• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamsızlık..

EsraAyazzz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
179
84
13
Merhaba herkese. Şimdi diyeceksinizki benzer konular açıyorsun ama çıkamıyorum bu durumlardan. Eski eşimle boşandık 1 yıllık evliliği bitirdik. Kendimi hiç sevilmemiş, çok değersiz hissediyorum. Hayatımda hiç sevilmemişim. Benle birlikte evlenen arkadaşlarımın hikayelerine bakıyorum o kadar mutlular ki kimisinin bebeği oldu Allah daha iyi etsin mutlu olsunlar bir de kendime bakıyorum. Hayat çok boş geliyor artık yaşamak bile anlamsız geliyor. Yanlış bir karar yanlış bir evlilik psikolojime mal oldu. İnsanlar sürekli niye mutsuzsun niye konuşmuyorsun diyor isteyerek yapmıyorum içimden gelmiyor. Bir şekilde yaşamak zorundayım.Bu süreçleri yaşayanlar nasıl atlattınız?

Merhaba herkese. Şimdi diyeceksinizki benzer konular açıyorsun ama çıkamıyorum bu durumlardan. Eski eşimle boşandık 1 yıllık evliliği bitirdik. Kendimi hiç sevilmemiş, çok değersiz hissediyorum. Hayatımda hiç sevilmemişim. Benle birlikte evlenen arkadaşlarımın hikayelerine bakıyorum o kadar mutlular ki kimisinin bebeği oldu Allah daha iyi etsin mutlu olsunlar bir de kendime bakıyorum. Hayat çok boş geliyor artık yaşamak bile anlamsız geliyor. Yanlış bir karar yanlış bir evlilik psikolojime mal oldu. İnsanlar sürekli niye mutsuzsun niye konuşmuyorsun diyor isteyerek yapmıyorum içimden gelmiyor. Bir şekilde yaşamak zorundayım.Bu süreçleri yaşayanlar nasıl atlattınız?
Böyle bi durum yaşamadım ama kendi fikrimce bittiyse sizin hayrınıza olmuştur bence çalışmıyorsanız bir işe girin spor , pilates gibi size iyi gelecek zaman değerlendirecek ortamlara gidin yeni çevre edinin kolay gözükmeyebilir ama geçmişinizden vazgeçin ve kendinizi yeniden yaşama adayın.diğer konularınıza da göz attım. Eski eşinizde gayet hayatına devam ediyormuş siz neden kendinizden vazgeçesiniz. Bence bu evlilikden bir çocuğunuz olmaması şükür sebebi çocuk olduğunda daha zor oluyor. Ayrıca başkaları ile kendinizi kıyaslamayın ben kimsenin evliliğinin ilişkisinin dört dörtlük olduğuna inanmam inanmıyorum buna benim evlililğim de dahil. Herkes mükkemel hayat yaşamıyor herkesin bir imtihanı var buda sizin imtihanınız belki. bu evliliğin bitmesinin iyi yönlerinden şükür etmeyi deneyin . Birbirinize iyi gelseydiniz bitmezdi zaten kendine yeniden bir yol çiz özgüvenli ol lütfen 💗

Böyle bi durum yaşamadım ama kendi fikrimce bittiyse sizin hayrınıza olmuştur bence çalışmıyorsanız bir işe girin spor , pilates gibi size iyi gelecek zaman değerlendirecek ortamlara gidin yeni çevre edinin kolay gözükmeyebilir ama geçmişinizden vazgeçin ve kendinizi yeniden yaşama adayın.diğer konularınıza da göz attım. Eski eşinizde gayet hayatına devam ediyormuş siz neden kendinizden vazgeçesiniz. Bence bu evlilikden bir çocuğunuz olmaması şükür sebebi çocuk olduğunda daha zor oluyor. Ayrıca başkaları ile kendinizi kıyaslamayın ben kimsenin evliliğinin ilişkisinin dört dörtlük olduğuna inanmam inanmıyorum buna benim evlililğim de dahil. Herkes mükkemel hayat yaşamıyor herkesin bir imtihanı var buda sizin imtihanınız belki. bu evliliğin bitmesinin iyi yönlerinden şükür etmeyi deneyin . Birbirinize iyi gelseydiniz bitmezdi zaten kendine yeniden bir yol çiz özgüvenli ol lütfen 💗
Teşekkür ederim. En zoruma giden de bu ben seviyordum sevildiğimi de düşünüyordum ama yanılmışım hiç sevilmemişim, hiç mutlu olmamış benimle o kadar zoruma gidiyorki, ben bu kadar mı kötüymüşüm her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalıştım ama olmadı..

