• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamsızlık..

Evet ilk ilişkimdi benim onun değildi tabiki hatta bir dönem ayrıldık o 3 ay başkasıyla görüştü sonra tekrar barışmak istedi bir şekilde oldu evlendik öyle işte öncesinde de tanışıyorduk. 4 ay oldu ayrılalı..
Daha çok yeni... Kendinize zaman verin. Çok klişe ama doğru: zaman herşeyin ilacı.

Alıyorum ilaç da kullanıyorum ama halim bu işte. Beni sevmeyen bir insan için 27 yaşında hayattan kopmuş gibiyim, çok üzülüyorum kendime. Karşı tarafında bir o kadar umrunda değil sanırım bende bir anormallik var..
Haftada bir düzenli terapi alıyor musun gerçekten

Ya da yeni mi başladın terapiye

Aydan aya psikiyatriye gidip ilaç yazdırıp 5 dakikalık sohbetten bahsetmiyorum adamakıllı terapi?

Çok fazla düşünce hatan var. Haftalık terapi alıyorsan bu kadar zamandır bakış açında bir şeylerin değişmiş olması lazımdı.

Sen de sos.medya kullanmayıver. Milleti stalklama. O mutlu bu mutlunun sonu gelmez. Bunlar basit işler. Kendini geliştir. Koca da koca koca da koca. Neymiş bu koca ya. Yok mu kişiliğin. Yok mu bir uğraşın. Hayata dair planın işin gücün koca üzerine miydi. 4 aydır koca da koca. İnsanın işi gücü meşgalesi olmalı. Çok uzamış yas süresi. Normal değil. Kendine başka bir iş bul.
Stalklamak? Paylaşımları görüyorum bir şekilde. Ayrıca derdim koca değilki onun bende bıraktığı travmalar. Kocam geri dönsün onsuz yapamıyorum mu demişim?! Normal bir ayrılma süreci olmadı çok yaralandım bunları hazmedemiyorum. Kişilik bilmem ne bunlara gerek yok çünkü bunlarla alakası yok bu durumun.

Hissettikleriniz ve içinde bulunduğunuz duygular çok normal. Kendinize biraz zaman verin ve lütfen psikolojik destek alın. Boşandım ve destekle toparlandım. En önemlisi de lütfen boş durmayın, beyninizi susturmak için hep bir uğraş içerisinde olun. Allah yardımcınız olsun, her şey geçer gider unutulur ve bir gün çiçekli, güneşli günlerde kahvenizi yudumlarsınız keyifle :)

Birbirinizi tanımadan mi evlenmiştiniz? Muhtemelen boşanmayı karşı taraf istediği için sizi üzdü ama bu hayatta geçmeyen ne var ki. Elbet geçer atlatirsiniz. Üzmeyin kendinizi.

ben boşanırken boşanmayı daha önce defalarca dile getirmiş , karşı tarafın her seferinde kapıyı tutan konumda olmasına karşın
son seferde kapıyı tutmamasına karşın , daha istekli olan gözüken tarafın ben olmasına rağmen

ben bile bi çarpıldım

benim için boşanmaktan daha zoru , boşanma sonrası idi

konu sahibinin yüreğine ferahlık diliyorum , yakın yaşlardayız

ben boşanırken boşanmayı daha önce defalarca dile getirmiş , karşı tarafın her seferinde kapıyı tutan konumda olmasına karşın
son seferde kapıyı tutmamasına karşın , daha istekli olan gözüken tarafın ben olmasına rağmen

ben bile bi çarpıldım

benim için boşanmaktan daha zoru , boşanma sonrası idi

konu sahibinin yüreğine ferahlık diliyorum , yakın yaşlardayız
Teşekkür ederim. Yaşamayan anlayamıyor gerçekten sonra acımasız yorumlar yapılıyor. Dert koca değilki hayallerin yıkılması, emeklerin çöp olması, yıkılmışlık..

Evet ilk ilişkimdi benim onun değildi tabiki hatta bir dönem ayrıldık o 3 ay başkasıyla görüştü sonra tekrar barışmak istedi bir şekilde oldu evlendik öyle işte öncesinde de tanışıyorduk. 4 ay oldu ayrılalı..
Aman yani kusura bakmayın da 3 ayda hemen aranan adamla niye evlenirsiniz ki sevmedigi oradan belli zaten. Psikolojik destek alın bence. Daha yeni bosanmissiniz geçecek hepsi. Kendimize değer vermeyi öğrenmeniz lazım ki boyle pislikleri hayatınıza dahil etmeyin.

