlayın.öyle bi isteğim açıkcası sadece beni silmesi gururumu incitti orta da bi durum yokken
Bu yaşadığın "aşk" hem sana hemde akrabalık kavramına zarar verir ,unut canım ;baksana hislerini anlamamış bile olsa, kaçırdığın birşey var seninle iletişimi kesmek istiyor yani sana mesafe koyuyor,bence kendine, gel bakış acini değiştir,kendini geliştir oku ,ne mezunusun bilmiyorum ama sosyal çevreni genişlet biraz da kendini şımart
öyle bi isteğim yok olacaktıöyle bi isteğim açıkcası sadece beni silmesi gururumu incitti orta da bi durum yokken
keşke o kadar kolay olsaydıOrtada bir durum var işte.Anlamış bir şekilde sizin durumunuzu.Düşünmeyin vence daha fazla bu konu üzerine.Kafanızı toparlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?