Sizi çok iyi anlıyorum, benzer şeyler yaşadım, hissettiklerinizin aynısını hissettim. Bu psikolojide insan evlilik başarı ve ben bir evliliği başaramadım gibi hissediyor. Boşanmaya istedim doğru olanın bu olduğunu biliyorum ama bu noktaya gelmesine yine de üzülüyorum. İş dışında bir kursa falan gidip zihninizi başka şeylerle meşgul edin daha iyi gelebilir belki. Zaman herseyin ilacı zamanla daha iyi oluruz diye umuyorum🤲Bunları yaşamayan bilemez süreç tahmin edilenden daha zormuş.

Ne kadar oldu boşanalı?
Evlilik öncesi geçmişiniz var mı, kaç yıllık ilişki?
İlk uzun ilişkiniz mi?

Teşekkür ederim. En zoruma giden de bu ben seviyordum sevildiğimi de düşünüyordum ama yanılmışım hiç sevilmemişim, hiç mutlu olmamış benimle o kadar zoruma gidiyorki, ben bu kadar mı kötüymüşüm her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalıştım ama olmadı..
Bence evliliğinizin sizi daha çok yormadan yıpratmadan bitmesi daha hayırlı yol yakınken bitmiş şimdi kendine bir yol çiz bu piskolojiden de çık seni sevmeyen birisi için neden kendine eziyet ediyorsun anlıyorum bir emek var kolay değildir ama bu hayatta yaşayarak öğreniyoruz kendini çok yalnız hissediyor isen de bi destek al bir süre belki sana iyi gelir

Ne kadar oldu boşanalı?
Evlilik öncesi geçmişiniz var mı, kaç yıllık ilişki?
İlk uzun ilişkiniz mi?
Evet ilk ilişkimdi benim onun değildi tabiki hatta bir dönem ayrıldık o 3 ay başkasıyla görüştü sonra tekrar barışmak istedi bir şekilde oldu evlendik öyle işte öncesinde de tanışıyorduk. 4 ay oldu ayrılalı..

Kendisi istedi. Kadınlık yapmamışım,güzel söz söylememişim ,ailesini benimsememişim vs..

Birbirinizi tanımadan mi evlenmiştiniz? Muhtemelen boşanmayı karşı taraf istediği için sizi üzdü ama bu hayatta geçmeyen ne var ki. Elbet geçer atlatirsiniz. Üzmeyin kendinizi.

Birbirinizi tanımadan mi evlenmiştiniz? Muhtemelen boşanmayı karşı taraf istediği için sizi üzdü ama bu hayatta geçmeyen ne var ki. Elbet geçer atlatirsiniz. Üzmeyin kendinizi.
Tanımadan değildi aslında ama tanıyamamışız demekki. Ne bekliyordu ben anlayamadım. Boşanma kararını bile ailesiyle söyledi bana.

Yaşananlar sizin kötülüğünüz ile ilgili değil, karşınızdakinin karakteri ile ilgilidir..

O sosyal medyada paylaşılanların çoğu gösteriş..Onlar sanıyor musunuz ki hiç tartismiyor ya da çok mutlu?Daha iyi hissedebilmek için psikolojik destek alın.İnanin hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor, geçiyor zamanla..

Bu süreç kolay bir süreç değil yardım al
Psikolojik destek
Ruhun hasta şuan
İnsanların sadece bedenleri hastalanmaz biliyorsunuz

O sosyal medyada paylaşılanların çoğu gösteriş..Onlar sanıyor musunuz ki hiç tartismiyor ya da çok mutlu?Daha iyi hissedebilmek için psikolojik destek alın.İnanin hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor, geçiyor zamanla..

Bu süreç kolay bir süreç değil yardım al
Psikolojik destek
Ruhun hasta şuan
İnsanların sadece bedenleri hastalanmaz biliyorsunuz
Alıyorum ilaç da kullanıyorum ama halim bu işte. Beni sevmeyen bir insan için 27 yaşında hayattan kopmuş gibiyim, çok üzülüyorum kendime. Karşı tarafında bir o kadar umrunda değil sanırım bende bir anormallik var..

Alıyorum ilaç da kullanıyorum ama halim bu işte. Beni sevmeyen bir insan için 27 yaşında hayattan kopmuş gibiyim, çok üzülüyorum kendime. Karşı tarafında bir o kadar umrunda değil sanırım bende bir anormallik var..
Diyorsunuz ki 26 yıllık yaşanmış bir hayatı 1 yıla veriyorum
26 yılı düşünün ailenizi arkadaşlarınızı başarılarınızı başarısızlıklarınızı hepsini 1 yıla mı veriyorsunuz
Durun bakalım o kadar da değil

Sen de sos.medya kullanmayıver. Milleti stalklama. O mutlu bu mutlunun sonu gelmez. Bunlar basit işler. Kendini geliştir. Koca da koca koca da koca. Neymiş bu koca ya. Yok mu kişiliğin. Yok mu bir uğraşın. Hayata dair planın işin gücün koca üzerine miydi. 4 aydır koca da koca. İnsanın işi gücü meşgalesi olmalı. Çok uzamış yas süresi. Normal değil. Kendine başka bir iş bul.

Back
X