Acımasız yorum yok gercekler var. Sosyal medyada onunuze nasıl düşüyor? Kapatin bir süre bence hesabinizi.

Aman yani kusura bakmayın da 3 ayda hemen aranan adamla niye evlenirsiniz ki sevmedigi oradan belli zaten. Psikolojik destek alın bence. Daha yeni bosanmissiniz geçecek hepsi. Kendimize değer vermeyi öğrenmeniz lazım ki boyle pislikleri hayatınıza dahil etmeyin.

Acımasız yorum yok gercekler var. Sosyal medyada onunuze nasıl düşüyor? Kapatin bir süre bence hesabinizi.
Sizin arkadaşlarınızın paylaştıkları önünüze çıkmıyor mu sosyal medya hesabınızda takip ettikleriniz ben anlayamadım. Sevmiyorsa ben onu zorlamadım. Kendisi barışmak istedi. Bir ciddiyet gösterdi ailemle tanıştı. Bende şans verdim vermez olaydım.

Arkadaslariniz ex kocayi niye takip ediyor? Engelleyin madem adamın hesabını, görmek istemeyen görmez.

2 ayda başkalarına koşan adama şans mı verilir? Neyse olan olmuş bunu ders olarak sayıp önünüze bakacaksiniz yaşınız daha genç. Gittiginiz terapisti değiştirin bence.
Sizin arkadaşlarınızın paylaştıkları önünüze çıkmıyor mu sosyal medya hesabınızda takip ettikleriniz ben anlayamadım. Sevmiyorsa ben onu zorlamadım. Kendisi barışmak istedi. Bir ciddiyet gösterdi ailemle tanıştı. Bende şans verdim vermez olaydım.

Arkadaslarin ex kocanı niye takip ediyor? Engelle madem adamın hesabını, görmek istemeyen görmez.
Canım benim biz zaten ondan bahsetmiyoruz arkadaşlarımdan bahsediyoruz. Kendi Arkadaşlarını takip etme demişti bir üye. Onun hesabı engelli zaten arkadaşlarımdan kimse takip etmiyor. Bende engelliydim ama kaldırmış engeli ben kaldırmadım düşünmüyorum da. Yanlış anlamışsınız

Merhaba herkese. Şimdi diyeceksinizki benzer konular açıyorsun ama çıkamıyorum bu durumlardan. Eski eşimle boşandık 1 yıllık evliliği bitirdik. Kendimi hiç sevilmemiş, çok değersiz hissediyorum. Hayatımda hiç sevilmemişim. Benle birlikte evlenen arkadaşlarımın hikayelerine bakıyorum o kadar mutlular ki kimisinin bebeği oldu Allah daha iyi etsin mutlu olsunlar bir de kendime bakıyorum. Hayat çok boş geliyor artık yaşamak bile anlamsız geliyor. Yanlış bir karar yanlış bir evlilik psikolojime mal oldu. İnsanlar sürekli niye mutsuzsun niye konuşmuyorsun diyor isteyerek yapmıyorum içimden gelmiyor. Bir şekilde yaşamak zorundayım.Bu süreçleri yaşayanlar nasıl atlattınız?
Birinci olarak terapi almanız sizin yararınıza olur. Çünkü geçmişi hala bırakamamışsınız bu da önünüzdeki fırsat ve güzellikleri görmenizi engelliyor. İkinci olarak çok yakın tanıdığımın sosyal medyası eşi ile mutlu aile tablosu ve sevgisi üzerine kurulu ama ben ev hallerini biliyorum. O kadar mutsuz ve evlendiği için pişman ki. Sosyal medyanın gerçekleri yansıtmadığından emin olun. Üçüncü olarak da tüm yaşanmışlıklarınızı almanız gereken bir ders olarak görün, dersinizi aldığınızdan emin olun ve yolunuza devam edin.

Canım benim biz zaten ondan bahsetmiyoruz arkadaşlarımdan bahsediyoruz. Kendi Arkadaşlarını takip etme demişti bir üye. Onun hesabı engelli zaten arkadaşlarımdan kimse takip etmiyor. Bende engelliydim ama kaldırmış engeli ben kaldırmadım düşünmüyorum da. Yanlış anlamışsınız
Aslında çoğu evlilik sevgi bitince sonlanıyor. Benim sevgim hala devam ediyordu kendisinin bitmişti. Bu yüzden de bu kadar zorlandım. Teşekkür ederim

Back
X