Anlamsızca kesilen iletişim

caglams

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
17
41
18
25
Merhaba arkadaşlar. Çok takmasamda kafamı kurcalayan bir mesele var. Özet geçicem, Yaklaşık 2 aydır biriyle flörtleşiyordum ama çok ciddiydi. Görüşüyorduk her saniye konuşuyoduk geçen hafta moralim bozuktu çok konuşamadım ben seni ararım dedi aramadı ben aradım oda açmadı ve dönmedi bana. 1 haftadır iletişim yok :D ha o benden bekliyor olabilir ama ben asla ve asla yazmam bir erkeğe neden ne oldu diye sormamda ondan beklerim ama yoksa da yok. Yani ne oldu ölürüm biterim sensiz yaşayamam sen geleceğimsin falan filan yalan yalan herşey. Daha önce böyle şeyle karşılaştınızmı hiç slruyorum ??

Merhaba arkadaşlar. Çok takmasamda kafamı kurcalayan bir mesele var. Özet geçicem, Yaklaşık 2 aydır biriyle flörtleşiyordum ama çok ciddiydi. Görüşüyorduk her saniye konuşuyoduk geçen hafta moralim bozuktu çok konuşamadım ben seni ararım dedi aramadı ben aradım oda açmadı ve dönmedi bana. 1 haftadır iletişim yok :KK70: ha o benden bekliyor olabilir ama ben asla ve asla yazmam bir erkeğe neden ne oldu diye sormamda ondan beklerim ama yoksa da yok. Yani ne oldu ölürüm biterim sensiz yaşayamam sen geleceğimsin falan filan yalan yalan herşey. Daha önce böyle şeyle karşılaştınızmı hiç slruyorum ??

erkekler "sensiz biterim", "sensiz yaşayamam" sözlerini kullanırken hoyrattırlar, bol keseden söylerler. Sizden hoşlanmıştır, beğenmiştir duygularını ifade etmek için de böyle abartılı sözler kullanmıştır. bir erkeğin 2 aydır tanıştığı birine böyle sözler söylemesi ya erkeğin toy olduğunu ve hislerini bu şekilde belli ettiğini ya da yalancı olduğunu gösterir. büyük ihtimal toydur, laflarının nereye gideceğini hesap etmiyordur.

iletişime geçmesi gereken taraf kendisi. siz onunla ilgilenmeyin, yol yakınken de bu kişiyi bırakın, aklı başında insanlarla görüşün.

Merhaba arkadaşlar. Çok takmasamda kafamı kurcalayan bir mesele var. Özet geçicem, Yaklaşık 2 aydır biriyle flörtleşiyordum ama çok ciddiydi. Görüşüyorduk her saniye konuşuyoduk geçen hafta moralim bozuktu çok konuşamadım ben seni ararım dedi aramadı ben aradım oda açmadı ve dönmedi bana. 1 haftadır iletişim yok :KK70: ha o benden bekliyor olabilir ama ben asla ve asla yazmam bir erkeğe neden ne oldu diye sormamda ondan beklerim ama yoksa da yok. Yani ne oldu ölürüm biterim sensiz yaşayamam sen geleceğimsin falan filan yalan yalan herşey. Daha önce böyle şeyle karşılaştınızmı hiç slruyorum ??
Senden beklemiyor.

çok koşan çabuk yorulur diye boşuna dememişler
daha 2 ayda geleceğimsin sen, sensiz yaşayamam demesi normal mi ?
müge anlı'ya çıkıp evlilik vaadiyle kandırıldım, dolandırıldım, 1 milyon para kaptırdım diyen kadınların sevgilileri de
daha 3 günde dünyanın en romantik adamı ayakları yapıyordu :)

konu sahibi o adam şimdi başkalarına sensiz yaşayamam demekle meşguldür emin ol

erkekler "sensiz biterim", "sensiz yaşayamam" sözlerini kullanırken hoyrattırlar, bol keseden söylerler. Sizden hoşlanmıştır, beğenmiştir duygularını ifade etmek için de böyle abartılı sözler kullanmıştır. bir erkeğin 2 aydır tanıştığı birine böyle sözler söylemesi ya erkeğin toy olduğunu ve hislerini bu şekilde belli ettiğini ya da yalancı olduğunu gösterir. büyük ihtimal toydur, laflarının nereye gideceğini hesap etmiyordur.

iletişime geçmesi gereken taraf kendisi. siz onunla ilgilenmeyin, yol yakınken de bu kişiyi bırakın, aklı başında insanlarla görüşün.
İnanın toyda değil yani 27 yaşında yoğun işlerle uğraşan biri kendisi ama yalancı olduğu kesin

Doğum gününde para harcamak istememiştir.
Yakında yazar. Bı de seni suçlar üstüne.
Sen şunu dedin de bunu yaptın da ben de aramadım bla bla.
Kanma.
Dönme de...
Bende aynısını düşündüm cimri para harcamamak için yapıyor bunu. Halbuki ne sözler ne vaatler vermişti. Dönersede bir özür hediyesi vermese konuşmam asla dinlemem knu

İki ayda sensiz yapamam mi dedi kaç yaşındasınız da inanıyorsunuz bunlara. Ayy bir de yazıyorsunuz böyle. İki ay dip dibe dursaniz bile bu konuma gelemezsiniz ki. Siz bir aya da evlenmeye hayali kurarsınız.

Yeni birini bulmuştur ya da eski sevgilisine dönmüştür.

Sizi yoksaymış bu sürede.Sizde onu yoksayın.Mesaj filanda atmayın.Demek ki herşey fasa fisöymuş.İnanmamak lazım bazı şeylerde erkeklere.

Back
X